Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA MITAS E-08 kullanıyorum. Asvalttada arazidede oldukça memnunum. Genelde asvalt ortamdayım. Virazjları gayet iyi. yağmurda da kullanıyorum su birikintilerinden gayet güzel geçiyor. Ani fren durumundada gayet güvenli. Ortalama sürati 120km ama otobüz ve kamyonlarla...

2. mrtvural

Doyasıya İtalya

Ynt: Doyasıya İtalya Bu şekilde uzun molalarla olur tabi fakat italyada mesafeler o kadar yakın değil. venediğe trenle gitmek en akıllıcası bence. Linkte gönderdiğiniz motorlar otobana giremiyor yalnız uyarayım.
  3. mrtvural

Doyasıya İtalya

Ynt: Doyasıya İtalya 1. linkteki motosiklet daha rahattır fakat bu motorlarla seni otobana almaz diğer bir konu bu makinaklar ile uzun yol yapılsa bile fazla sıkmamak yormamak gerekir. Taşıyabilecekleri yük miktarı bellidir. Motorların dayanıklılığından ziyade siz böyle bir yolculuğa...

4. mrtvural

2012 yazı italya alp turuna motorcu çiftler aranıyor

Ynt: 2012 yazı italya alp turuna motorcu çiftler aranıyor Güzel bir tur olacağını tahmin ediyorum. Rotanızı da burda paylaşırsanız belki bizim de birkaç ufak önerimiz olur. Harika köy yollarrı var ve bu köylerde konaklayabileceğiniz çok güzek küçük oteller, pansiyonlar. Garda gölünü...
  5. mrtvural

Doyasıya İtalya

Ynt: Doyasıya İtalya Tren mantıklı. genelde dönüş yonunda Tren tercihim olur. Burdan İtalya'ya direk tren yok. ya Avusturya Viana'ya gidecen ordan aktarma yapacan yada Innbruck'a gidip ordan italyaya inecen ki en mantıklısı bu olur. tabiyki ucuza gelir, yol yorgunluğu ve bir sürü gümrük...

6. mrtvural

Doyasıya İtalya

Ynt: Doyasıya İtalya Çizdiğimiz rotalar hemen hemen aynı. Motosikletin dayanıklığında önce anladığım kadarıyla uzun yol tecrüben yok. Bu linkteki yorumları ve yorumlarımı okumanı tavsiye ederim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79982.0 Öncelikle tek başına alınabilecek...

7. mrtvural

Doyasıya İtalya

Ynt: Doyasıya İtalya Mehmet kardeşim. Öncelikle aramıza hoş geldin. Biraz kendinden, motosiklet ve uzun yol tecrübenden bahsetseydin bu soruna daha iyi cevap verir, seni daha doğru yönlendiridik. İtalyay'ya kara yolu ile gitmenin 2 yolu var. Biri Bulgaristan, Sırbistan, Hırvatistan...
  8. mrtvural

2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri

Ynt: 2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri Demek ki masa başı çay-kahve muhabbeti yakındır..
  9. mrtvural

Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )

Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? ) iyidir iyi.. Önde, alüminyum karter muhafazasına birkaç tane delik delerseniz motor daha iyi soğur. Karter muhafazası alt bloğun soğumasını biraz engelliyor. Özellikle arazi şartlarında yüksek devirde kullanımlarda oluyor bu. ben HondaXL200 kullanıyorum...

10. mrtvural

2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri

Ynt: 2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri Müthiş bir gezi, harika bir macera, harika bir giriş müziği.. Bravo. Tebrik ederim üstat. Murat VURAL KOCAELI

11. mrtvural

Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )

Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? ) Ramzey QM Cross motor değildir o yüzden Bizim Special olarak isimlendirdiğimiz Cross'ların tadını vermez ama sizi her türlü dap bayır dere tepe gezdirir, çamurlardan çıkartır, tepelerden zıplatır. Motor kısmı iyidir ama diğer taraflarının malzeme kalitesi...
  12. mrtvural

dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi

Ynt: dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi Merhaba Saydam bey, Anladığım kadarıyla Motosiklet tecrübeniz yok, uzun yol tecrübeniz ise hiç yok. Biraz motosiklet kullanan herkes uzun yol hayalleri ile yanıp tutuşur ve bu geziyi gerçekleştirebilecekleri, uzun yola dayanıklı, büyük hacimli...

13. mrtvural

Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül

Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül Birgün sizi misafir ederiz burda ve çıkarız keşif turuna olmaz mı?
  14. mrtvural

Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül İzmit kartepe, menevşa yaylası ile inönü yaylası arasında bir bölge. Buna benzer başka fotoğraflar da var hocam. Bu sadece reklamlardı ;)
  15. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Mesela benim kullandığım...

16. mrtvural

Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül Mesaj alınmıştır. Merak etmeyin gelirken yanımda bir Afrikacı arkadaş getirecem..
  17. mrtvural

Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül Merhaba, Bu kamplara HONDA XL200 ile katılmak mümkünmüdür..??
  18. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Arka frenlerin Kampana olmasının hiç bir dezavantajını görmedim henüz...

19. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Bende 2004 XL200 sahibiyim. Aslında üretildi ama Türkiye'ye getirmedi Hıyar Honda Türkiye, Motorumdan çok menunum, hergün biraz daha fazla seviyorum. Satmayı da düşünmüyorum. İlerde daha büyük hacimli motor alırsam XL200 duracak. Limitleri dahilinde...
  20. mrtvural

Uzun Yol için Motor Önerisi

Teşekkür ederim JAMES BROWN, fakat bunlar işin gerçekleri. Pek dalgaya alınacak, delikanlılık kaldıracak mevzular değil. gogo10 arkadaşım da haklı. Uzun yol tecrübesi olmayan kişilerin, bir anda büyük motora atlayıp yollara düşmesi çok tehlikelidir. bazı yetenekler gerçekten doğuştan gelir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR