Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Selamlar dostlar, abiler.. Bensiz çay partisi mi veriyorsunuz yoksa. kaptanım gelmiş şantiyeyi dağıtmış burda. İlerde, uzun yol yapabilecek bir makinaya sahip olduğumda peşinize takılacağım merak etmeyin. Kocaeli'den sevgiler selamlar hepinize.

2. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Gezenbilir dostları da Sukoliğe ARAMIZA HOŞ GELDİN diyor...
  3. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Aramıza hoş geldin Selim kardeşim. XT660 güzel bir makınadır biraz da agrasiftir, beyendiğim modellerden birisi. Gezilerinin fotoğraflarını ve anlatımlarını burda yayınlarsan seviniriz. etkinliklere de bekleriz. Selamlar Murat VURAL

4. mrtvural

Motokros İnegöl (6 Haziran 2010)

Ynt: Motokros İnegöl (6 Haziran 2010) Aslında herkes bütçesine, boyuna, posuna ve kullanım amacına göre makina bakıyor.fakat her amacın makinası ayrı. İnsan istiyor ki birçok işi aynı makinada yapayım. O da biraz zor oluyor işte.. Yeni gezi fotoğraflarınızı bekliyoruz Selamlar
  5. mrtvural

Motokros İnegöl (6 Haziran 2010)

Ynt: Motokros İnegöl (6 Haziran 2010) Ben 2004 XL200 kullanıyorum. Sizin geçtiğiniz parkurlarden çok daha sert ve kırıcı yerlere girip çıktım, XL200 bir kere bile off demedi. Kullandığınız makinanın huyunu ve yapabileceklerini biliyorsanız sizi kesinlikle yaro yolda bırakmaz. Kardeş...

6. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Senin kız çok anasının gözü Umut kaptan.. Pek kolay kanacağını zannetmiyorum...

7. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Aramıza hoş geldiniz dostlar.. Yaptığınız gezilerin fotoğraflarını ve anlatımlarını bekliyoruz, geziler kısa mesafeli olsa bile. Selamlar Murat VURAL
  8. mrtvural

1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(

Ynt: 1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :( Melis haklı... Ayak parmak uçları motoru dengede tutabilecek kadar yere değmesi yeterli. Sele süngerini de değiştirmek etkili bir çözüm, bir çok kişi öle yapıyor ki bende öyle yaptım
  9. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Yani diyorsun ki "Her türlü ENDURO" Aramıza hoş geldin.

10. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Aramıza ustalar katılmış... Hoşgeldiniz.. Kocaeli'den Selamlar

11. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Bende GOLDEN'i...
  12. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar... Gezi fotoğraf ve yazılarınızı bizimle paylaşırsanız seviniriz. Kış geldi, yağmurlar başladı diye motorları kapatma yok bizde... Kocaeli'den Selamlar

13. mrtvural

Ynt: 1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(
  14. mrtvural

Ynt: 1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :( Seda çok haklı... Arazi şartlarında bazen motorun ağırlığını bacaklarınızda, belinizde, sırtınızda hatta kollarınızda hissedebiliyorsunuz.
  15. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu aramıza yeni dostlar katılmış... Hoşgeldiniz diyorum hepinize. Sadece forumlarda yazmakla olmuyor. Etkinliklere de katılmak gerekir ayrıca gezi fotoğraflarını da bekliyoruz. Selamlar Murat VURAL

16. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Şimdiden hayırlısı olsun o zaman... Kocaeli'den Selamlar
  17. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? XT600'ler deli makina gerçekten.. ben,im de gönlümde yok değil yani... ikisi de tertemiz. İzmite fazla motor ve motorcu yok ve uzun yol yapmazlar burdakiler. heveslenip alırlar, gezeler sıkılınca da satarlar. Genellikle İstanbuldan gelir buraya. Her şehirde dürüst...
  18. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Hey gidi günler heyyy... ;D

19. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Her modelin kendisine has güzellikleri var ama dejavantajları da.. Enduro en az eksileri olan modellerden biri bence... her mevsim binebileceğiniz, her türlü yol şartına uygun, oturma pozisyonu olarak insan vücut anatomisine uygun, bel ağrısı yapmayan, amortisör yapısı...
  20. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Aramıza hoş geldiniz dostlar.. Racingçilere iyi dinlenmeler, Endurocu ve cross'çu arkadaşlara da güzel bir kış sezonu diliyorum. Kocaeli'ye yolunuz düşerse beklerim Selamlar Murat VURAL

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR