Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Orda olmak lazım.. ----------------------------------------- 1- Esra Akeroğlu (eftalya) 2- Sedat Açıl 3- Ozan Çankaya (aliozanc) 4- Çiğdem Çankaya 5- Reha Yurdakul 6- Mucahit Maden (RedlinE) 7- Ünal çelik (unal)...

2. mrtvural

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Sevgili taha, ybr125 cbf 125 yerine 200cc civarlarında enduro sınıfı bir makina da bakabilirsin..
  3. mrtvural

Melis Burcu haklı...

4. mrtvural

Sevgili Tahap, Motosiklete yeni başlayan hevesli genç arkadaşların düştüğü en büyük hata hep bu oluyor zaten. " Sesi güzel değil, görüntüsünü beyenmiyorum vs. vs. " burda tavsiyelerde bulunan kişiler motosiklet konusunda tecrübelere sahip, birçok modeli kullanmış tecrübe etmiş kişiler. Bizim...
  5. mrtvural

Seni çok iyi anlıyorum Melis ve aynı konudan bende müzdariptim ve festivallere katılmıyordun fakat GEZENBİLİR ve ENDUROCLUB bünyesinde yapılan etkinlikler artık daha aklı başında, diğer organizelerin yaptığı hatalardan ders almış aklı başında etkinlikler oluyor. Fotoğrafla da ilgilendiğim için...

6. mrtvural

Umarım bir gün kendi motosikletin olur ve GEZENBİLİR festivallerine motosikletinle katılırsın. Bu saydığın modeller arasındaki farklar bir süreliğine göz ardı edilebilir ama yeni başlamayı düşünen arkadaşlara tavsiyemiz olur. Böyle bir düşüncesi olan biri olursa seve seve teknik özelliklerini...

7. mrtvural

Ben Cross ve Enduro da kullandığım için aradaki farkları gayet iyi biliyorum. Amortisörden tut şanzıman dişli oranları, vites aralıklar... Fakat başlangıç motor seçimi konusunda senle aynı düşünüyoruz. Mümkün olduğu kadar yeni başlayacak arkadaşlara da bu tarz bir model seçmeleri konusunda...
  8. mrtvural

Melis Hanım, size katılıyorum ama Cross mu Yoksa Enduro mu? Cross motor asvalt kullanımına pek ugun değildir. Çok seri oldukları için yeni başlayanlara pek önerilmez. Enduro, Cross motorlara göre daha sakin ve kontrolu kolaydır, Asvalt yola uygun olduğu gibi dere, tepe köy yolu patika yada yol...
  9. mrtvural

Enduro birçok yönden avantajlıdır başlangıç için ve öğrenmek için. Yollarımıza da en uygunu endurodure trafikte pratiktir yormaz. Ninja 250 ile aynı rahatlığı yakalayamazsın trafikte yorar seni. Motor yapısı nedeniyle sürekli yol almak ister ama sen yeni başlayacaksın ve yavaş gideceksin bu...

10. mrtvural

bana göre hiç uygun değil Ninja250.. Çok rahatsız bir model, boyunuz uzunsa daha da rahatsız. Amortisörler sert. Temiz asvaltta gayet iyi ama biraz bozukluk varsa böbrek taşlarını dökmede birebir. Türkiyedeki yolları hali malum. Lastik yapısı ve şasenin hafifliğinden dolayı virajlarda arka ve ön...

11. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? İsabetli bir karar...
  12. mrtvural

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Küstürmemek lazım onları da...

13. mrtvural

istanbul,sakarya,karasu,akçakoca,alaplı,k.ereğli gezim

Ynt: istanbul,sakarya,karasu,akçakoca,alaplı,k.ereğli gezim Vayyy... ne gezi ama.. Bu arkadaşa aslında bir ENDURO gerek.. ;D
  14. mrtvural

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? Güle güle kullan. Fotoğraflarını bekliyoruz. Selamlar Murat VURAL
  15. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Aramıza hoş geldin Fazıl. nasıl oldu da denk gelemedik senle yollarda..?? Kocaeli'den selamlar

16. mrtvural

Çadırda Konaklayıp Güzel Bir Restoranda Yemek Yemek İsteyenleri Bekleriz

Ynt: Çadırda Konaklayıp Güzel Bir Restoranda Yemek Yemek İsteyenleri Bekleriz Güzelmiş.. Kamp kuracaklar motosikletli ziyaretçiler için lavabo, tuvalet-duş hizmetleri nasıl?
  17. mrtvural

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Dostlar, LEICA firmasının ürettiği lens gerçekten mükemmel. Bir sürü teknik detay var aslında ama bunları anlatarak kafa karıştırmak istemiyorum. D-SLR makinalarla compact yada yarı compact makinaları karşılaştırmak teknik...
  18. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar. Forumlarda olduğu gizi gezi, etkinlik ve toplantılara da bekleriz sizi..

19. mrtvural

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Araştırmalarım sonucunda ortaya çıkan durum. Bu bujiler bizim motorlara biraz zaralı üstat. Aşırı ateşleme pistonun bujiye denk gelen bölgesini aşırı ısıtmakta hatta o bölgede tahribata neden olmakta bir süre sonra da pistonun delinmesi söz konusu oluyor...
  20. mrtvural

Motosikletlerin Köprü ve Otoban geçiş ücretleri

Ynt: Motosikletlerin Köprü ve Otoban geçiş ücretleri Bakalım bir gelişme olucak mı? Sizin de desteklerinizi bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR