Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

Uzun Yol için Motor Önerisi

Her motosiklet sürücüsünün hayali uzun yol yapmaktır özgürce, bütün yıl onun hayalini kurar, planlama yaparlar. Uzun yol yapan motor sürücülerinin anılarını okur, fotoğraflarına bakar, videolarını izlerler ve içlernden derler ki " Onlar gittiğine göre bende giderim, bende uzun yol yaparım...

2. mrtvural

hangisi daha iyi ?

Ynt: hangisi daha iyi ? Polaris tercihim olur... fakan bunların birbirlerine göre üstün oldukları veya zayıf oldukları yönleri vardır. İyi karşılaştırma yapmak ve amaç ta göz önünde bulundurmak gerekir. Aslında ikisi de iyi markalar..
  3. mrtvural

nasıl bişey alabilirim

Ynt: nasıl bişey alabilirim 2004 XL200 Kullanıyorum... Gayet te memnunum, hergün biraz daha seviyorum motorumu. Büyük motor alsam bile bunu satmayı düşünmüyorum. Böylesi bir daha gelmez Türkiye'ye ( İsteyene İngilizce PDF Bakım klavuzunu yollarım )

4. mrtvural

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Merhaba FARMAX , Boy pos kilo nedir?
  5. mrtvural

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Harun abimizin boyu kilosu uygun ama tecrübe eksikliği var. 650'lik bir GS her ne kadar selesi alçak olsa bile ağır motordur, trafikte sıkıntı yaratabilir. CBF150 tarzı motorlar iyidir, enduro motorlar gibi agresif değildirler fakat asvalt harici kullanmak zordur, engebeye toprak yola çukura...

6. mrtvural

Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011)

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) Evimdeki, beklenmedik iftar organizasyonudan dolayı, bu seneki Gezenbilir Ailesi İftar Yemeğine katılamıyorum ama gönlüm sizinle bunu bilin. Kocaeli'den sevgiler selamlar

7. mrtvural

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Desene bu yaz hızlı geçecek. bende TOPCASE uydurmaya çalışıyorum kendime ama plastik top gibi olanlardan değil. BMW'lerdeki gibi dikdörtgen. kaskımın sığabileceği büyüklükte. Orijinalleri pahalı, bişe uydurcaz artık.
  8. mrtvural

National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri Çok teşekkür ederim...
  9. mrtvural

Bodrumlu Çiftin Afrika Serüveni

Ynt: Bodrumlu Çiftin Afrika Serüveni Gel gel... burda senin gibi afrika twinci bir arkadasla da tanıştıracam seni. Kendine iyi bak habersiz bırakma bizi.

10. mrtvural

Ynt: Bodrumlu Çiftin Afrika Serüveni Kocaeli'den sevgiler selamlar LASTMAN.. Ne war ne yok oralarda? Sezonu açtun mi?

11. mrtvural

Ynt: Bodrumlu Çiftin Afrika Serüveni Gezi fotoğraflarının ve yol tecrübelerini brda görmek isteriz,ilerde bu tür geziler planlayanlar için...
  12. mrtvural

National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri Teşekkürler...

13. mrtvural

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Aramıza hoş geldiniz. gezi ve etkinliklerde görüşebilmek dileğiyle. Antalya'ya Kocaeli'den selamlar..
  14. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Çok iyi.. Aramıza hoş geldin. Allah kaza bela vermesin. Gezi ve etkinliklerimize bekeriz aynı zamanda gezi fotoğraf ve yazılarınız da. Selamlar
  15. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? ZUSTA.. arkadaşının yaptığı nasıl bir cehalettir akıl sır erdiremedim. İnşallah en kısa zamanda ayarını tutturusun makinanın...

16. mrtvural

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Ben hiç sezonu kapatmadım ki... Zaten bizde sezon kapatma yok. 4 mevsim, herşey dahil. Kocaeli'den selamlar
  17. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hakan kardeşim, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Tatlıyı her zaman yeriz yalnız şunu belirteyim ( Belki bana kızacaklar olacaka ama ) ben pek asvalt endurocusu değilim... Bilmem anlatabildim mi... ;)
  18. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ben sizin müşteriniz değilim ama olabilirim. Enduro ruhu taşımanız çok hoşuma gitti bunu belirtmek istedim. Şu an 2004 HONDA XL200 ile idare ediyoruz..

19. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Wayyy aramıza hoş geldin Hakan, En kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle.. Kocaeli'den Selamlar
  20. mrtvural

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Kış gezisine mi hazırlık var..??

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR