Arama sonuçlarınız

1. H

Yaz Kampı Için Aile Çadırı

Tam da beklediğim kişiden mesaj geldi. Çok teşekkürler. Biggles modelini bir ara ben de düşündüm. Mümkünse çadırına fotoğrafları varsa detaylı görebileceğimiz atabilir misiniz. Bir de merak ettiğim içinde ayırıcı bölme var mı yani içi iki oda mı. Salon kısmı ne kadar içinde rahat hareket...

2. H

Colemanları ben de inceledim. Gerçekten güzel ürünler ama ülkemizde pek satılmıyor. Dışarıdan alma imkanım da yok maalesef. Satılan bir yer biliyorsanız bildirin lütfen...
  3. H

Tavsiyeniz için teşekkürler. Model gerçekten güzelmiş ilk defa gördüm. Fakat bizde 2 tane haylaz oğlan var ve bu şişme çadırı her An patlatabilirler gecenin bi vakti tepemize indirirler :) biz yine en garantisi çubuklu bişey alalım.

4. H

Tavsiyeniz için teşekkürler. Arpenaz 4.1 benim de daha önceden incelediğim bir model yorumları da gayet olumlu ama evdekiler pek beğenmedikleri yatma bölümünün 2 oda olmasını istediler ben de siz bilirsiniz dedim. Geçen yaz Foça'da kamp yaparken 4 bayan yakınımıza gelip çadır kurdular...
  5. H

Arkadaşlar, iyi akşamlar. Yaz aylarında deniz kenarında ailemle (ben eşim ve iki çocuk) kalmak amacıyla çadır almak istiyorum . Hali hazırda var olan çadırımız tek bölme ve yüksekliği 130 Cm olduğu için artık yetmemeye başladı. Bu yüzden içinde ayakta durabileceğimiz, yatak bölümü 2 odalı olan...

6. H

Kamp İçin Güneş Paneli

Arkadaşlar hafta sonları kamp yaparken kullanmak için basit bir güneş paneli arıyorum. amacım aydınlatma ve telefonları sarj etmek. Bu amaçla elektrikler baktığımda yaklaşık A4 kağıdı büyüklüğünde panel ve enerjinin depolanması için akuden oluşan bir sete 225 TL fiyat verdi. Akünün bir...

7. H

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Çanta için haklısınız , gerçi doğayakaçış sitesinde de bahsedildiği gibi ultrahafif çantalarda bel ve sırt sistemine gerek olmuyor. Çadırı ise beğenmenize sevindim. benim de tam aradığım bir model. kendim birşeyler yapmayı düşünüyordum fakat sadece brandası 1 kg ma...
  8. H

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Çanta için haklısınız , gerçi doğayakaçış sitesinde de bahsedildiği gibi ultrahafif çantalarda bel ve sırt sistemine gerek olmuyor. Çadırı ise beğenmenize sevindim. benim de tam aradığım bir model. kendim birşeyler yapmayı düşünüyordum fakat sadece brandası 1 kg ma...
  9. H

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking çadır olarak bu : http://www.aliexpress.com/item/Black-hawk-limit-ultra-light-680-double-layer-parallel-chord-1-2-gauze-tent/1686424224.html?s=p ve çanta olarak bu: https://www.patikaoutdoor.com/ferrino-alpax-50-lt-sirt-cantasi- nasıl sizce çadır780 g çanta 1100 g.

10. H

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking İyi günler, Ultralight ürünler henüz uzun mesafe yürümesem de benim de dikkatimi çekiyor, inşallah önümüzdeki yıllarda likya yolu veya karia yolunda yürümeyi planlıyorum. bu amaçla da şimdiden bilgi ve malzeme toplamaya çalışıyorum. Uzun mesafe yürüyüşte çadır...

11. H

Uygun Trekking Çantası

Ynt: Uygun Trekking Çantası Hesaplı çanta arayışım hala devam etmektedir, izmir veya manisa dan alışveriş yapabileceğim uygun yerler varsa yazabilir misiniz?
  12. H

trekking için hesaplı sırt çantası

Arkadaşlar trekking konusunda da yazdım ama tam olarak aradığımı bulamadım, bir de buraya yazayım dedim. Son zamanlarda trekking tarzı günlük yürüyüşlere merak saldım ve izmirde bir grupla hafta sonu bir yürüyüşe katıldım. Bende sırt çantası olmadığı için arkadaştan yaklaşık 70-80 litrelik bir...

13. H

Uygun Trekking Çantası

Ynt: Uygun Trekking Çantası tüh be şimdi bakınca farkettim, bütün çantalarda gelince haber ver yazıyor, ellerinde olmayan ürünlere düşük fiyat vermişler, canım sıkıldı...
  14. H

Uygun Trekking Çantası

Ynt: Uygun Trekking Çantası cevabınız için teşekkürler, bana da uygun gibi geldi, tek korkum günlük yürüyüşler için büyük olması, tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler, bir de husky marka olarak nasıldır, uzun yıllar kullanabilir miyim?
  15. H

Uygun Trekking Çantası

Arkadaşlar merhaba, bu forumda ilk mesajımı yazıyorum, ve sizden bir konuda tavsiye istiyorum. Haftasonları günübirlik yürüyüşler için hafif ve kullanımı kolay bir çanta arıyorum. daha önce hiç böyle bir tecrübem olmadığı için size danışmak istedim. istediğim çanta 20 40 Litre arasında ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri