Arama sonuçlarınız

1. semaver

Eyyy , Sahteci Vatandaşım.....

Ynt: Eyyy , Sahteci Vatandaşım..... Adamlar önce üniversitede pirincin GDO lu olduğunu açıkladılar. Sonra tarım bakanı çıktı bulaşmıştır dedi. Bunun üzerine testi yapanlar yeniden test etti ve bulaşmayla falan olamayacağını beyan ettiler. Daha sonra bakan tekrar karşı çıktı ve başka...

2. semaver

Yeniden zuzu sahibi oldum..

Ynt: Yeniden Zuzu Sahibi Oldum.. Hayırlı olsun Abdullah Bey, kazasız belasız yolculuklar dilerim.
  3. semaver

Defender Sahibiyim Artık :)

Ynt: Defender Sahibiyim Artık :) Yeni aracınız hayırlı olsun.

4. semaver

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Sanki şase sola doğru eğilmiş gibi duruyor. Fotoğraf çekiminden dolayı olsa gerek.
  5. semaver

Acil Satılık 1997 300tdı Defender

Ynt: Acil Satılık 1997 300tdı Defender Şerif Bey, fiyat yazmamışsınız.

6. semaver

Üyemiz Vural Daşdemir Sevgili Kızı Sıla Daşdemir'i Kaybetti..

Ynt: Üyemiz Vural Daşdemir Sevgili Kızı Sıla Daşdemir'i Kaybetti.. Vural Bey başınız sağolsun...

7. semaver

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "rekor Yakıt" Tüketimleri (resimli) Mimar bey zaten 5,6 yüksek rakam değil, 5-6 arası tahminime cuk oturmuş. Yalnız 64-66 L yakıt alabildiğini söylemişler, zaten 64/5,6 = 1142 km yapıyor. Muhtemelen siz "görene kadar" yöntemini uygulamıyorsunuz, pompa atınca bırakıyorsunuz...
  8. semaver

Keremali Yaylası Camlıca Gölü Trekking-kamp

Ynt: Keremali Yaylası Camlıca Gölü Trekking-kamp Güzelmiş, teşekkürler...
  9. semaver

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "rekor Yakıt" Tüketimleri (resimli) Duster kullanıcısı değilim, ama 7,5 L yaktığına kendim kullanmadan inanmam. Benim aracım 1830 kg üstelik 2.0 L 2006 model daha ilkel dizel motoruyla 7,6 L/100 km uzun yolda yakabiliyorsa, duster 1.5 dci son teknoloji motoruyla uzun yolda...

10. semaver

CNG DÖNÜŞÜMÜ

Ynt: Cng Dönüşümü 200 bar basınçlı bir tüp ile (=bomba) yolculuk edeceksiniz, üstelik içi metan dolu olacak. Bununla kaza yapmayı düşünmek bile istemem. 200 barlık sanayi tüpleri es kaza düşüp ağzı kırıldığında basınçtan füze gibi fırlıyor. Alev almasına bile gerek yok. Üstelik bu...

11. semaver

Eyyy , Sahteci Vatandaşım.....

Ynt: Eyyy , Sahteci Vatandaşım..... Ağzınıza sağlık. Bir de vergi, harç, zam vs. yerleştirip de bu "sahte-kaçak" piyasasının oluşmasına zemin hazırlayanlar da duysalar...
  12. semaver

Suzuki Grand Vitara XL 7 2.0 TD

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl 7 2.0 Td Benimki de şehirlerarası 800 km yapıyor iyi bir kullanımla, ki bu da yaklaşık 7,55 L/100 km yapıyor. Bu bakımdan şehirlerarası 8 L kötü rakam değil, kullanım tarzınızdan kaynaklanabilecek küçük bir fark sözkonusu bence. Şehiriçi tüketim ise zaten...

13. semaver

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

İçinde bildiğiniz ispirto var, sadece bir madde yardımıyla jelleştirilmiş, zaten masmavi yanıyor, aynen ispirto gibi, kolay da sönmüyor. Gördüğüm en saçma sapan icat, onun verdiği ısıyı iki dal parçasıyla da (olay kamp vs. outdoor ise) alabilirsiniz. Hesapta dökülme vs. olmasın diye...
  14. semaver

DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR

Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR Gayet güzel ve yeterli olmakla birlikte, aynı yakıtı yaktığını düşünürsek, daha az gaza basarsınız, ekonomi olur. Ama bu olay bile güzel, altyapı hazırsa tak intercooler 130 hp, değilse 120 bg ile kullan.
  15. semaver

1994 Wrangler 4.0 L High Output USA Version 190 HP

Ynt: 1994 Wrangler 4.0 L High Output USA Version 190 HP Güzel araç, hayırlı satışlar.

16. semaver

DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR

Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR Serdar Bey, hayırlı olsun. Aracınızın toplanmasını da forumda görmüştüm, o zaman da söylüyordunuz, sonunda nasip oldu demek. Tam olarak kaç bg oldu şimdi sizin araç?
  17. semaver

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

Ynt: Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR) Üşenmeden sonuna kadar okudum. Adam demiş ki hem yük taşıyan, kasasının üç tarafından yük indirebilen, üstelik traktör gibi fonksiyonel bir araç olacak. Eğer gerçekten yapabiliyorsa, zaten (fiyat avantajı da olduğu sürece) kimse yok çirkinmiş...
  18. semaver

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP Yukarıda yavuz beyin de belirttiği gibi turbo gücünü eksozdaki atık gazdan alan bir sistem, yani atık gücü kullanarak kompresyon yapıyor. Bu yüzden de egsoz gazı turboyu çalıştıracak debiye ulaşana kadar turbo devreye girmiyor.(=turbo lag) Motor bu...

19. semaver

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (Yükseltme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (Yükseltme) Güzel görünüyor. Biraz daha resim ve detay olsa daha iyi olurdu.
  20. semaver

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM Bu araçlarda değişik birşey var, insanı çekiyor sanki. Hayırlı olsun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.