Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

Motosikletlerin Köprü ve Otoban geçiş ücretleri

Sevgili dostlar, Hepinizin bildiği gibi Otomobil ve ask uzaklığı 3.20 mt'den az olan 250.000 liralık her türlü lüks minibüs ve araçların Köprü/otoban geçiş ücretleri ile her türlü motosikletin geçiş ücreti aynı. Bu konu ile ilgili birçok kişi girişim yaptı. Bende birşey yapmak istedim ve...

2. mrtvural

Temmuz 2010'da Hırvatistan-Bosna Hersek

Ynt: Temmuz 2010'da Hırvatistan-Bosna Hersek Söyleme ile olmassss... Fotoğrafları bekliyoruz. ;D Kocaeli'den selamlar
  3. mrtvural

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Benim motorum 200cc Denemeye değer mi değmez mi diye düşünüyorum. O yüzden deneyenler var mı d,ye soruyorum danışmak için. Daha temiz bir yanma olacağını düşünüyorum

4. mrtvural

Belgrat Ormanları Gezimiz

Ynt: Belgrat Ormanları Gezimiz Vayy beee.. Ne gezi olmuş ama. ;D
  5. mrtvural

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Fotoğrafçı olan ve fotoğrafla ilgilenen arkadaşlar. Birgün de fotoğraf gezisi etkinliği düzenleriz. Çekim teknikleri üzerinde tartışırız, uygularız, çekimler yaparız ve bu çektiğimiz fotoğrafları GEZENBİLİR başlığı...

6. mrtvural

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Ne hafta sonuydu ama... ;D Harika bir etkinlik oldu. Sedat arkadaşımıza ve bu etkinlikte emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. Tekrar bir araya gelebilmek dileğiyle. Kocaeli'den selamlar...

7. mrtvural

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hehehee... ;D
  8. mrtvural

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Yeni İridyum bujiler hakında ne düşünüyorsunuz dostlar. Deneyen var mı?
  9. mrtvural

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Gayet güzel olmuş. Ben Enduro motosiklet kullanıyorum. O kadar bağda bayırda gezdim taşlı mucurlu yollarda. Hiç ihtiyacım olmadı. Yine de güzel bir çalışma

10. mrtvural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Öcük-Böcükten korkmuyorsanız güzel yer. Öğlen sıcağında çekilmez oraları ama. Birde taşların altından akrepcikler ve yılancıklar size selam verebilir..

11. mrtvural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoş geldin Tahir. Senin gibi gezip fotoğraf çeken çok arkadaş var burda, doğru yere geldin yani. Çektiğin fotoğrafları ve yazılarını bekliyoruz.
  12. mrtvural

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... PANASONIZ dünyanın en iyi Elektronik firmalarından birisidir. LEICA ise dünyanın en iıi lenslerini ona paralel olarak ta dünyanın en iyi fotoğraf makinalarını üretir ama fazla modeli yoktu. LEICA'nın PANASONIZ firması...

13. mrtvural

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Video için teşekkürler daha önce izlemiştim bu videoyu ayrıca Kuzey ege'ye pek yabancı değşlim ben balıkesir Turizm Otelcilik mezunuyum. İkarus Sendromu hakkında mutlaka siz bir eğitim yada bilgilendirme almışsınız. 3. Gezenbilir festivalin'den...
  14. mrtvural

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Motosikletin aslında gayet güzel, bir zamanlar bende baya baktım ona, almayı düşündüm, hala beyenirim. Arka lastik canını sıkmasın aslında sana birçok açıdan avantaj da sağlar. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan. Aramıza hoş geldin. Kocaeli'den Selamlar
  15. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Motora biner atlarım aşşa..

16. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Arabanın çatısına koyarık.. ;D
  17. mrtvural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sevgili Ayfer, sonunda doğru yeri buldun ve GEZENBİLİR ailesi katıldın, aramıza hoş geldin. Karadeniz ayrı bir dünyadır, doğasıyla, tabiatıyla ve insanıyla.. Her yeri keşfelimeye değerdir. Biraz daha doğu karadenize gidebilsen iyi olurdu aslında...
  18. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? UFUKK abüm ne derse o olur... ;D

19. mrtvural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Güle güle kullan Matrix, Allah kaza bela vermesin. Aramıza hoş geldin
  20. mrtvural

Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir Bu fotoğraf anlatacağını fazlasıyla anlatmış zaten. daha fazla yorum laf kalabalığına neden olur. Bu aralar işimle ilgili olarak yoğun bir dönemdeyim. yakında sazımı yani fotoğraf makinamı elime alıcam tekrar. Bilgilerinize arz olunur. ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR