Arama sonuçlarınız

1. konuralp_niva

Kırmızı Keçi Satılık (Lada Niva)

Ynt: Kırmızı Keçi Satılık (Lada Niva) teşekürler inşallah değerini bilecek birisine gider saygılar.

2. konuralp_niva

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi nivamı satıyorum vitaraya geçmeyi düşünüyorum artık aracımı satıp vitara alırsam bende katılırım :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60798.msg715399#new
  3. konuralp_niva

Kırmızı Keçi Satılık (Lada Niva)

lada niva 1992 model lpg li (ruhsata işli) çeki demiri (ruhsata işli) monza spor koltuklar,arka deri koltuk,sunroof,arka renkli cam,ön arka demir tamponlar ,0 ayarında ok144 lastik,komple yürüyen aksam 0 ,motoru çok iyi durumda tüm bakımları zamanında ve servisinde yaptırılmıştır,arazi vitesleri...

4. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi murat abi bugün 2 kere geldim dükkana yoktun hep geziyosun valla :) :)
  5. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi akşamlar herkeze :)

6. konuralp_niva

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? artık crosun yanında birde 600rr 2008 :)

7. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi cross işini birakıyorum zaten artık tekrar offroada devam crossa devam edersem daha çok sakatlıcam kendimi en iyisi yol yakınken bırakmak.. ee abi sen nasılsın
  8. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bende bayadır giremiyorum abi biraz tatil yapalım dedik pazar günü soğucaktaydım crossta bi kaza geçirtim yaralarla uğraşıyorum şimdi :)
  9. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze iyi geceller :)

10. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi bende abi sınavlar motorlar uğraşıp gidiyor :D

11. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi geceler nasılsın hakan abi
  12. konuralp_niva

Suzuki Vitara Stepne Sticker Uygulaması

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Sticker Uygulaması bence 1 numara :)

13. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze tünaydın.. kötü bir günün ardından tekrar sizlerle olmak güzel :)
  14. konuralp_niva

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir?
  15. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi pazar günü canm sıkıldı biraz hava alayım dedim ;D ;D önce bi il ormanı gezisi, sonra serdivan

16. konuralp_niva

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar en iyisini yapıyorsuz tebrik ederim.
  17. konuralp_niva

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar av vurmakla bitmez avın neslinin tükenmesinin nedeni avcılar değildir. Mesela sulak alanların bataklıkların kurutularak tarım arazisine çevrilmesi bu bataklıklarda sulak alanlarda barınan milyonlarca canlı var siz bu alanları yok ettiğiniz zaman milyonlarca canlıyıda...
  18. konuralp_niva

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar merhaba ben de yaklaşık 5 senedir avcılık yapıyorum ve babamdan bana geçti bu hastalık.Avcılık hakkında kim ne düşünürse düşünsün avcı yapacağını bilir ve kimseye açıklama yapmak zorunda değildir. Şuan avcılığın yeri dünyada en üst sıralarda olan bir spordur.Ülkemizdede...

19. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi abi ben müsadenizi istiyorum yarın okul var erken kalkıcam muhabbete doyum olmaz artık yarın akşam devam ederiz herkeze iyi geceler.Ama zaten bütün sakarya uyuyur :D :)
  20. konuralp_niva

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz