Arama sonuçlarınız

1. H

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Aradigin şey "torsiyon dingil" değil mi?

2. H

Yapmayı Planladığım Römork Karavan Taslagi

Yabancı sitelerde " sunwagon " olarak geçiyor . Oradan resimlere bakabilirsiniz.
  3. H

Tam Zamanı! Bu Ekipmanları Kaçırma

İlkyardim ve acil durum ekipmanları grubu ne kadar???

4. H

Baştan belirteyim karavan yapmayı bırakın kullanma tecrubem bile yok. Uzun zamandır yazları 3-5 günlüğüne çadır atarak kamp yapıyoruz. Her defasında çadır kur etrafını organize et yerleş aynı şekilde dönüşte de çadırı topla arabaya yerleştir eşyaları arabaya yerleştir. Eve gelince de yine...
  5. H

Yok mu hiç bakan yorum yapan? ??

6. H

Yazı da yazmıştım ama çıkmamış. Tekrar yazayım. 2-3 yıl sonra kendi imkanlarımız bir römork karavan yapmayı planlıyorum. Yukarıda taslakları var. Sizlere de sormak istedim. Nasıl olmuş? Yapılabilir mi?

7. H

arkadaşlar ileride kendim bir römork karavan yapmayı planlıyorum. Bekli 2-3 yıl sonra yapacağım ama şimdiden taslaklar oluşturuyorum. Sizlerin de engin görüşlerini almak istedim. Nasıl olur mu sizce?
  8. H

3 Öğrenci Arkadaşız Kamp Yapmak Istiyoruz Deneyimli Biri Yardım Edebilir Mi?

İlk kapınızı deneyimi birisi ile yapmak hem kamptan alacağınız zevki arttırır hem kamp hakkında bilgi edinmenizi sağlar hem de başınıza gelebilecek herhangi bir olumsuzlukta daha çabuk çözüm üretmenizi sağlayacaktır. Bir de ilk kamplarında medeniyetten tamamen kopmamanizda fayda vardır...
  9. H

Hangi Marka Çadır Almalıyım

bahsettiginiz çadır arpenaz 4.1 sanirim. aynisindan bizde ve bacanakta var. bu yaz başında aldik ve 3 farklı kampta kullandık. ilk iki kampimiz haziran ayinda urla ve didim de idi. havalarin asiri sicak olmasi nedeniyle gece oldukça rahatsiz olduk. arkadaki havalandirma penceresi yeterli degil...

10. H

Düşük Bütçeli Çadır Tavsiye

linktekilerden alacagina ÇADIR 7 KİŞİLİK 320X240X180 CM bundan 2 tane al. daha rahat edersiniz

11. H

En Son Ne Aldınız?

Benim aldıklarım 5 cm kalınlığında. Henüz kampa gitmediğimiz için bagajda nasıl olacak bilmiyorum. Geçen yaz 10cm sünger götürmüştüm bagajın yarısını doldurmuştu. Bakalım bu sene nasıl olacak.
  12. H

Aile Ile Ilk Kampımız (çamkorundan Sorgun Tabiat Parkına)

İlk kampınız için sizleri tebrik ederim. Gerçekten güzel bir kamp yerine benziyor. Çocuklar için kamp yapmanın yeri apayrı oluyor emin olun çocuklarımıza sorduğumuzda otel mi çadır mı diye hemen çadır diyorlar. Hele ufaklık daha 3 yaşında "baba ne zaman kamp yapcaz ?" Diye sürekli soruyor...

13. H

En Son Ne Aldınız?

İlk ben yazayım o zaman. Bu kış aldıklarım 1. Drcathlondan arpenaz 4.1 aile çadırı 2. Decathlondan tarp tente 3. Decathlondan hamak 4. Decathlondan panço ( bunu kamp için değil yürüyüşler için aldım) 5. Çadırın altına sermek için branda 6. Çadırın içine sünger yatak 7. Kampta kazık çakmak için...
  14. H

Hangi Şişme Yatak Veya Mat?

İyi günler. Çadırınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Biz de 4 kişilik aile olarak bu yaz kullanmak için arpenaz 4.1 aldık. İçine şişme mat veya şişme yatak almayı düşünürken hem fiyatlarının pahalı olması hem de hava kaçırma patlama riskinekarşı sünger almaya karar verdik. 120x200x5 cm...
  15. H

Kamp Malzemesi Için Tavsiyenize Ihtiyacım Var

Sadece yaz kampı yapacaksanız ve genelde deniz kenarında olacaksa uyku tulumu yerine daha basit çözümler tercih edebilirsiniz. Şişme bir mat ve bir pike yeterli bence.

16. H

Yaz Kampı Için Aile Çadırı

Teşekkürler... hepimizin yolu açık olsun...
  17. H

Size de şimdiden hayırlı olsun. Çadırı kullanma şansımız olmadı henüz. Bir aksilik olmazsa haziran ayında bir hafta sonu kampında kullanacağım. Geçen hafta çimenlik bir yerde deneme amacıyla kurulumu yaptık. 2 kişi ile 15-20 dakikada çok rahat kuruldu. İç kısmı ve salonu oldukça geniş...
  18. H

Hangi Çadırı Almalıyım?

Biz de eşimle ve çocuklarla uzun yıllar vango alfa river benzeri bir çadırla yaz kamplarına katıldık. Başlarda iki kişi iken dert etmedik fakat 3 4 kişi olunca yetmemeye başladı ve geçen gün arpenaz 4.1 modelini aldık. Modeli decathlon mağazasında görerek içine girerek denemiş olduk. İç bölümü 4...

19. H

sonunda muradımıza erdik arkadaşlar. pazartesi izmir decathlon mağazasına gittik. açık olarak arpenaz 4 arpenaz 4.1 ve arpenaz 5.2 modelleri vardı. 4 zaten boyut olarak küçük olduğu için direk elendi. 4.1 ve 5.2 yanyana kuruluydu uzun uzun inceledik içine girdik vs. eşim 5.2 ye hasta oldu...
  20. H

Arkadaşlar uzun zamandır müsait olmadığım için yazamadım. Araştırmalarımızda neredeyse sona yaklaştık. Artık çadır için çok yüksek meblağlar verme düşüncesinde değiliz. O yüzden decathlondan arpenaz 4.1 veya 4.2 almaya karar verdik. Çadırı alınca yanında almamız gerekenler de olduğu için bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri