Arama sonuçlarınız

1. sersu

Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road 10 gün önceki yeni alınmış lastiklerin, deneme aşaması.. sonuc başarısısz:)

2. sersu

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road benim icin jeep le en uzun yolculuk sandras gölü ve ekincik koyu cadır kampı idi. emin ol cadır bu kadar yormamıştı beni... uzun yolda gercekten yoruyor
  3. sersu

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road umarım bir terslik olmaz hep beraber cok güzel olur.. araba ne alemde bilmiyorum.. sanayide duruyor 10 gündür kullanmadım desem yeridir.. gecen gün rüzgarlık almıştım istanbuldan ustaya gelmiş takmış daha göremedim bile... bakalım...

4. sersu

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Öyle bir anlatmışsınki türker gitmiş kadar oldum.. Gelmek cok güzel olurdu fakat pazar dahil calışıyorum bu aralar... sırff abinin eşsiz planına dahil olabilmek icin..
  5. sersu

alınık 91 xj cherokee sol ön kapı kolu

jeep cherokee ön sol kapı kolu orjinal ...2. el ve ön sağ sol rot başı ve lastikleri serkan 533 454 21 65

6. sersu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

7. sersu

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye ;D türker sen teneke koltuklara alışkın değilsin ama:)
  8. sersu

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye aracın tabanı tamamen bu şekilde döşendi
  9. sersu

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye türker komple soyuldu ıc dış boyandı. daha cok resim ekliyecektim ama cok zahmetli geldi. pc cok yavaş.... neler yapıldı.. daha önce anlatmıştım. makaslar. radyatör, bujiler kablolar. şanjuman,kampanalar diskler balatalar,benzin deposu pompası, elektirik tesisatı eksoz...

10. sersu

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye son hali

11. sersu

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye işin yarısı bitti.... kalan iş 3" yükseltme kiti , snorkel, dodik, ön arka tampon ve vinc....
  12. sersu

1991 ltd highoutput xj

Ynt: 1991 ltd highoutput xj h

13. sersu

Good year mtr lastik 4 adet 33 12,5 15 çıkma

Ynt: Good year mtr lastik 4 adet 33 12,5 15 çıkma ben tanışmıyorum kendisi ile.. verdiği güneşlik reklamını, başkasının reklamı sanıp, bende xxxxx şahıstan aldım cok güzel falan filan yazarak,yazdığım kişinin kendisi olmadığını tatlı dilli bir uyarı maili alarak farkına vardım ve muhappete...
  14. sersu

Ynt: Good year mtr lastik 4 adet 33 12,5 15 çıkma bayram abi kaza ile arayanada ilgi alaka gösteriyor sinan ;D
  15. sersu

Ynt: Good year mtr lastik 4 adet 33 12,5 15 çıkma takip

16. sersu

satılık falken-rv 30 x 9.5 x 15

Ynt: satılık falken-rv 30 x 9.5 x 15 Böyle güzel lastiklere sahip olmama yardımcı olduğu icin Haldun TEZCAN abime teşekkürlerimi sunuyorum
  17. sersu

Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım serkan suicmez 91 xj cherokee sahibiyim.
  18. sersu

Denizli Off-road Grubu Yok mu?

Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu? denizlide bende varım, 91 xj cherokee sahibiyim.. işim gereği de denizlide cıkmadığım dağ kalmadı... eğer organizasyon olursa katılırım

19. sersu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Aslen Trabzonlu olup 1980 Zonguldak doğumluyum 5 senedir denizli de yaşıyorum.Orman kesim, dikim, yangın söndürme işleri ile uğraşan bir firma da calışmaktayım.. 1991 jeep cherokee xj ve 2008 toyota corolla sahibiyim... son aylarda jeep im servisten cıkamadığı...
  20. sersu

Cherokee High Output Komple Motor Şanzıman

Ynt: Cherokee High Output Komple Motor Şanzıman takip

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz