Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba Can, aramıza hoş geldin XT600 deli makinadır, zapetmesi zordur ama sevdiğim bir modeldir.. Gezi ve etkinliklere de bekliyoruz seni Kocaeli'den Selamlar

2. mrtvural

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) ENDURO nereye, ben oraya..
  3. mrtvural

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Güzel ve eğlenceli bir kamp olacağına inanıyorum...

4. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Ben taş olmayan yerlerde pek gezmiyorum Metin ;D Dağ bayır dere tepe patika... Kocaeli'den selamlar
  5. mrtvural

Alanya Plajlarında Denize Girmek Yasaklandı

Ynt: Alanya Plajlarında Denize Girmek Yasaklandı Kandıra KEFKEN sahillerinde de aynı tehlike var. Derinliği sürekli değişen taban kumu ve aniden gelen yüksek dalgalar, sahile yakın yerlerde yüzenlere tehlike yaratıyor. Çok iyi yüzme bilmek bile yetmiyor bazen. O bölgede şu an...

6. mrtvural

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Akvaryumlarla uğraşan dostlar, aramıza hoş geldiniz.

7. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Güzel makina Metin. Güle güle kullan, aramıza hoş geldin.
  8. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Gidelim mi...??
  9. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Gözünü sevdiğim XL 200'ü... püf deyince çalışıyor.. Kışın jikle çekmem bile gerekmiyor ;D

10. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına Teşekkür ederim... Kocaeli'den selamlar.

11. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Arkadaşım Musstanqq.. Aşağıdaki linkte yakında gerçekleşecek 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali ile ilgili bilgiyi bulabilirsin. Onun haricinde Genel forumda GEZENBİLİR GEZGİNİN DÜNYASI - TRAVELLER'S WORLD başlığı altında ETKİNLİKLER - ACTIVITIES isimli bir alt...
  12. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına O tipler kendi kendine ayıklanıyor zaten merak etmeyin... Türkiye'de henüz fotoğraf değerlenmedi. Fotoğraf satın alma kültürü oluşmadı. Birkaç tanınmış fotoğrafçının fotoğrafları satılıyor yada Okan Bayülgen gibi fotoğraf çekmesini bilmeyen ama milyarlık LEICA'ları...

13. mrtvural

Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım Az çok biliyorum.. Arazi düz, hava da sıcak olunca herkes motorize. Hatta Balıkesir Edremitteki Modifiyeli Mobiletlerin yarışlarını bile izlemiştim birkaç kere. Ben kocaeli'de yaşıyorum. Diğer şehirlere göre Motosiklet kullanımı biraz zayıf burda. Kocaeli...
  14. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına Bolu'ya selamlar o zaman... Ben de ilgileniyorum fotoğrafla.. Ben daha çok insan üzerine çalışmasını seviyorum. O an, durum, çalışan insanlar gibi.. Güzel bir ışık, gölge, manzara yada şimşek yakalarsam çekerim. Çektiğim fotoğraflarda mutlaka bir mesaj olmasını...
  15. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına Serkan arkadaşımız zaten açıklamış. "Fotoğraf makinam yanımda yoktu" diye, görüntüleri kaçırmak istememiş, cep telefonu ile çekmiş. Aslında paylaşım olarak güzel, sanatsal bir şey beklememek gerekir. Cep telefonu çıktı, mertlik bozuldu diyorlar ama yine de insanları...

16. mrtvural

Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı

Ynt: Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı O yıllarda, bu ilk Türk Uçağı denemeleri Amerikalı dostlarımızın(!) hiç hoşuna gitmemişti. Uçakların test uçuşlarının başarısız olmasında bizim can dostlarımız(!) amerikalıların parmağı olduğu konusunda birtakım deliller ele geçirilmiş fakat...
  17. mrtvural

Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım Çin motorları piyasayı biraz hareketlendirdi, büyük markaların da motosiklet fiyatlarına zam yapmasını engelledi. Extra gelen vergi de cabası. Haklısın.. Ehliyeti olan olmayan ucuz fiyata çin motorlarında aldı, yakında türkiye çöplüğe dönecek. Birçok...
  18. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına Ben Rize / ARDEŞEN'liyim yani LAZ'ım. Köroğlu sülalesi benim anne tarafımdan akrabam olur o yüzden sormuştum. Siz de fotoğrafla ilgileniyorsunuz zannedersem. Nasıl gidiyor çekimler, daha çok neler çekiyorsunuz, yarışmalara katılıyormusunuz?

19. mrtvural

Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım Mevsim geldi, havalar güzelleşti millet motosiklete saldırınca otomatikman fiyatlarda arttı. Aslında hükümetin Motosiklet ve motosiklet ile ilgili ürünlere ek vergi koymasını anlamış değilim bütün dünyada motosiklet kullanma teşvik edilmesine rağmen...
  20. mrtvural

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına Bütçenizi yapın, lens almadan önce bana haber verin belki birkaç tavsiyem olabilir size. İlginizden dolayı teşekkür ederiz Köroğlu. Bu arada memleket Rize mi? Bu akşam bekliyordum aslında birkaç şimşek yakalarım diye hava durumu öle demişti sabah ama akşam oldu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR