Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım Tavsiye ederim. Harika bir ön frenajı ve ve müthiş bir viraj performansı var. Racing motorcular gibi yatıroyum virajlarda. Arkadaşlar öle diyo ;D

2. mrtvural

Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım Alalım şefim sana da benim kıçıkırık HONDA XL200'den.. dağ bayır gez, banamısın demez. Hiçbir Enduro'da ondaki ön amortisör ve viraj konforunu bulamazsın söliim...
  3. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Aramıza hoş geldin Murlek... Gezi, etkinlik ve toplantılara da bekleriz seni.

4. mrtvural

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Sevgili Zeynep, Uzun yol yapmak, birçok motosiklet kullanıcısının hayalidir. Motosiklet geçmişine mutlaka birkaç uzun yol macerası eklemek ister dostlarına anlatmak için yada motosiklet camiasında bir yer edinebilmek için. Dişardan ne kadar cazip görünse...
  5. mrtvural

Vize Ücretleri

Ynt: Vize Ücretleri S.NO ÜLKE ADI VİZE SÜRESİ VİZE TÜRÜ BANDROL VE VİZE ÜCRETİ 1 ABD (***) 90 GÜN MÜTEADDİT GİRİŞ 20 DOLAR veya 15 EURO 2 ANTIGUA BARBUDA 90 GÜN MÜTEADDİT GİRİŞ 20 DOLAR veya 15 EURO 3 ARNAVUTLUK 60 GÜN...

6. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Anladığım kadarıyla uzun yol tecrübeniz yok. Size bahsettiğim videoları izleyin, ondan sonra tekrar tartışalım derim. Videoları izledikten sonra kona kafanızda daha da netlenecektir. gerekli techizat, bütçe, motosiklet seçimi, rota gibi. Ondan sonra...

7. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Tekrar hoş geldin Zeynep.. Şimdi doğru yerdesin işte... Motosikletle Dünya Turu uçuk birşey değil. Mümkün birçok kişi bunu başardı ama başarmanın ağır şartları ve kuralları var. BU kriterleri yerine getirirsin ve her türlü tehlikeyi göze alırsan...
  8. mrtvural

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoş geldin Pınar. Umarım güzel bir yaz sezonu geçirirsin, bol gezmeli ve maceralı. Yalnız gittiğin gezdiğin yerlerde fotoğraf çekmeyi unutma. gezi dönüşü burda bizimle paylaşırsın ama altlarına mutlaka açıklamalarını ve kısa anlatımlarla...
  9. mrtvural

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar dostlar. Aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.. Forumlarda yazışmak güzeldir ama ara sıra da dışarı, araziye çıkmak, etkinlik ve toplantılara katılmak gerekir. Ve yaptığınız etkinliklerin fotoğraflarını ve yazılarını da...

10. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına CANON EOS 50D güzel makinadır ama asıl iş Lens'te Ucuz ve yavaş lenslerle bu makinadan performans beklemeyin ( aslında her body için geçerli ) genelde ucuz lensli konfigrasyonlarda çekilen fotoğraflardan beklenen alınamayınca Body'e şuç bulunur aslında olay lens'te...

11. mrtvural

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Gayet güzel bir seçim bence de
  12. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına Ben de severim bu tür sıradışı fotoğrafları CANON EOS 40D body, TAMRON AF17-50mm f/2.8 Di-II LD Aspherical (IF) Lens, tripod, flitre şu bu işte...

13. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına Bir tane daha eklesem ayıp olmaz değil mi ;)
  14. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Mesaj alınmıştır... ;)
  15. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Benim XL'de yüksek hatta ilk üzerine çıktığımda ayaklarım değmedi yere. Orda arka amortisörden alçalttılar, önden alçalttılar yine olmadı. Motoru arkadaşım getirdi eve. Sele süngerinde yaklaşık 7 cm'lik bir fazlalık var. Seleyi söktüm süngerini ve derisini de söktüm...

16. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına Bir tane de benden olsun bari... Kocaeli'den selamlar
  17. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Cenk Üstat, sen nirvanaya ermişsin gördüğüm kadarıyla.. Birgün karşılaşmak ve karşılıklı çay-gayfe içip sohbet edebilmek dileğiyle. Aramıza hoş geldin Kocaeli'den Selamlar Murat VURAL
  18. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? CRF 250 güzel makina, bi aralar kullanmıştım. Bora'nın belirttiği temiz ise alınır. Bir bilene görtermeden almayın derim. Bu arada benim gönlüm de XR650L lerde Bora... :-\

19. mrtvural

15. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Festivali / Erzincan (16-18 Temmuz 2010)

Ynt: 15. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Festivali / Erzincan (16-18 Temmuz 2010) Enduro motorcularını da kabul ediyormusunuz aranıza...? :)
  20. mrtvural

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D Sebart'ın ürünlerini daha önce bir fuarda görmüştüm aslında biraz incelemiştim işçilik ve malzeme kalitesi de güzeldi ama fiyatları uçuk ise hiç boşuna dolanmiyim oralarda o zaman. Yedek parça temini de THK'dan olduğu için sizin tavsiyenize uymak en akıllıca olur. THK'nun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR