Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri Çok teşekkür ederim... :)

2. mrtvural

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3- 4- 5-
  3. mrtvural

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Aslıda bu konu daha ciddi ve olarak ele alınması lazım. İkiparagrafla geçiştirmek yerine uzun uzun sözlü anlatmak lazım. Yukarıda yazdıklarım benim görüşlerimi, tecrübemi ve mekanik eğitimimi yansıtmaktadır isteyen herkes istediği modeli veya motor...

4. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Aramıza hoş geldin adaşım. Motosiklet ayrı bir dünyadır aslında birçok kişide bu heves vardır ama herkes cesaret edemiyor, cesaret edenler ise yanlış bir başlangıç yaparlarsa bu heves bir hayalkırıklığına veya trajadiye dönebiliyor. Bahsettiğiniz...
  5. mrtvural

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Benim muayne günüm de yaklaşıyor. Çatlak aynaya laga luga yaparlarsa mecbur yenisini alıp değiştirecez. Çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için üstat..

6. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu O zaman heyecanlı olmayacaksın, sabırlı olacaksın. Önce iş gelir. İşlerini hallet biz nasıl olsa buralardayız.

7. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Öncelikle aramıza hoş geldin heyecanlı.. Gezi, etkinlik ve toplantılarımızı takip edip katılırsan, hepimizle tanışma fırsatı bulursun.
  8. mrtvural

İlk Motor Olarak Hangi Enduro.?

Ynt: İlk Motor Olarak Hangi Enduro.? Öncelikle aramıza hoş geldin Zeus, F650GS güzel makina ama yeni başlayanlar için pek uygun değil diye düşünüyorum ayrıca ağırlığı ve şasesinin büyülüğünden dolayı araz şartlarında kontrolu yeni başlayan arkadaşları baya bi zorlar diyedüşünüyorum. BMW...
  9. mrtvural

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? Canon 40D ve 50D'nin Body yapısı ve metaryali ile ilgili iki gerçek örnek.

10. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Tabiyki.. forumda etkinliklerle ilgili duyurular oluyor, bizden de bilgi alabilirsin, merak ettiğin konularda sorular sorablirsin. Bilgimizin yettiğince cevap vermeye çalışırız.

11. mrtvural

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Aramıza hoş geldin Nero, Honda'cı arkadaşların sayısının artması hoşuma gitmeye başladı. Avrupa yakasından oturduğun yerden forumlara yazmayla olmaz ama, etkinliklere toplantı ve gezilere de bekleriz seni. Tekrar aramıza hoş geldin. Selamlar...
  12. mrtvural

KEMER HARD ENDURO RALLY - Sea to Sky

Ynt: KEMER HARD ENDURO RALLY - Sea to Sky Wayyy bu parkur tam benlikmiş yau.. Kemer tekirova RIXOS'ta çalışırken dolaşmıştım oraları ama bu kadar ilerilere gitmemiştim..

13. mrtvural

Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım .

Ynt: Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım . Bende Enduro Kullanıcısıyım. Birkaç model denedim şimdiye kadar ama Çeneden açılır modelde karar kıldım. Gayet kullanışlı.. ormanda arazide düşük hızla giderken çenesini kaldırabiliyorum hem etrafı iyi görebliyorum hemde rahat nefes...
  14. mrtvural

İlk Motor Olarak Hangi Enduro.?

Ynt: İlk Motor Olarak Hangi Enduro.? Öncelikle aramıza hoş geldin. Düşüncelerinde haklısın araştırmalarında güzel.. Eğer bütçen yetiyorsa KLX250 güzel makinadır. Üzerindeki lastikleri değiştirip Hem asvalta hemde araziye uygun ENDURO lastiği takabilirsin. Biz Dişli lastikleri genelde CROSS...
  15. mrtvural

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? İbrahim kardeşim.. Adına gerçekten çok üzüldüm. Biz bu geri dönüşü olmayan yola bir kere girdik dönemiyorz sen niye kendini yakıyorsun, bizm peşimize niye takılıyorsun. İnsanların anlamsız bakışlarıan maaruz kalıcasın.. " manyak bu yaa.." diye arkandan...

16. mrtvural

kawasaki klx 650

Ynt: kawasaki klx 650 Her ne kadar yeni toplanmış olsa bile yorulmuş bir makinadır. Geçmişini bilmediğimiz için biraz temkinli yaklaşmakta fayda var. KLX modeli ENDURO'dan ziyade CROSS formatında bir makinadır. Yeni başlayanlara göre pek uygun değildir diye düşünüyorum. Onun yerine KLR 650...
  17. mrtvural

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Bu bütçeye gerçekten temiz makinalar bulabilirsin.. Sahibinden.com adresini biraz kurcalamak lazım. Sana tavsiyem Japon markalarından başkalarına bakma. YAMAHA'nın XT modelleri iyi gidiyor bu aralar. İnsanlar tatilden dönmeye başladı, motosikletler piyasaya düşmeye başlar. Acele etme derim...
  18. mrtvural

kawasaki klx 650

Ynt: kawasaki klx 650 Hangi yılın modeli hakkında..??

19. mrtvural

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Anlaşıldı merkez... ;)
  20. mrtvural

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Aynı sorundan bende müzdaribim lastman.. Benim de sağ ayna çatlak ile senin aynanın aynısı benimki de ( HONDA XL200 ) eğer fiyatı uygunsa bir tane bana getirtirsen çok mutlu olurum. , Kocaeli'den selamlar Murat VURAL

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR