Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :)
ah be abiacele ettin gibime geldi lastik konusunda biraz ufak kalmış mt olmasa bile at olarak suzu lara yakışan çok guzel lastıkler var . ama nen yınede gule gule eskıt bırdahakıne farklı marka alırsın ;) aracın çok harika gozukuyor gule gule kazasız...
Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)
evelkı geziden daha harika olmuş bu gezi ellerinize sağlık
Ynt: 2. Geleneksel Sakarya Off Road Etkinliği (30 Ocak 2011)
yav eğer bu kadarsa gelemediğim için fazla üzülmücem ama doslarmdan ayrı kaldığım için çok üzülücem yanlız ev taşıma yorgunluğuyla fb ts maçını seyrederken bile orda olmak istiyordum . ama bir anlaşmazlıkmı kopuklukmu oldu bu gezide...
Ynt: Satılık - 1998 Model Lada Niva
forumu açamadım ama aklımdan şöyle bişi geçti pas 11 deyince bu aracı dursun usta işlemiş emek vermişti galiba ::) ???
Ynt: Federal MT Çamur Lastiği ( Kullanılmamış )
federalde 2 elde olsa tek olarak 1 adet yani 235 75 15 olursa talibim haberiniz olsun istetme olarakkullanıcam
Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010)
çok guzel bir buluşma olmuş ama katılım az olmuş nedenı dağa onceden coğumuzun haberi olmaması :'( :'( ben bır gun onceden öğrendim suzukı bolumune yazıldığı gun ama artık çok geç olmuştu kendımızı ayarlayamadık yoksa...
Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)
usta simdi anladık bak bizim gibi amotor off cular da anlasınlar ilk olan organızasyonlarında guzel ve sorunsuz gececeğini . ;) :D hep gezi değil birazda oof oyunlarına katılsınlar katılalım. ;) ;)
Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları
yav ben burdan sunu anladım ezel gibi. :D levent abimiz jeep i asmazdı ama ahmet abimiz land couruzeri asardı. :D :D ;D ;D