Arama sonuçlarınız

1. dr__sercan

wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi?

Ynt: wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi? hocam ben erzurumda doktorum, burdaki bir çok jeep sahibi arkadaşımın keyif için gittiği off-road tabir edilen yerlere ben aşı, takip, denetim vs. gibi işler için gidiyorum. 99 model wj kullanıyorum, 4.7 litre ve v8 motor. bundan önce land rover...

2. dr__sercan

wj angel far yardım

arkadaşlar iki gün önce aşağıdaki linkte göreceğiniz angel farı aldım taktırdım, arkada far yükseklik ayarı vidası var fakat randımanlı değil, farlar (hem kısa , hem uzun) aydınlatmıyor. görüş mesafesi 5 metreyi geçmiyor. merceğin içinde metal bir perde var, alt ve üst olarak iki yarım küreye...
  3. dr__sercan

Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba?

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? hocam ön camın sol içinde konsol önüne kazınmış uzun bir numara göreceksin, o numaranın son 8 rakamı motor numarasıdır. ayrıca kaputun içinde bloğun ön kısmındada aynı numara yazıyor fakat göz ile görmen zor, elini sokup kamerayla çekebilirsin ancak.

4. dr__sercan

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Sıra no: İsim Gezenbilir Nick. Yılı ve Modeli Şehir 1- Levent Ertürk 997799 96 ZJ 5.2...
  5. dr__sercan

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen hayır devamlılığı olan bir ses, aracın hızı 60 mil civarına düşene kadar devam ediyor, derin ve sürekli bir ses

6. dr__sercan

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen arkadaşlar 60 milin üzerinde hızlarda ve özellikle şanzıman D pozisyonunda iken gaz kesip aracı kendi salınımına bıraktığımda boğuk ıslık yada gemi kornasına benzer bir uğultu duyuyorum. sizce sorun ne olabilir?

7. dr__sercan

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? jeep kontrol merkezi, mehmet usta tlf. no: 02165772100
  8. dr__sercan

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? HOCAM RESMİ ÇEKTİĞİM YERİ SORUYORSANIZ ERZURUM HINIS, TELLİTEPE KÖYÜ
  9. dr__sercan

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen kumandayı nerede ve nasıl yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim, benim eski kumandam arızalıydı, şayet tamir olma imkanı varsa bende onartmak isterim

10. dr__sercan

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen arkadaşlar yeni kumandam geldi, binbir zahmetle araca tanıttık ve bingo! sorun çözüldü. aynı problemi yaşayan arkadaşlara tavsiyem yeni kumanda almaları. şayet doğu anadoluda ikamet ediyorsanız senkronizasyon işinin eziyet haline gelmemesi adına bana yazın, memnuniyetle...

11. dr__sercan

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen servisle görüştüm, yeni kumanda aldım, yarın elimde olcak, frekans senkronizasyonu yaptırıp bir süre denedikten sonra akıbetini paylaşırım.
  12. dr__sercan

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? ben 99 model 4.7 v8 wj kullanıyorum, zavoli LPG sistemi mevcut, LPG kullanımda; şehir içinde ortalama 37(+/-5) kuruş yakar, şehir dışı 120-160km hızla 30 (+/- 2)kuruşa düşer. benzinli kullanımda ise yukarıda bahsettiğim ekonomik...

13. dr__sercan

Wj Hakkında Yardım!

merhaba arkadaşlar 99 wj 4.7 kullanıyorum (limited) son bir haftada bir çok kez tekrarlayan bir sorunumu paylaşmak istiyorum. aracımın anahtar kumandası tutukluk yapıyor. ard arda bir çok kez açma butonuna bastığım halde kapılar ancak açılıyor ve çoğu zaman açılması için bu işi 1dk falan yapmam...
  14. dr__sercan

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? 99 wj v8 Erzurum burda

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR