Arama sonuçlarınız

1. semaver

ekonomik 4x4

Ynt: ekonomik 4x4 Aslında tam olarak ne amaçla kullanacağınızı yazmadığınız için yorum yapmak zor, ama ladanın yakıtı bezdirdiyse benzinli suzukilerin de çok farklı olacağını düşünmeyin. Vitaraların dizel motorlu olanları mevcut, onları deneyebilirsiniz. Aslında bu araçların hepsinin satılık...

2. semaver

GÖKOFF- 10.02.2013

Ynt: GÖKOFF- 10.02.2013 Harika olmuş, paylaşım için teşekkürler.
  3. semaver

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Hüseyin Bey, turbo uygulaması yapacaktınız, epey zaman geçmiş, bir gelişme var mı? İnternette gördüğüm uygulamalarda hep turbolu kullanılmış, mesela: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=GBLco_48ZUk Bir de Yusuf Efe bey yakıt...

4. semaver

Kaz Tüyü Nasıl Elde Ediliyor? !!!!!! Vahşet +18

Ynt: Kaz Tüyü Nasıl Elde Ediliyor? !!!!!! Vahşet +18 Salon koltuklarımın yastıkları kaztüyü. Lanet olsun...
  5. semaver

2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..!

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Sakyuz Bey, araçlarda bir sıkıntı yok, sorun insanlarda. Enjektör kaynama sorunu bu motor yapısına sahip (intercooler motorun üstünde olan) tüm araçlarda mevcut. Adam demiş ki 20000 km'de bir enjektörler sökülür...

6. semaver

Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Öztürk Bey, neden 4çeker derken neden 4x4 araç alırlar demek istemedim, benim aracım da 4x4. Benim kastettiğim neden düz asfalt yolda sanki her an gerekebilirmiş gibi auto da tutulması gerekiyor, onu...

7. semaver

Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Duster kullanmıyorum, aracımda auto diye bir mod yok, yazılanlardan anladığım kadarıyla araç stabilize, toprak, kaygan vs. zeminde lüzumunu hissettiğinde kendiliğinden 4 çekere geçebilsin amaçlı. Çok...
  8. semaver

Odun Yığma Sanatı

Ynt: Odun Yığma Sanatı Çok çok güzel fotoğraflar...
  9. semaver

FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ?

Ynt: FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ? Eğer fiat o işe müdahil olduysa araç aynı araç değildir, dodge journey i aratır gibime geliyor...

10. semaver

FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ?

Ynt: FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ? Tam bir fiat şaheseri. 4x4 (awd aslında) var, ama otomatik vitesli pahalı versiyonunda. Manueli yalnız önden çekişli. AWD koyduğu otomatiğe ise ne hikmetse 225/55 19 jant lastik koymuş, bozuk yollarda eminim çok işe yarar. 4 çekemeyen...

11. semaver

Bu Balçıkta Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Ynt: Bu Balçıkta Siz Olsanız Ne Yapardınız? İnsan 4x4 alınca denemek istiyor, sınırları zorlamak falan. Ama kısa süre sonra olayın 4 çekerden ibaret olmadığını anlıyor. Ben de Karasu kumsalında onca deneyip sorunsuz geçtikten sonra olmadık yerde cuk oturunca anlamıştım. O anki...
  12. semaver

2005 nissan pick up eurodizel mi normal dizelmi

Ynt: 2005 nissan pick up eurodizel mi normal dizelmi Afta10 Bey (isminizi bilmiyorum, kusura bakmayın) normal dizelden kastınız nedir? Artık 10 mg/kg kükürt sınırının altında dizellerin (sizin deyiminizle eurodizel) satılması mecburidir. Yani yasal yakıt satan heryer eurodizel satmak zorunda...

13. semaver

HGS hakkında

Ynt: HGS hakkında Gelişmiş tüm ülkelerde devlet vatandaş için vardır, bizde ise vatandaş devlet için. Devlet istediği gibi hata yapabilir, ama vatandaş asla. Aylardır reklamını yapmalarından belliydi iyi bir nane olmayacağı. Devlet kendi hatası nedeniyle fazla para alabilir, ancak...
  14. semaver

Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım

Ynt: Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım Servis, fabrika vs. yardım etmiyorsa bari siz duster sahipleri başınızın çaresine bakın. O rekor hortum vs. ne ise üzerine vidalanacak bir sacdan koruma gibi, tabi garanti kapsamı dışında bırakır mı sormak lazım. Aslında birisi aracın...
  15. semaver

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Defender kullanmayan konuyu meraktan takip eden birisi olarak, aşağıdaki linkte 2,8 TGV denen bir motordan bahsediyor. http://ep90.com/index.php?id=71 Ayrıntılı bilgi mevcut. Bu motor 300TDI nin...

16. semaver

Kışlık lastik standartlarına dair

Ynt: Kışlık lastik standartlarına dair Çivisiz lastikler cam gibi buzda kaymaya mahkumdur, tipi hamuru vs. ne olursa olsun. Lastik hamurunun yumuşak olmasının amacı buza tutunabilmesi değil, belli bir sıcaklığın altında lastiğin sertleşmeyerek yola tutunmaya devam edebilmesidir. "Bazı...
  17. semaver

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta %100 katılıyorum, tamamen gereksiz abartılı amerikan güç gösterisi başka birşey değil. Hani steroid ve ne kadar ilaç varsa hepsini abartıp aşırı vücut yapan çirkin adamlar gibi biçimsiz ve sağlıksız duruyor, hormonlu domates gibi. Bir unimogun...
  18. semaver

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Serdar Bey, zaten yurtdışında işçilik fiyatları da muhtemelen daha fazla tutuyordur. İlk defa yapılacak birşeyi denemek ise, herhalde biraz da bütçe meselesi olsa gerek. Hani (hiç böyle bir tecrübem olmamasına karşın...

19. semaver

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Epey özel bir bütçe gerekecek. Manuel vitesli uygulama maliyeti 30.000 pound un üzerinde yazıyor. Otomatik ise 32.000 ...
  20. semaver

Linea Satıp Duster Almak

Ynt: Linea Satıp Duster Almak Lastik meselesi tabi önemli, ben 4x4 araca kış lastiği gereksiz demedim zaten, mevcut durumda 4x4 aracı tercih edeceğimi belirttim, fark yaratacağını söyledim. SUV lastikleri biraz daha pahalı doğrudur, ancak mevcut durumda yakıt vs. yanında bence çok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.