Arama sonuçlarınız

1. hagurel

L200 için Flanş Yardım...

Ynt: L200 için Flanş Yardım... flanş sağlıklımıdır peki bir sorun çıkarma ihtimali varmıdır sürekli kullanımda

2. hagurel

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri lastikler iyide flanş lazım gerçekten zayıf duruyor araçlar arka tamponuıda kim yapmış öyle baya emek harcanmış gibi duruyor ;D ;D
  3. hagurel

Mitsubishi L200 Magnum - Kasa Şnorkel Çalışması (4x4 Rescue Team)

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum - Kasa Şnorkel Çalışması (4x4 Rescue Team) bizim burdaki kaportacılar birayı çekince kendi arabasına takar bunu şinorkelden oluruz

4. hagurel

L200 Ön takım

Ynt: L200 Ön takım teşekkürler belki lazım olursunuz belli mi olur bulunsun bilgiler bir kenarda
  5. hagurel

Cherokee2.5 xj hakkında olumlu olumsuz tecrube ve yolrumlarınız

Ynt: Cherokee2.5 xj hakkında olumlu olumsuz tecrube ve yolrumlarınız bana aldırmadılar seni bilmem,,, iyi değilmiş :-\

6. hagurel

SATILIK SIFIR KUTUSUNDA MİDLAN CB CİHAZLAR

Ynt: SATILIK SIFIR KUTUSUNDA MİDLAN CB CİHAZLAR Ben gene anlamadım arkadaş komple çalışan takım fiyatı verirmisiniz mayk anten ne gerekiyorsa ???

7. hagurel

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşat bey pajero gitti mi kaçırmışım bu araç pajero kadar yakışıklı olmaz satıldıysa yazık olmuş
  8. hagurel

L200 Ön takım

Ynt: L200 Ön takım Biz derken hangi firmasınız anlayamadım ,bana bu aracın tavan çıtaları lazım temin edebilirmiyiz üzerine bagaj yaptırmak istiyorum fiyatı beni aşmazsa ,tamir işi ile de uğraşıyormusunuz yeriniz nerededir ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz telefon adres gibi teşekkür ederim...
  9. hagurel

L200 Ön takım

Ynt: L200 Ön takım Yok yok ilfer otodan temin ettim sağolsunlar çok iyiler işlerinide biliyorlar

10. hagurel

2000 model wj satıyorum.

Ynt: 2000 model wj satıyorum. Binmeyincede yakıyor onlar

11. hagurel

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Yağsız arabayı çalıştırıyorlar bide şoför dandik etrafındakilerde dandik kardeşim
  12. hagurel

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Kürşat bey nası bi defender bu yapacağınız az bi tiyo verin meraklandım para yetmiyo falan deyince

13. hagurel

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu kılıç78 ben Mengen deyim ama sizi bilmiyorum bi gelinde tanışalım beni tanıyorsunuzdur umarım
  14. hagurel

L200 Ön takım

Ynt: L200 Ön takım herkez tatile gitti anlaşılan site boşalmış
  15. hagurel

L200 Ön takım

Ynt: L200 Ön takım servis yan sanayisine 700 lira fiyat verdi orjinalini bilmiyorum kaç der

16. hagurel

L200 Ön takım

Arkadaşlar 2001 model 4x4 L200 Magnum kullanıcısıyım aracımın ön takımında değişmesi gereken parçalar var bunları nereden temin edebilirim buralarda bulamıyorum sipariş edecem yanlış gelir diye çekiniyorum servise gidecem öpmek istiyor yardım edermisiniz liste halinde ihtiyaçlarımı yazıyorum...
  17. hagurel

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Arkadaşlar Avam olmak halktan olmaksa neden diğerleri avamlığı kabul etmez diyorsunuz anlayamadım sözlük karşılığına göre herkez avam zaten ama zengin avam fakir avam olayında kimse fakir olmayı istemez haksızlık etmeyelim onlara alt tabaka gözü ile...
  18. hagurel

Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) Çağrı güzel iş çıkarmışsınız ellerinize sağlık gelip görmek istiyorum sizin şu araçları ama bir türlü nasip olmuyor ,bence en hareketli offroad klubü olarak Antalya dan sonra ikinci Bolu klubü gelir ne aşısı kullanıyosanız baya...

19. hagurel

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

;D ;D ;D
  20. hagurel

L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) ben bi turla kanmam bir hafta falan bırakırmısınız

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.