Arama sonuçlarınız

1. semaver

Discovery 2 Ve P38 İçin Cooper Stt 235/85r16 M/t Lastik Jant Seti

Ynt: Discovery 2 Ve P38 İçin Cooper Stt 235/85r16 M/t Lastik Jant Seti Şenol Bey, jantlar defender a uymaz değil mi?

2. semaver

Dev Toyota Hılux (2012)turkıye

Ynt: Dev Toyota Hılux (2012)turkıye Gökhan Bey, araç güzel görünüyor, elinize sağlık. Benim (sırf meraktan) sormak istediğim şey, yurtdışı forumlarda toyota aks ve diflerin 35 inçe kadar genellikle sorun çıkarmadığı söyleniyor. Siz 37 inç yapmışsınız, zorlayınca (tabi zorlamak göreceli bir...
  3. semaver

Satılık 4 Adet Jant 8*15'' ( Land Rover Gurubu İçin) Ve 4 Adet 30*10,5 At Lastik

Ynt: Satılık 4 Adet Jant 8*15'' ( Land Rover Gurubu İçin) Ve 4 Adet 30*10,5 At Lastik Oktay Bey, bu lastiklerin ölçüleri çap 30 inç (=76,2 cm), yanak genişliği ise 10,5 inç (=26,7 cm) midir?

4. semaver

Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) Yeni aracınız hayırlı olsun.
  5. semaver

Ölümsüz Bir Araç Arıyorum

Ynt: Ölümsüz Bir Araç Arıyorum Teşekkürler Ahmet Bey, müsait bir zamanda arayacağım.

6. semaver

Ölümsüz Bir Araç Arıyorum

Ynt: Ölümsüz Bir Araç Arıyorum Yörük Bey (kusura bakmayın isminiz görünmüyor) ümraniye Muhammed ustanın tam olarak adresi neresidir ve mümkünse telefonu sizde mevcut mudur?

7. semaver

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre Bey yeni aracınız hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.
  8. semaver

Dodge Ram Defender Bilek Güreşi

Ynt: Dodge Ram Defender Bilek Güreşi Ram sadece (boş kasası dolayısıyla yere neredeyse basmayan) arkadan çekişli, diğeri 4 çeker kullanıyor. Ram yalnızca frene bassa defender onu yerinden oynatamaz...
  9. semaver

Kocaali Maden Deresi

Ynt: Kocaali Maden Deresi Forumun genel ve müzmin sorunu, artık ben de göremiyorum.

10. semaver

SATILIK DEFENDER ARKA TAMPON

Ynt: Satılık Defender Arka Tampon Takip, ancak resim görünmüyor.

11. semaver

Defender 110 Fren Ve Debriyaj Problemi

Ynt: Defender 110 Fren Ve Debriyaj Problemi Ben de debriyaj değiştireceğim, kayaların sitesinde farklı markalarda birkaç seçenek var: re-pa, tm, ma-pa, valeo, otokar, ve ingiliz (heavy duty, komple set, en pahalısı) Bunların hangisi iyidir, fiyat soldan sağa artıyor, sizce hangisini almak...
  12. semaver

İlk Araç

Ynt: İlk Araç Efe Bey, hem arazi araçlarına çocukluktan beri tutkun olduğunuzu belirtiyorsunuz, hem de hafif engebe dışında araziye girmeyeceğinizi söylüyorsunuz. Bence öncelikle ihtiyacınızı iyi belirleyin, malum öğrencisiniz, sonra pişman olmamak için. Örneğin arazi kabiliyeti sınırlı bir...

13. semaver

Kocaali Maden Deresi

Ynt: Kocaali Maden Deresi Evet Gürbüz Bey, her mevsim başka sesler var ama özellikle Karasu'nun gurbetçiler ve tatilciler tarafından çok tutulduğu temmuz ve ağustos dönemlerinde ne yazık ki bolca insan sesi mevcut, diğer sesleri bastıran. Şelalede resim çekenler, yüzenler vs. doğa ve huzur...
  14. semaver

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Araçta zaten hidrolik var, direksiyon da gayet yumuşak. Aldığım vatandaş orjinal olduğunu söylemişti, anlayamam zaten, değilse de iş gördüğü kesin. (Aracın tek artısı da bu...) Teşekkürler Özgür Bey, aracımı ustadan bir çıkarabilirsem, aslında görüşmek isterim...
  15. semaver

Defender Ambulans Ve Nissan Bd30

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Reha Bey, nerede yaptırdınız ve yaklaşık maliyeti ne oldu? (Özel nedenlerden ötürü söylemezseniz alınmam.)

16. semaver

Defender Ambulans Ve Nissan Bd30

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Biraz geç gördüm ama hayırlı olsun Reha Bey, Allah kaza bela vermesin.
  17. semaver

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Nihayet kendimi de ekleyebilirim: İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan)...
  18. semaver

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Atıf Bey ve Özgür Bey, cevaplarınız için teşekkürler. Aracı ikinci araç olarak aldım, tamamen haftasonu, karda kışta vs. zevk amaçlı kullanacağım. Yoldan uzaklaşması sorun olmaz. Boş kumsalda dolaşmak gibi abes bir de zevkim var, bunun için mt lastiklerin çamur...

19. semaver

Land rover defender cj jeep ciler bu ustaya ugrayın mutlaka....

Ynt: Land Rover Defender Cj Jeep Ciler Bu Ustaya Ugrayın Mutlaka.... Acaba bu Fahri usta şu sıralar İstanbul'da mıdır veya telefonunu vermeniz mümkün müdür? Epey eski bir yazı, ama zamanında düştüğünüz duruma şu an ben de düşmüş bulunuyorum, düz dizel land aldım ve anadolu tarafında ustaya...
  20. semaver

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, benim de lastik tavsiyesine ihtiyacım var. Düz dizel defender için kumda batmama amaçlı, olabildiğince geniş (1830 kg xl-7 ile 235/60 ile zaman zaman battığım için, 2 ton defender ile 285 ve üzeri olmalı diye düşünüyorum.) at...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri