Arama sonuçlarınız

1. Baran 54

Haberdar Edilmek İstemiyorum

Ynt: Haberdar Edilmek İstemiyorum ya bu mail sorunu hala çozulmadi hiç iyi olmuyor böyle bi çaresini bilen varmı acaba.... ::) ::) ::) ::)

2. Baran 54

Haberdar Edilmek İstemiyorum

Ynt: Haberdar Edilmek İstemiyorum merhaba sedat bey bende artık takip ettiğim konularda haberdar edilmiyorum ama yazılan cevapların msn adresime gelmesini istiyorum gelmiyor ve dediğiniz haberdar edilme seçeneklerinden bir sonuca ulaşamadım nasıl haberdar edilicem .bir yardımcı olsanız
  3. Baran 54

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) kankam geçmiş olsun ya .uzuldum şimdi. :'( :'( :'( :'( bircan hanım koparmışsınıuz ortalığı yine elinize sağlık ve orda bir cooreki var yer çekimine karşı koyuyormu yoksa nasa aracıda uzaydamı geziyor anlayamadık...

4. Baran 54

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) diyecek bişeyim yok yaptı yapacağını sakarya ya. ;)
  5. Baran 54

Ağrı'dan Paraşütle İndiler

Ynt: Ağrı'dan Paraşütle İndiler bu arada baran 54 sana teşekkur eder filiz . :D ;D :D ;D

6. Baran 54

Gezen Ferozalar Beylerbeyi Sarayı - Üvezli Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Gezen Ferozalar Beylerbeyi Sarayı - Üvezli Gezisi (21 Mart 2010) süper bir gezi olmuş paylaşım iin teşekkürler birde bu kadar feroza yı bir arada görmek artılarını eksilerini paylaşmak guzel olmuştur . ;) :D

7. Baran 54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoş gelmişsiniz doğru adrestesiniz iyi gezmeler... ;) :D ;D
  8. Baran 54

İstanbul'da İlk Kar 23.01.2010 Kemerburgaz ve Civarları

Ynt: İstanbul'da İlk Kar 23.01.2010 Kemerburgaz ve Civarları bak bak balıkmı yanında aslan sütü varsa beni haberdar edin havalar ısındı artık . ;D :D ;)
  9. Baran 54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu halil abim bizde kocaelindeyiz bizlede bir tanışın ya karavana merak saldık bizde yani ne yapalım karavancı olursak elbet bir yerde tanışırız. ::) ;)

10. Baran 54

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) kanka senden bu kadar az foto beklemiyordum bişi anlamadık ama yarın eğer orda olursam ki herşeyi anlarım am ençok hakan adaşımın vadettikleri aklımda bizimki oraya gelip tanışmak eğlenmek yemek içmek gormak olur...

11. Baran 54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi balıkesirden mal almaktan yeni dondüm yıne bu saatte hakan 54 08 le telde görüştüm saat 11 gibi simdi yemek yıyıp bıraz dinlenip uygun bir vucut yakalarsam kendimde sakaryaya doğru yola cıkıcam saat 007 gibi ama vucut bu yorgunluğa isyan edip kalmazsa ve...
  12. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi kankam tamam bana uyar sizin orlar gezdirirsin bizi neyse izindede dinlenmiş olursun kanka ikramıye olayları biraz ters ama ne yapcan. kanka beni dukkandan çağırıyolar.kaçtım.

13. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yarıştan birkaç hafta sonraya ayrlarsanız sizin oralarda olur kanki katılırım sizlerle beraber gezmek muhabbet ızgara rakı harika oluyor .ama biraz arada zaman lazım. :D ;D
  14. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi gelicem allağın izniyle yarın akşam sana ve hakana bildiricem son durumları yanlız baksana kimse yok sakarya muabbette. ::)
  15. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi pazar gunu sabah orda olmaya çalışıyorum ve yüzde 80 ordayım benim stıkırımıunutmayın bende sizin kardeşinizim . :D ;D ;D ;D

16. Baran 54

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) konuyu takip ediyorum pazar gunu bir aksilik olmazsa ordayım hemşerilerim.
  17. Baran 54

Suzuki Grandvitara 2004

Ynt: Suzuki Grandvitara 2004 vaybe benim dostum senin dostun abi.senınkıde benım olur dimi... ;D ;D ;D ;D
  18. Baran 54

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX alıntıdır abs olayı. ;) :D ;D İanı inceledim... 2.0L altı demişsiniz ama, 2.5 V6 Vitaralar çok verimli... Fiyatı bilemem, Suzi piyasasından anlamam... Tam donanımlı demişsiniz konu başlığında... Bu ilandaki Vitara' nın bi tek, -Cng' ye dönüşebilen Lpg sistemi... -MT veya...

19. Baran 54

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX abs bizim araçlarımızda yoktur bence gerekte yoktur abs si olup arazide cok iptal ettireni veya uğraş bulanı gordum.. ::)
  20. Baran 54

Suzuki Grandvitara 2004

Ynt: Suzuki Grandvitara 2004 serkan abi bagaj sislerle beraber kaça mal oldu bizim bewıld e lazım bundan senin araçta harika gözüküyor bizde yapalım bir bagaj . buarada hayırlı olsun kaç kılo taşır bir tahmininiz varmı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.