Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Her ne kadar CANON EOS Kullanıyor olsam da NIKON D3000 de başarılı bir model D-SLR'ye geçiş için

2. mrtvural

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı Yaa dostlar. babam emekli olup dükkanı kapatmadan önce bende bu tip portotiplerle uğraşıyordum hatta biri hala geziyormuş bodrumda ( bu arada babam kaportacı idi ) böle fotoğraflar yayınlıyorsunuz yine azdırıyorsunuz beni alıcam elime sonunda kaynağı, çekici.. ;D...
  3. mrtvural

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D Selamlar dostlar, Ağustosta bir iş için İtalya'ya gidiyorum ( Milano-Verona) orda bulabilmyim bu modellerden?

4. mrtvural

Sinop-Ayancık İnaltı Mağarası

Ynt: Sinop-Ayancık İnaltı Mağarası Fotoğrafları görebilsek iyi olacaktı... :-\ Bu yaz enduro motosikletle o bölgeye gitmeyi düşünüyorum. Yollar motosiklete uygundur herhalde..
  5. mrtvural

Fethiye'de Çadır İçin Lütfen Yardımcı Olun

Ynt: Fethiye'de Çadır İçin Lütfen Yardımcı Olun Kardeş, o bölgede cenderme pek izin vermiyor kamp alanı dışına çadır kurmaya hem güvenlik açısından hemde kötü amaçlarla orda burda çadır kuranları engellemek açısından. Orda uygun fiyatlara kamp alanları bulabilirsiniz aslında. Hem tulvalet su...

6. mrtvural

Temmuz 2010'da Hırvatistan-Bosna Hersek

Ynt: Temmuz 2010'da Hırvatistan-Bosna Hersek Dostlar, O bölgelerde çok güzel gezilecek görülecek hatta fotoğraf çekilecek yerler var ama herkesin zevki farklı tabiyki. Size kesinlikle tavsiye ederim ki kendinize bir adet Navigaston cihazı alın. Benim TOMTOM marka bir cihazım var her türlü...

7. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Üstat, elimiz biraz tornavida, çekiç, kaynak tutar. Bazen çok zor yerlerden geçmek durumunda kalıyorum motorun altı vurmasın diye, aynı zamanda her ne kadar cross yapmasam da kasislerden geçişte sert inişler olabiliyor. Şase motor kulaklarına bağlı olduğu için motor...
  8. mrtvural

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Adaşım aramıza hoş geldin, biraz da meslektaşım mı desem acep.. ;D Kocaeli'den selamlar Murat VURAL
  9. mrtvural

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Hayır ben Enduro motosiklet kullanıcısıyım aynı zamanda fotoğrafla ilgileniyorum. çadırlı kamplar geziler keşif gezileri, otantik köyler ve yaylalar ilgimi çeker. Kendi karavanım yok ama birkaç dostun aracılığı ile biraz karavan tecrübem oldu. Ekonomik olarak ta...

10. mrtvural

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Eğer bu projeyi gerçekleştirebilirseniz, ilk misafirlerinizden biri ben olmak isterim... ;D Motosikletim için bile yer hazır

11. mrtvural

Scooter Motor İçin Arka Kısma Yük Çekisi

Ynt: Scooter Motor İçin Arka Kısma Yük Çekisi senin motorun tek tekerli olduğu için pek ağırlık gelmesin arka tekere dengeni bozar ama yük yüklendiktten sonra 2-3 kb lık bir yük pek etkilemez. Bağlantı yerindeki mafsal sistemi önemli çabuk söküp takılabilecek aynı zamanda seyir esansında...
  12. mrtvural

Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir Merak etme, burda bayan fotoğrafçılara fazladan puan verenler, fotoğraflarına metiyeler döşeyenler yok. Neyse o.. ;D

13. mrtvural

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir Aynı ritmi bozmadan yeni çalışmalarınızı bekliyoruz o zaman. Zor bir ev ödevi daha size. Selamlar Murat VURAL
  14. mrtvural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Başlangıç olarak gayet güzel bir motosiklet bence. Aramıza hoş gelsin. Allah kaza bela vermesin. Kasksız, açık farsız yola çıkmayın.
  15. mrtvural

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Eğer daha önce 3D çizim programları ile uğraşmadıysanız yada bilgisayarda çizim yapmadıysanız hiç bulaşmayın derim. Ben önerdim o programı belki aramızda bu tür programlarla çalışmış arkadaşlar vardır diye. Arazi şartlarına uygun bir karavan düşüncesi aklıma daha...

16. mrtvural

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Bu fikir daha çok hoşuma gitti yani her türlü arazi şartlarına uygun bir model... ;D
  17. mrtvural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ankara'ya selamlar. Aramıza hoş geldiniz..
  18. mrtvural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Kaan kardeşim, aramıza hoş geldin fakat şunu beirtmek isterim; önce eğitim-okul gelir, sonra gezmek.. Yayan gezmek için bile para gerekir unutma. Kocaeli'den selamlar

19. mrtvural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan dostları, forumların diğer sayfalarında da görmek isteriz. Kendinize yakın bulduğunuz veya ilgilendiğiniz konularla ilgili forumlarda tartışmalara ve sohbetlere mutlaka katılın ayrıca GEZENBİLİR bünyesindeki etkinlik ve tanışma...
  20. mrtvural

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir O an fotoğraf çalışmaları her zaman ilgimi çekmiştir ve beyenerek üzerinde çalıştığım bir tarzdır. Çalışmanızı 10 dakika inceledim alttaki yazınızı okumadan. Çok nadir rastlanan bir durum. Şansın yanında gözlem, görebilme, anında karar verme ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR