Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)
dursun usta biz katılamadık yanlız ilk olduguna dair mesajı vermişsin ::) fotolar ve videolar geldikçe kararlarımız an be an değişe biliyor. çok mu guzel,amotörmü. :-[ :-[
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
vay canım sakaryam vay herkeze bu saatte biraz geç oldu ama selam topık hareketlenmiş geziler araba değiştirenler var bu çok güzel ;) :D :D :D
1- hakan adaşım yeni yerin hayırlı uğurlu olsun bol kzançlar adaya gelınce uğrarım iğşallah ;) :D ;D
2-ismail abi...
Ynt: Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce?
bana kalırsa al bi suzu hem asfaltta kullan hem dağda o fiattlara 90 94 arası bulabilirsin dikkat edeceğin şeyler kaportodan once difransiyel sanzıman ve motor durumu olsun gerisi bedava ;)
Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal...
bu aracın taliplileri çığ gibi büyüyor galiba ;) ;D benimde talip olma şansım var yanlız son fiat nedir sahibindende farklı gördüm sanki
Ynt: Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010)
ya paylaşımlar süper aslında çok güzel bir gezi ama bazen göle maya çalarsınız tutmaz ya sanki öyle olmuş ama bizde görmüş olduk paylaşım için sağolun... ;)
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
oncelikle hoş geldiniz altan bey lada ilk başlangıçta doğru bir seçim ama sizi suzukici olarak bekliyoruz sabırla birde avartardaki resim her halde dogo arjantin çok sevdiğim bir ırk bendede cane corsa var yeni aldım henüz 3 aylık ama tanışırsak bu konulardada...
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
merhaba turkergen arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum çünkü bircok arazi ve binek otomobile binmeme rahmen vaz geçemediğim bütünleştiğim yani beni tamamlayan ve bennim onu tamamladığım iki arç var 1. suziki vitara, 2. peugeut 106 gtı . birisi...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
geçmiş olsun dikkat et kendine ama bu sıralar aldığım duyumlara göre sakaryada kara bulutlar geziyor galiba kaza yapanlar artıyor dikkatli ol üzülmeyelim sonra. ;)