Arama sonuçlarınız

1. semaver

Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri

Ynt: Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri Reha Bey, tekrar özür dilerim, benim elim de yazmaya gitmiyordu ama, oldu bir kere...

2. semaver

Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri

Ynt: Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri +1000..... Benzine mazota hergün zam yapacaksın, dünyanın en pahalı yakıtını bana zorla satacaksın. Maaşımın üçte birini elime geçmeden çalıp, utanmadan kalanıyla aldığım herşeyden de haraç kabilinden vergi alacaksın. Binbir emekle...
  3. semaver

Defender Sahibiyim Artık :)

Ynt: Defender Sahibiyim Artık :) Ayhan Bey konunuzu dağıtmış olmak istemem ama, defender hastalığı sonunda bana da bulaştı, gittim 87 model düz dizel bir tane aldım. ilk izlenimlerim: Eğer xl-7 at ise, defender katır oluyor sanırım... Direksiyondaki boşluk problemi bende de...

4. semaver

Captiva'lar 4x2 mi 4x4 mü

Ynt: Captiva'lar 4x2 Mi 4x4 Mü Söyleyebileceğim tek şey, geçen kış gebzede karda benim xl-7 ile zorlanmadan çıktığım yokuşta arkamdaki beyaz captivanın kaldığıdır.
  5. semaver

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay Bey gönderdikleriniz ulaştı tekrar teşekkürler.

6. semaver

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Merhaba Özay Bey, 87 model 2,5 düz dizel defender için bana da gönderebilirseniz memnun olurum. (daydin2001@yahoo.com) Emeğiniz için çok teşekkürler.

7. semaver

Defenderi Üstün Kılan Nedir ?

Ynt: Defenderi Üstün Kılan Nedir ? 50 bg 4x4 (hatta 4x2) traktör fronteranın hayal edemeyeceği yerlere giriyor, yükleri taşıyor. Acaba üstün kılan nedir? Ya da şöyle sorayım, arazi performansı tek başına motor gücüne mi bağlıdır? :P
  8. semaver

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Bu yöntem ile dizel üretilebildiğini bilmiyordum, en fazla kerosen idi. Tabi teknoloji gelişiyor. Öte yandan, internette normal şartlarda salınarak bacada yakılan atık gazların da bu şekilde değerlendiridiği...
  9. semaver

Xl-7 Td Bridgestone Dueler At-694 225-75-16

Ynt: Xl-7 Td Bridgestone Dueler At-694 225-75-16 Arazide kullanımda tork düşüşü etkiler mutlaka, altının yükselmesi olumlu olmakla birlikte. Dik yokuşta kalkışlarda stop ettirme, debriyaj kokusu ihtimali artar. Amerikada çok tadilat yapan var, ama oradakiler 2,7 L 183 hp...

10. semaver

Satılık 1993 Toyota 4runner

Ynt: Satılık 1993 Toyota 4runner Güzel araç, hayırlı satışlar.

11. semaver

Türkiyede İlk Defender İçin Muhafazalı Kapı Kolu...

Ynt: Türkiyede İlk Defender İçin Muhafazalı Kapı Kolu... Güzelmiş, fiyatı nedir?
  12. semaver

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Abdullah Bey motorumuz eski model bir turbolu dizel. Çok karmaşık bir yapısı var, oynamaya müsait değil. Kendi haline bırakılırsa sorunsuz çalışıyor. Dizel motorlarda setan sayısına (benzindeki oktan gibi...

13. semaver

Dumansız Ateş Yakmak

Ynt: Dumansız Ateş Yakmak Duman ateşin tam yanmamasından oluşur. Bunun nedenleri ise yakacak odunun nemli olması, yeterli hava alamaması veya atılan odunun ateşin gücüne göre büyük veya miktarca fazla olmasıdır. Ateşin dışında kalan kısımlar da duman yapabilir. Ateşin dumansız...
  14. semaver

Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :(

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( Vatandaşı "yolunacak kaz" yada "koyun sürüsü" gören zihniyetin hayatımıza yansıması hız kesmeden devam ediyor. Adam İngiltere'de 130 luk landa 240 bg jaguar motoru takıp kullanabiliyor, ama insanımız %50 den fazla güç artışı...
  15. semaver

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Yaramadı derken neyi kastettiniz?

16. semaver

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Abdullah Bey, evet xl-7'ye koyuyorum. Ondan önce de Fiat linea 1,3 multijet ve renault clio symbol 1,5 dci 65 bg'ye koyuyordum. Her birini 2 yıl-40.000 km civarı kullandım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. (Linea sorun...
  17. semaver

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Paylaşım için çok teşekkürler, tavuğu da mutlaka deneyeceğim.
  18. semaver

Sülüklügöl - Akyazı

Ynt: Sülüklügöl - Akyazı Ufak bir ilave: Son 9 km yol yer yer oldukça bozuk, yavaş gitmezseniz ya kusar yada yan camdan çıkarsınız. Eğer yaz mevsiminde gidecekseniz, haftasonları oğul oğul insan geliyor, bütün sessizliğin içine ediyor. Ama bunun dışında güzel ve kendinizi dinleyebileceğiniz...

19. semaver

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Güzel bir tatil planı olmuş, iyi eğlenceler.
  20. semaver

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Beim şahsi fikrime göre, daha iyidir, en kötü (ve büyük) ihtimalle aynıdır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR