Arama sonuçlarınız

1. H

Spil'de Kamp Için Malzeme Tavsiyesi.

Arkadaşlar eğer bir aksilik olmazsa 28-29 ekimde Manisa Spil dağında 1 gece çadırlı kamp yapacağız. Aracla gidilecek. Kampa 10 yaşındaki oğlumla beraber gideceğiz cevaplarınızda bunu da göz önünde bulundurun. Sizlerden istediğim nelere dikkat edeyim ve ne tür malzemeler alayım. Elimdeki...

2. H

Hayatta Kalma Uygulaması Türkçe (kendi Uygulamam)

İnceleme fırsatım olmadı ama böyle uygulamaların çoğalması adına güzel bir gelişme. Teşekkürler ve elinize sağlık.
  3. H

İzmir'de Ciddi/köklü Trekking Kulübü Tavsiyesi Gerekli.

Yüksek doğa severler YDS Izmirde arasıra yürüyüşlerine ve gezilerine katıldığım bir ekip. İşlerini ciddi yapıyorlar. Tavsiye ederim. Tufan Konanlar ve Sadık Erdem ile iletişime geçebilirsin facebook üzerinden. Hatta bu hafta sonu 28-29ekimde manisa spilde çadırlı kamp var isterseniz...

4. H

Kendi Imalatim Römork Cadir

Benim eklediğim resimlerde büyük hacimli olanlar var dolayısıyla ağır olacaklardır. Yapmayı planladığım karavan için sadece römork ağırlığı 315 kg. 300cm boy 145 cm en ve 35 cm kasa yuksekligi. Ben bu haliyle alıp üzerini kapatacagim.
  5. H

Tam olarak aynı olmasa da bunlara benzer. Tavan pop up olacak ve yükselecek. Giriş arkada ama rampa şeklinde değil standart kapı olacak ve girişin tam karşısında mutfak olacak.

6. H

Sizin dediğinizden farklı olarak benim yapmayı planladığım karavan 145 cm en ve 300 cm boy olacak. Kapalı halde 155 cm yükseklik açılınca 190 cm olacak. Ayrıca sağdan ve soldan 120 cm en ve 240 cm boyda yana açılır yatma bölümü olacak.

7. H

Uzun zamandır benim de aklımda sizin dediğiniz gibi bir konsept var. Römork alıp üzerine açılır bir sistemle yatak bölümü yapmayı düşünüyorum
  8. H

Yüksek Tavan Çadır ?

Kısa süreli derken bir gece için kurmanin mantığı yok en az 2 3 gece olacak ki zahmete değsin. Diğer taraftan birkaç kurulumdan sonra pratik kazanıyorsunuz ve hızlıca kuruyorsunuz. En son kurduğumuzda 20 dakikada kurdum ve sadece 5 dakikalık bölümünde yardım aldım. Sökmek de hemen hemen aynı...
  9. H

Yüksek Tavan Çadır ?

Bizde arpenaz 4.1 var ve almadan önce ferrino proxes 4 serisi ile husky bigless 5 serisini çok incelemistim. Arkadaşlar hepsini yazmışlar. Şu anda yüksek tavan aile çadırı olarak bunlar var. En sağlam husky, en kullanışlı ferrino ve en ucuzu arpenaz.

10. H

Duster 4x4 Sistemi

Ben duster kullanmadım ama benim duyduğum 4wd modu 4 tekere de eşit güç aktarıp 4 tekerin de yola tam tutunmasini sağlar ve ağır çamur kar şartlarında aracın yol almasını sağlar. Bu yüzden araç bu modda hantal kalır. Oto modda ise araç gücü ön tekerlerle arka tekerler arasinda dağıtıyor ama...

11. H

Karavan Ve Araç İçin Buzdolabı Yapımı!

Eğer bahsettiğiniz gibi ortam sıcaklığından 10 derece aşağı soğutuyorsa pek kullanışlı olmaz. Onun yerine sağlam bir termos alıp içini dondurulmuş buz şişeleri ile desteklemek daha mantıklı. Biz eczaneden aldığımız strafor dolap kullanıyoruz. İç ölçüleri 35cm×45cm×55cm ve strafor kalınlığı...
  12. H

750 Kg Altı . Dört Kişilik Karavan Imalatı

Nasip olursa ben de römork şeklinde açılır karavan yapmayı planlıyorum

13. H

Eski İzciye Destek :)

Üzerinde eşyalar olduğu için tam çekemedim. Olculeri 50×65 cm taban ve 40 cm yükseklik. Elimden boyutunu anlayabilirsiniz. Üstte tuttuğum yer ise kapağı. Darbe alınca ufalanmasin diye tamamen koli bandı ile etrafını sardım.
  14. H

Çok sık açmamak şartıyla evet. Gün içinde ihtiyacimiz olan malzemeleri rahatlıkla alıyoruz . İçi bayağı geniş. Şu an evde değiliz eve geçince resim atayım. 5lik şu bidonlarini dondurucu dediğim gibi 3 4 gün idare ediyor. Hatta içine ılık koyduğumuz içecekleri bile soğutuyor.
  15. H

Arpenaz 4.1 geniş yüksek ferah bir çadır ama arka penceresi küçük olduğu için havalandırma biraz yetersiz. Özellikle çok sıcak ve rüzgarsız durgun zamanlarda çadırda durulmuyor. Ama serin havalarda kalması çok zevkli şu gecirmezligi de yeterli. Alternatif olarak easycamp markasının çadırların...

16. H

Deneyim Yok İlk Kez Kamp Yapacağız Ve Hamak Lazım Ama Tavsiyesi Istiyorum Arkadaşlar

Bu tarz örme hamaklar yerine kumaş hamak tercih edebilirsiniz. Baş ve ayak tarafında tahta olmayanlarindan. Daha rahat edersiniz.
  17. H

Nasıl Yapabilirim. Çözüm Önerisi Olan...

Bizim aileyle neredeyse birebir. Biz de iki çocuklu bir aileyiz ve biz de de doblo var. Biz de yazları çadırda kamp yapiyoruz ve bazen elektrik olmayan yerlerde de kaldığımız oluyor. Bizim bulduğumuz çözüm şu şekilde : Ecza depolarından strafor köpük kutu aldım. Dış ölçüleri yaklaşık...
  18. H

3 Sistem Buzdolapları

arkadaşlar ben de ileride yapacağım çekme karavan için 3 sistem buzdolabı araştırıyorum. Sıfırı kaç liradır nerede bulunur? Sıfırı yoksa ikinci el alırken nelere dikkat etmeliyim? İkinci el piyasası nasıldır en çok ne kadar verilmelidir?

19. H

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Pardon ya torsiyon dingil değilmiş. Sanırım romorku daha aşağı seviyeye getirmek için dingil ve tekerlek arasında eklenen bir parça olmalı.
  20. H

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Aradigin şey "torsiyon dingil" değil mi?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri