Arama sonuçlarınız

1. semaver

vitaramı satıyorum

Ynt: vitaramı satıyorum Hayırlı satışlar.

2. semaver

Bir Suzukici Daha...

Ynt: Bir Suzukici Daha... Abdullah Bey, Oğuz Bey çok teşekkürler.
  3. semaver

Bir Suzukici Daha...

Ynt: Bir Suzukici Daha... Oğuz Bey'in anlattığı yöntemle tekrar deneyelim...

4. semaver

Bir Suzukici Daha...

Ynt: Bir Suzukici Daha... Sanırım resim görünmedi. Tekrar deneyeyim:
  5. semaver

Bir Suzukici Daha...

Herkese merhaba, Geçen hafta itibarı ile ilk dörtçekerimi almış bulunuyorum. Forumu ilk takip etmeye başladığımda cip yerine binek otomobil sahibi idim, açıkçası pek 4x4 hevesim de yoktu aslında. Ancak burada gördükçe ve tanıdıkça kafamdaki araç imajı değişti. Doğa ve pikniksever birisi...

6. semaver

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba, Foruma epeydir üye olduğum halde bu başlığı atlamışım. (Bu aralar yoğun çalışıyorum pek ilgilenemedim.) Ben Devrim Aydın, 33 yaşında bir kimyagerim, akaryakıt analiz işi yapıyorum. Boş vakitlerimde (kaldıysa tabi) gezmek, piknik...

7. semaver

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) Tebrikler, gayet mantıklı bir çözüm olmuş. Madem elektronik sistemler de aynısını yapıyor, niye zararı olsun ki?
  8. semaver

Aküye ÖTV geldi >:-(

Ynt: Aküye ÖTV geldi >:-( Devletin elinden uçan, kaçan ne varsa nasibini alıyor... :D Herhalde elektrikli otoların satış yapabileceğini düşündüler, baştan önlemi alıyorlar...
  9. semaver

Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin

Ynt: Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin Tamamen katılıyorum. Kaç defa yollarda sağımdan son sürat geçen motorlarla karşılaştım. Zaten küçük aynada genellikle görünmüyor üstelik de aşırı hızlı gidiyorlar. Herhangi birinde direksiyonu sağa biraz kırmış bulunsam facia olurdu. Heyecan...

10. semaver

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

Bence de olması gereken çok önemli bir özellik. Her seferinde tekrar samanlıkta iğne arıyorum...

11. semaver

Çiğdem Yaylası

Ynt: Çiğdem Yaylası Malum gezme tozma zamanlarının yaklaştığı şu aralarda (benim gibi 4*4 olmayanlar için) verdiğiniz yol tarifi ve resimler için teşlekkürler.
  12. semaver

KIŞLIK LASTİKLER

Ynt: KIŞLIK LASTİKLER Teşekkürler Erkan Bey, Bahsettiğiniz farklı handikaplar muhtemelen yol tutuşun azalması olabilir, lastik çivileri zamanla aşınır/zarar görür mü onu bilemem. Ancak arazi taşıtı olmayan benim gibi pek çok sürücü kışın yolda kalmamak için kış lastiği alıyor. Bu...

13. semaver

KIŞLIK LASTİKLER

Ynt: KIŞLIK LASTİKLER Kürşad Bey, Kış lastikleri tamam, yalnız eskiden Ankara'da yaşayan akrabalarımdan duyduğum bir "çivili kar lastiği" olayı var, sorayım dedim. Akrabalarım bunca zaman sonra vefat etmiş olduğundan, onlara sorma şansım yok. Hatırlıyorum, buzlanmaya karşı çok etkili...
  14. semaver

Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman

Ynt: Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman Alet de kadın da güzel ama 5800 euro etmez.... :D
  15. semaver

CNG DÖNÜŞÜMÜ

Ynt: CNG DÖNÜŞÜMÜ Bildiğim kadarıyla CNG sistemi çok yüksek basınçla (200-220 bar diye biliyorum) sıkıştırılmış doğalgaz ile çalışıyor. Bu yüzden silindirik tüplerin paralel bağlanması ile depo kuruluyor, ancak lpg'ye göre daha fazla hacim kaplıyor. Buna rağmen menzili de daha kısaltıyor...

16. semaver

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Çalıştığım için izleyemedim, tekrarı ne zaman olur acaba?
  17. semaver

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Emeği geçenlerin ellerine sağlık, jeneriğe hayran kaldım...
  18. semaver

Satılık Land Cruiser vx80

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 Benzinli / dizel?

19. semaver

jimny and terios kar keşifi

Ynt: jimny and terios kar keşifi Baram bey, öncelikle hoşgeldiniz. Fotoğraflar çok güzel, gezdiğiniz bölgeyi merak ettim. Denizli köyü dediğiniz, Gebze'de midir? (Balçık ve Mollafenari köylerinden sonraki)
  20. semaver

Zırt Pırt Değişen Gezenbilir Forum Görüntü ve Düzeni

Ynt: Zırt Pırt Değişen Gezenbilir Forum Görüntü ve Düzeni Aslında tam da " Şu test yayını ibaresi ne anlama geliyor ?" diye abes bir soru sorma eğilimindeydim ki cevaplandı, teşekkürler. Esas söylemek istediğim şey şudur ki; gerçekten hiç tanımadığım off-road dünyasına ağır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR