Arama sonuçlarınız

1. konuralp_niva

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi 40 Serisi Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40 İstanbul Heytem Dağıstanlı 1984 Land Cruiser FJ 40 İstanbul Ali ilkbahar...

2. konuralp_niva

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi
  3. konuralp_niva

31 10,5 15 maxxis mudzilla 4 adet

Ynt: 31 10,5 15 maxxis mudzilla 4 adet .

4. konuralp_niva

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı sabahlar herkeze...
  5. konuralp_niva

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010) tek kelimeyle harika bir haftasonu geçirdik emeği geçen herkeze çok teşekkürler katılım harikaydı ve çok eğlenceli bir etkinlik oldu sakaryaya yakışır bi organizasyon olduğunu düşünüyorum :) :) 1.Mehmet AYAZ 2.biz...

6. konuralp_niva

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010) tek kelimeyle harika bir haftasonu geçirdik emeği geçen herkeze çok teşekkürler katılım harikaydı ve çok eğlenceli bir etkinlik oldu sakaryaya yakışır bi organizasyon olduğunu düşünüyorum :) :)

7. konuralp_niva

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) cuma günü ordayız bi aksilik çıkmassa :) :)
  8. konuralp_niva

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) .
  9. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bu sene şenlik çok bomba olucak gibime geliyorrrrr :) :)

10. konuralp_niva

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu çok güzel bi açıklamada bulunmuşsunuz .Ben motor hayatıma başlarken ilk aşamada 15 cc bir schooterle başladım daha sonra 200cc bir crosslaa ve en son olarakta 600rrla son buldum ve motor hayatımı en son keyifini aldıktan sonra aile baskısı yüzünden...

11. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi merhaba abi evet yeni aldım abi teşşekkür ederim :) :)
  12. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi teşekkrler evet abi 4runner bekliyorum abi tanışmış oluruz :)

13. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi abi sakarya caddesinde salko caminin tam karşısında DEKOBİRLİK inşaat malzemeleri herzaman beklerim abi 5 çayınada gelebilirsin ;D ;D
  14. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze günaydın hayırlı işler bol kazançlar taze çayımız var herkezi beklerim :) :)
  15. konuralp_niva

Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler SAKARYA Konuralp BUCAK inşaat,dekorasyon,nalburiye sakarya 0554 844 42 97...

16. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi teşekkrler Bircan abla işletme yönetim :)
  17. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan abi özelden numaranı yollarmısın gelirken haber veririm :)
  18. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi teşekkür ederim abla hep beraber inşallah

19. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet abi ilk lastik takıcam dün akşam serdivan tepesinde bi kaçamak yapayım dedim düz lastikle hiç keyif vermiyor abi :))
  20. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi inşallah abi yavaş yavaş yapıcam ama ilk işim tüp takmak oldu :D :D öğrenci adamı bitirir bu araba :D :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR