Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

Miyas Lastik

Ynt: Miyas Lastik Ben kullandım, hangi motor için düşünüyorsunuz..?

2. mrtvural

Honda Crf 450 X Kullanıcıları..

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. Oldukça agresif ve dengesiz ( yani ne zaman ne yapacağı belli olmayan ) bir motordur. Fazla dehlemeye gelmez hemen üzerinden atar sürücüsünü. Ben kullandım ( CRF450X ), hiçbir eksik yön bulamadım agresifliği ve güçten dolayı kontrol etmenin bazen zorlaşması...
  3. mrtvural

Motosikletlerin Köprü ve Otoban geçiş ücretleri

Ynt: Motosikletlerin Köprü Ve Otoban Geçiş Ücretleri Bu kadar tepki, mail ve imzaya rağmen Motosikletler ile ilgili geçiş ücreti hakkında hiçbir değişiklik olmadı. tahminimce ciddiye bile almıyorlar.

4. mrtvural

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Nedir hayalindeki motosiklet Ozan Öztürk..?
  5. mrtvural

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Yöneticilerimizden, kamp alanı için yön tabelaları talep ediyoruz, kaybolmayalım yine dağda, orman içlerinde... ;D

6. mrtvural

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Restinizi görüyorum ve katılmakta fayda var diyorum...

7. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Merhaba dostlar. 2004 Model XL200 için Konjektöre ihtiyacım vardır. Bilen, gören, duyan varsa lütfen bana ulaşsın. mrtvural@hotmail.com
  8. mrtvural

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Hep Offroadçılar mı geliyor yau.. Hiç motosikletle gelen yok mu yine, kabul etmiyormusunuz yoksaaa...
  9. mrtvural

150-250 cc crosslardan oluşan İstanbul enduro gurubu kurmaya davettir.

Ynt: 150-250 cc crosslardan oluşan İstanbul enduro gurubu kurmaya davettir. Merhaba EnduroDeniz.. Yeni motorun hayırlısı olsun... Arazi yapacaksan fotoğraftaki gibi bir karter-şase koruyucu yaptırırsan iyi olur. Bu koruyucu, karteri taştan çarpmadan korumaktan ziyade, Motorun 2 noktadan...

10. mrtvural

ER 6 N Nnasıl Bilirsiniz Kullanıp Tanıyan Var mı...

Ynt: ER 6 N Nnasıl Bilirsiniz Kullanıp Tanıyan Var mı... LASTMAN hocam noktayı koymuş...

11. mrtvural

2012 yazı italya alp turuna motorcu çiftler aranıyor

Ynt: 2012 yazı italya alp turuna motorcu çiftler aranıyor HARİKA Bir rota... Fotoğrafları ve anlatımları sabırsızlıkla bekliyoruz...
  12. mrtvural

ER 6 N Nnasıl Bilirsiniz Kullanıp Tanıyan Var mı...

Ynt: ER 6 N Nnasıl Bilirsiniz Kullanıp Tanıyan Var mı... 150cc'den sonra binilmemesi gereken bir model. Oldukça agrasiftir. Belli devirlerde, aniden devirini arttırması, eğer kullanıcı tecrübeli değilse, ona heyecanlı dakikalar yaşatırıp soğuk terler döktürebilir. Çabuk hızlandığı gibi...

13. mrtvural

150-250 cc crosslardan oluşan İstanbul enduro gurubu kurmaya davettir.

Ynt: 150-250 cc crosslardan oluşan İstanbul enduro gurubu kurmaya davettir. İzmitte bizim gurubumuz var, oldukça da etkiniz ve eğleniyoruz. Hatta gece sürüşleri bile yapıyoruz. İstanbul biraz bize uzak kardeş. Yakınlard olsaydın seve seve katılırdık guruba. Yine de elimizdeng eldiği kadar...
  14. mrtvural

Ramzey QM 200 GY İnceleme

Ynt: Ramzey QM 200 GY İnceleme Fatih Arkadaşım, o bütçe ile 200cc Ramzey bulmak zor artık üretilmediği için kıymete bindi, bulsan bile artık ekmeği yenmiştir onun. kullar'da Eşref isminde bir arkadaşım var. Motosiklet tamir servisi var. Onunla konuş, ismimi ver sana yardımcı olur, cross...
  15. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Linkler, motosikleti aldığım kişiye ait, o yüzden paylaştım sizinle. Latif Korkmaz ile görüşün yardımcı olmaya çalışır sizinle. Beyaz aksam plastik, boya pek tutmaz ancak kaplama olur. Ruhsata işletmek te gerekiyor tabiyki.

16. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Haklısınız. Ben İstanbul'dan Latif isminde birinden aldım. Genelde onda bulunuyor. Şansıma Beyaz vardı ( ilk sayfada mortorumla fotoğrafım var ) aldım çok ta memnunum. Onu arayın danışın isterseniz. Latif Korkmaz Telefon 5372322623 Cep...
  17. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Gerçekten zor.. Karaborsaya düştü bu makinalar. Bulmak zor, sahip olanlarda benim gibi satmıyor zorda kalmadığı müddetçe. Adana, hatay, İskenderun taraflarına bakmak lazım.
  18. mrtvural

Uzun Yol için Motor Önerisi

Ynt: Uzun Yol için Motor Önerisi Alınan en güzel karar bence. Daha önceden de belirttiğim gibi oturduğu yerden herkes akıl verir size, sizin motosiklet tecrübenizi göz önünde bulundurmadan. Diğer bir konu ise, Ankara - İstanbul arasını birçok kişi uzun yol zanneder ve böbürlenerek " Ben çok...

19. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Bu kalite ve segmentte yok, çin motorları var sadece
  20. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Benim boyum 1.68 o yüzden XL200 benim için ideal. Amortisörleri harika ve konforlu bunu belirteyim. Hard crossa uygun değil çünkü cross motorların speciallerin amortisörleri serttir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR