Arama sonuçlarınız

1. konuralp_niva

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi abi yeni aracı daha hazırlamadık offroad için o yüzden gelmedim şuan cadde modunda araba :D :D

2. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sakarya üniverstesine başladım abla :)
  3. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın abla :)

4. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi saat kaç gibi müsait olursun abi uğrarım yanına :)
  5. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sağol abi iyiyim sizleri sormalı bu ara pek vakit bulamıyorum abi işler den dolayı :)

6. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkese günaydın. Hayırlı işler bol kazançlar :)

7. konuralp_niva

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? xenon far aldım ama daha takma fırsatım olmadı :)
  8. konuralp_niva

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? lpg takıldı ama sürekli hata veriyor sorunu bulmaya çalışıyolar >:(
  9. konuralp_niva

land crusier 4runner hakkında.

Ynt: land crusier 4runner hakkında. teşekküer ederim :)

10. konuralp_niva

Ynt: land crusier 4runner hakkında. evet ülkemizde duyduğuma göre sayılı varmış.Dediğiniz gibi elçılık çıkışlı olabilir.

11. konuralp_niva

Ynt: land crusier 4runner hakkında. hayır çok temiz bi araç denk geldi demek istemiştim :)
  12. konuralp_niva

Ynt: land crusier 4runner hakkında. çok teşekkür ederim :) daha 90binde araç motoru ve iç döşemeleri sıfırından farksız böyle temizlikte bi araç geldiği için çok şanslıyım :)

13. konuralp_niva

Ynt: land crusier 4runner hakkında. şu cicim ayları geçsinde ondan sonra sokarım kanında var zaten offroad :D
  14. konuralp_niva

Ynt: land crusier 4runner hakkında. teşekkürler ama bu aracı araziye sokmayı düşünmüyorum:) kıyamam gibi geliyor=)
  15. konuralp_niva

Ynt: land crusier 4runner hakkında. ve resimler..

16. konuralp_niva

Ynt: land crusier 4runner hakkında. teşekkürler :) gerimleri gün içerisinde ekliyeceğim.
  17. konuralp_niva

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi 1 Ömer Günay 1992 4 RUNNER Ankara 2 Umut Çelikel 1987 LandCruiser BJ60 Ankara 3 Uğur İNAN 1985 HİLUX...
  18. konuralp_niva

merhaba bugün land crusier 4runner 1996 model sahibi oldum ama aracım hakkında hiç bir bilgiye sahip değilm sadece 3.0 v6 olduğunu biliyorum bu araç hakkındaki yorumlarınızı dikkat etmek gerekenlerini ve özelliklerini paylaşırsanız çok memnun olurum saygılarımla.Konuralp BUCAK

19. konuralp_niva

Kırmızı Keçi Satılık (Lada Niva)

Ynt: Kırmızı Keçi Satılık (Lada Niva) araç SATILMIŞTIR :) yorumlarınız için teşekkürler.
  20. konuralp_niva

Kırmızı Keçi Satılık (Lada Niva)

Ynt: Kırmızı Keçi Satılık (Lada Niva) teşekkürler iç resimleirini bu akşam ekliyecem saygılar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR