Arama sonuçlarınız

1. S

Www.semihgeziyor.com

Ynt: Www.semihgeziyor.com Birikmiş çok konu olduğundan hızlanmaya çalışıyorum. Takip edenler için Gökçeada - Çanakkale - İzmir Bisiklet turunun 2. gün yazısı ve fotoğrafları yayında. Olumlu olumsuz yorumlarınızı eksik etmeyin http://www.semihgeziyor.com/

2. S

Www.semihgeziyor.com

Uzun zaman sonra ilk yazım '' Bisikletle Gökçeada - Çanakklale - İzmir Turu 1. Gün '' yayında !!! Olumlu olumsuz yorumlarınızı eksik etmeyin ;) http://www.semihgeziyor.com/
  3. S

Semihgeziyor web Sayfamız Vasıtasıyla Canlı Yayına Çıkıyorum

Ynt: Semihgeziyor web Sayfamız Vasıtasıyla Canlı Yayına Çıkıyorum Arkadaşlar sonunda programın görüntülerini parçalar halinde youtube'a yüklemeyi başardım. 5 bölüm halinde izleyebilirsiniz. Bağlantılar aşağıda; Bölüm 1) http://www.youtube.com/watch?v=6-R2faQx3uM Bölüm 2)...

4. S

Ynt: Semihgeziyor web Sayfamız Vasıtasıyla Canlı Yayına Çıkıyorum...
  5. S

Ynt: Semihgeziyor web Sayfamız Vasıtasıyla Canlı Yayına Çıkıyorum Arkadaşlar TRT Belgesel Kanalı'ndaki Turkuvaz programda konuk olduğum bisiklet konulu canlı yayın gayet iyi geçti. Bu akşam 20.00'de tekrarı varmış. Kaçıranlara duyurulur.

6. S

Merhaba arkadaşlar daha önce buradan size ulaşıp duyurularını yaptığım www.semihgeziyor.com adlı sitenin vasıtasıyla 15 Temmuz Perşembe sabah 10.00 ile 11.30 arasında TRT Belgesel kanalında Turkuvaz adlı programda canlı yayında olacağım. Tabi tüm program benimle ilgili değil. Yer alacağım süre...

7. S

Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan)

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan) Arkadaşlar Hırvatistan gezisi ile ilgili son yazıyı az önce tamamlayıp, yayınladım. Bu zamana kadar iletileri ile destekleyip sonrası için cesaret veren herkese çok teşekkürler. Buradanda en yakın zamanda paylaşımda bulanacağım...
  8. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan) Gezimizin sonuna artık pek birşey kalmadı. İşte size 10.gün yayında takipçilerine duyurulur.
  9. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan) Arkadaşlar 9. gün yazı ve resimleri yayında. Takipçilerine duyurulur. Sonunda Dubrovnik'e vardık =) http://www.semihgeziyor.com/

10. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan) Arkadaşlar az önce 8.gün yazımı ve resimlerini toparlayıp yayına verdim. Farkındayım çok yavaş ilerliyor. Ama işlerden dolayı elimden gelen bu kadar. Takipçilerine duyurayım istedim. Herkese iyi gezmeler.

11. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan) Merhaba www.semihgeziyor.com ( Hırvatistan gezisi 7.gün yazı ve fotoğrafları yayında ) ilgililere duyurulur. Şimdilik hoşçakalın.
  12. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km ( Hırvatistan ) Gezimizin 6.günü de nihayet yayında. Takip eden arkadaşlara duyurulur.

13. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km ( Hırvatistan ) Beğendiğinize sevindim. Zaman buldukça sonraki günleri de ekleyeceğim. Şimdilik hoşçakalın.
  14. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km ( Hırvatistan ) Merhaba arkadaşlar gezinin 5. gün yazı ve resimlerini az önce yayına verdim. Taze taze haber vereyim dedim. Herkese şimdiden iyi bayramlar.
  15. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km ( Hırvatistan ) Merhaba arkadaşlar gezinin 4.gün yazı ve fotoğrafları sitede yayında bilginize.

16. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km ( Hırvatistan ) Herkese selamlar 3.gün yazı ve fotoğrafları yayında bilginize ;)
  17. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km ( Hırvatistan ) Arkadaşlar gezinin 2.günü ile ilgili yazı ve fotoğrafları az önce yayınladım. İlgililere duyurulur =)
  18. S

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km ( Hırvatistan ) Teşekkür ederim Caner Abi, En yakın zamanda diğer günleride sayfaya ekleyip, yine buradan paylaşırım.

19. S

Merhaba arkadaşlar, kardeşim Sinan ile beraber 8-18 Eylül 2009 tarihinde Hırvatistan'ın kuzeyi başkent Zagrep'ten neredeyse en güneyde Dubrovnik'e kadar gerçekleştirdiğimiz 550 km bisiklet yolculuğumuz boyunca yaşadıklarımızı günlük tarzında yazılar ve tabiki fotoğraflar eşliğinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR