Arama sonuçlarınız

1. semaver

Linea Satıp Duster Almak

Sakyuz Bey, aracın üzerinde Lassa Competus 235/60 R16 takılı. Asfalt lastiği derken sanırım yanlış terim kullandım, dörtmevsim(yada yaz her ne ise, kış lastiği olmayan) demek istemiştim.

2. semaver

Linea Satıp Duster Almak

Lineayı satıp Suzuki almış birisi olarak Ders48 isimli arkadaşın mesajını okuyunca yorum yazma gereği duydum. Mesajlarda geçen kar esaretinden ben de işyerim Gebze'de olduğundan payıma düşeni aldım. Salı günü karda denemek için işe aracımla gittim. Akşam beklediğim manzara ile karşılaştım...
  3. semaver

Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç

Ynt: Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç Gayet sağlam durmuş, yapanın eline sağlık, kullanana hayırlı olsun.

4. semaver

2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..!

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Oğuz Bey, bari kapağı kurtarabildiniz mi?
  5. semaver

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Estağfurullah Oğuz Bey, gözünüz var falan demedim, öyle anlaşıldıysam affola... Ben oradayken bir vitara vardı, o da sizindi galiba? Epeyce masraf yapmış ve eziyet çekmişsiniz, ama en azından her yerini...

6. semaver

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Oğuz Bey, o aracı alan arkadaş benim. Yalnız satan arkadaş fiyatı fazla söylemiş, 38 değil 36'ya almıştım. Ben caysaydım size pahalıya satacaktı uyanık... Almadan önce birkaç adet xl-7 incelemiştim, içi dışı vs...

7. semaver

Toyota Land Cruiser 88 BJ60 a Vinç Tamponu Yaptık yorumlarınızı bekliyoruz.

Ynt: Toyota Land Cruiser 88 BJ60 a Vinç Tamponu Yaptık yorumlarınızı bekliyoruz. Güzel olmuş, darısı başıma... :)
  8. semaver

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

Ynt: 2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi Fanlarım çalışıyor, onlarda sorun yok. Ancak dikkatimi çeken bir nokta, klimayı devreye soktuğumda bir tanesi sürekli sabit bir ritimle devreye girip çıkıyor. Hatta devreye girerken motor devri rölantideyken anlık düşüyor, oradan net anlaşılıyor. Sanki...
  9. semaver

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

Ynt: 2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi Oğuz Bey yükseltmeyi bilmem ama, Geçen haftasonu 3 yıl aradan sonra tekrar sülüklügöle çıkayım dedim. Son kısım bozuk taş yol-ağır ağır gitmek gerekiyor. Aracın motor sıcaklığının yükseldiğini farkettim. (Dışarısı 12°C civarı olmasına rağmen) Genelde...

10. semaver

1.6 CRDİ -Kia, Hyundai- Dizel Motorda BOX Tuning ile Performans Artışı

Ynt: 1.6 CRDİ -Kia, Hyundai- Dizel Motorda BOX Tuning ile Performans Artışı 1300 kg civarı ağırlığı ve son teknoloji dizel motoru olan bir aracın 90 km sabit hızla 7-7,5 L civarında yakması ilginç. Belki otomatik şanzımandan olabilir diyorum, çünkü hyundai-kia vs. araçların otomatik...

11. semaver

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Cevap için teşekkürler Eylem Bey.
  12. semaver

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Eylem Bey, kesici aletler ile epey tecrübem oldu, örneğin yağ taşı ile sürmene bıçaklarını kolayca tüyleri alacak hale getirebiliyorum. (Yada baltalarımı-gerekmese bile) Yalnız eski berberlerin ustura bilerken kullandığı deri kayışın nasıl...

13. semaver

DİKMEN YAYLASI-KARDÜZ ALTI -PÜRENLİ YOLLARINDA 4 Kişi 2 gün

Ynt: DİKMEN YAYLASI-KARDÜZ ALTI -PÜRENLİ YOLLARINDA 4 Kişi 2 gün Fotoğraflar harika, paylaşım için teşekkürler.
  14. semaver

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Öncelikle Sayın Bountr (isminizi bilmiyorum, kusura bakmayın) ısıtma sistemi koymaktan bahsetmişsiniz, kanımca kendi üretiminiz gibi geliyor, ayrıntı verir misiniz? Bu işte önemli olan viskoziteyi...
  15. semaver

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Geçmiş olsun, acil şifalar...

16. semaver

ARACIM HAKKINDA YENİ BİLGİ---BİR YANLIŞI DÜZELTME

Ynt: ARACIM HAKKINDA YENİ BİLGİ---BİR YANLIŞI DÜZELTME Dürüstlüğünüz için teşekkürler. Umarım dürüst olmayanlara örnek olur.
  17. semaver

TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması

Ynt: TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması Merhaba Murat Bey, Barbekü fanı diye satılan o malzemeden bacanak satın almış-hayatta görüp görebileceğiniz en lüzumsuz malzeme. Plastik yelpazeden daha az hava veriyor ama bol bol enerji harcatıyor, sesi de cabası...
  18. semaver

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi Mutlak takip.

19. semaver

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Ersan Bey, Düzeneğiniz ve üretiminiz gayet güzel görünüyor. Paslanmaz çelik ise olabilecek en güzel çözüm. Potasyum hidroksit kullanmıyorlar derken biyodizel üreticilerini (büyük tesisleri)...
  20. semaver

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Marketlerde şişelerde satılan alkoller genellikle %95'liktir. Hem de çok pahalıdır. İşinizi görmez. Biyodizel dediğiniz şey temelde yağ asidinin metil esteridir. Bazı yerlerde etil esterinin de...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR