Arama sonuçlarınız

1. semaver

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Abdullah Bey, estağfurullah, henüz hoca olmadık, naçizane tecrübeler. Tavsiye edeceğim marka falan da yok, zaten tavsiye etmem de işim açısından etik olmaz, çünkü bir kısmı ile çalışıyoruz. Yalnız şunu bilmeniz yeterli; yakıta ne kadar katkı girerse yakıt o kadar...

2. semaver

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Abdullah Bey, lastiklerim 235/60 (orijinal ölçü). Zaten off-road amaçlı almadığım için, gezilerde yetiyor da artıyor bile. Sakyuz beyin dedikleri komple doğrudur, şirket aracının başına geldi birkaç sene önce, sulu motorin sayesinde, ve sadece yakıt alındıktan sonra...
  3. semaver

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Kendi adıma, her ne kadar "takip" yazmasam da xl-7 ile ilgili tüm başlıkları takip ediyorum. Araç da inadına sorunsuz devam ettiği için, yazacak birşey olmuyor...

4. semaver

Fiyatı Ucuz Ama...(outoshow)

Ynt: Fiyatı Ucuz Ama...(outoshow) Clio nun terkedildiğini kim söyledi ki? Halen üretimde. Ayrıca yazar arkadaşlar yine clio temelli ama marka kısmında Dacia yerine Renault yazan Captur u test ederlerse acaba "terkedilmiş" clio temelli olduğunu söyleyecekler mi?
  5. semaver

Tunç Fındık Pakistan'daki Terör Saldırısından Son Anda Kurtuldu

Ynt: Tunç Fındık Pakistan'daki Terör Saldırısından Son Anda Kurtuldu Tunç Bey'e geçmiş olsun. Her ne sebeple olursa olsun bu tarz eylemlere girişerek hayatlarımızı karartan insan(?) sürülerine de lanet olsun.

6. semaver

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Derya Bey, defender ile evlenecek şanslı çifti şimdiden kutluyorum. Süslenmiş resimleri de görürsek mutlu oluruz.

7. semaver

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Kolay gelsin, bu bahane ile aracınız elden geçmiş oldu.
  8. semaver

60000 Bakımı Ücretleri

Ynt: 60000 Bakımı Ücretleri Mantık olarak 3 araba ile rek araba arasında ne fark var, sonuçta yapılan km aynı. Tek araç olsaydı bütün km onun sırtına binecekti, dolayısıyla sadece o ama daha sık bakıma girecekti.
  9. semaver

Kemik Kanseri Konusunda Yardım

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Hüseyin Bey, çok geç gördüm yazınızı. Gencecik yeğeninize çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

10. semaver

Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

11. semaver

Terrano Iı 3.0d İçin Lastik Tavsiyesi..

Ynt: Terrano Iı 3.0d İçin Lastik Tavsiyesi.. Kum paleti alabilirsiniz. Mutlaka iş görür. Aslında çok tenha biryerlere gitmediğiniz sürece bagajda bulunduracağınız kısa bir kürek onca pahalı ekipmandan fazla iş görebilir. Aracın altı oturduğunda dikkatlice tekerlerin önünü ve aracın...
  12. semaver

Ynt: Terrano Iı 3.0d İçin Lastik Tavsiyesi.. Linkteki pompa benim marketten aldığım dandik pompaya şekil olarak benzemekle birlikte, fiyatı epey farklı. (Benimki 20tl civarı birşeydi.) Şahsen kullanmadığım için birşey söyleyemem. Kullanan varsa yorumunu o yapabilir. Offroad lastikler...

13. semaver

Ynt: Terrano Iı 3.0d İçin Lastik Tavsiyesi.. Arca Bey, yeni aracınız ve lastikleriniz hayırlı olsun. Aşırı hava basıncı sadece yol konforunu bozmakla kalmaz, zaten kolayca batabileceğiniz kumsalda batma riskinizi de arttırır. Bolca kumsalda dolaştığım ve iki kez de battığım için söylüyorum...
  14. semaver

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

Ynt: Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel İsmail Bey, güle güle kullanın, araç sanki kendine gelmiş...
  15. semaver

Trans Sibirya İçin 4x4

Ynt: Trans Sibirya İçin 4x4 Hangi araç bilmem ama, dizel alırsanız soğuk iklimlerde yakıt donmasıyla ilgili sorun yaşayabileceğinizi düşünüyorum. Türkiye'de nispeten düşük sıcaklıkta akabilen dizel artık mevcut, ancak rotanızdaki her ülkede böyle olmayabileceğini unutmayın.

16. semaver

Bu Nasıl Sürücü, Bu Nasıl Bir Kaza ???

Ynt: Bu Nasıl Sürücü, Bu Nasıl Bir Kaza ??? Bizde kötü gen milletvekili olduğu için bu haldeyiz...
  17. semaver

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Ynt: 2 Kanyon, 2 Şelale 4 Gün Muhteşem resimler, elinize ayağınıza sağlık, paylaşım için teşekkürler.
  18. semaver

Dalış Ve Sinüzit ???

Ynt: Dalış Ve Sinüzit ??? Sinüzitten çok çeken birisi olarak, eğer gerçekten iyi geliyorsa, sırf bunun için bile dalış kursuna gidebilirim, dolayısıyla takip.

19. semaver

Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten... Umut Bey, hayırlı satışlar. Siz (ve birkaç kişi daha var sizin gibi) öyle resimler koyuyorsunuz, sonunda defendercı olacağım bu gidişle...
  20. semaver

Nissan Patrol 1993 Highroof 4.2 Diesel Düz Vites

Ynt: Nissan Patrol 1993 Highroof 4.2 Diesel Düz Vites Keşfi Tarkan Bey, aracınız güzelmiş, hayırlı satışlar. Biraz daha resim ekleseniz, doya doya baksak?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR