Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı
ben l200 kullanıyorum ama sizin yerinize olsan suzuki alırdım iki araç arasında ,opel araştırdım pek hoşlanmadım servisleri bile beğenmiyor masraflı ve zayıf olduğunu söylüyorlar
Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4
temsaya bişey sormayın ben aracım durmayınca birinci vitese zor geçiyor dedim bana 50 liralık bir parça için(senkromeç) 4500 lira fiyat çıkardı verdiği listede bir tek lastikler yoktu inanın ondan beridir servislere karşıyım içerde Tedaşın araçları doluydu...
Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8
Çağrı hayırdır yaw geçen gördüm aracını yanaşamadım yanınıza organizasyondan bakımlı araç insana iç çektirenlerden satma bence
Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?
yalnız karizmalık her zaman para etmiyor araziye girince herşey tersine dönünce karizma falan kalmıyor araç alırken kızlara hava atmayı düşünmemiştim yaşımızda geçti gibi çoluk çocuk var :D :D :D
Ynt: Ankara'da L200 Ustası
ben ne ustalar gördüm vidayı sıkarmış gibi suratını eziştirip büzüştüren ama elinizle bile çevireceğiniz vidadır yalamadır çünkü onun için çekiniyorum her geçen gün işçilik ve kalite düşüyor
Ynt: Ankara'da L200 Ustası
yetkili servisler pahalı geliyor baslı balatanın değişmesi ihtimali var bir fiyat almak isterim aslında ama uzaktayım sorun orda zaten
Ynt: Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara)
daha önce burada bir arkadaş kendi aracına yani toyota hilux a ön ve arka tampon yaptı malieti 240 lira dedi 2 tamponun tabiki işçilik kendinden arada uçurum var bir tabaka saç 4mm 60-80 lira arası neredeyse iki...
Ynt: 4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek
Vergi dairesine gittiğimizde sen lüx 4x4 jeep kullanıyorsun vereceksin tabi diyorlar yola çıkıncada sen kamyonetsin 90km hızı geçemezsin Ankara'da Kızılay'a Çankaya'ya giremezsin İstanbul'da köprüden geçemezsin diyorlar...