Arama sonuçlarınız

1. M

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Discovery Td5 ile Pajero 3.2 DiD kıyaslarsanız , ne konuda fark var? Bakım veya aksesuar masrafları farklı mı sizce?

2. M

Suzuki GV 5 Kapı için Aluminyum Tavan Sepeti

Ynt: Suzuki Gv 5 Kapı İçin Aluminyum Tavan Sepeti Poliamid malzemeyi nerede yaptırttınız acaba?
  3. M

Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız?

Ynt: Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız? Tecrübeyle veya araştırırken gördüğüm olası 3 arıza var ki, otomatik Discoları olduğu yerde sabitliyor: 1- Kayış kopması: motor çalışmayınca yapacak hiçbirşey yok.Yedek kayış şart (ama genelde gergi bilyası dağılıyor ondan da bagaja bir tane atmak biraz...

4. M

Kayıp Disco 2 :)

Ynt: Kayıp Disco 2 :) Bütçeniz ve amacınız tam nedir? Disco2 evin tek arabası mı olacak? Yılda yapacağınız km ne kadar ve kullanım amacınız ne?
  5. M

Disco1 Fren Müşürü (abs'li) Arıyorum Lr005794

ABS uyarı ışığımın yanmasıyla, fren pedalı üzerinde yer alan fren müşürünün arızalandığını öğrenmiş bulunuyorum (1.6 hatası: brake switch). LR005794 nolu parça 30-40 TL civarında Kayalar,Hüma vb. stokta kalmamış.Gaye'den haber bekliyorum. Elinde olan var mıdır...

6. M

Satılık Led Off Road Cree Sis Farları

Ynt: Satılık Led Off Road Cree Sis Farları 18w'lıklar şimdilik tükendi.

7. M

Discovery I Kaporta - Boya Ustası

Ynt: Discovery I Kaporta - Boya Ustası Tüm tarif edilenler Disco1'lerdeki çok klasik hasar ve sorunlar.Hepimiz az veya çok bunlardan muzdaribiz. Ben Maslak, Bostancı, İkitelli ve Kadosan sanayi sitelerinde farklı araçlarımı farklı işler için yaptırdığımda sanki en ucuzu Kadosan gibi geldi...
  8. M

Ynt: Satılık Led Off Road Cree Sis Farları Ö.m. gönderdim
  9. M

Ynt: Satılık Led Off Road Cree Sis Farları 18W'lıklar 99TL günceli...

10. M

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Merhaba, ürün için bu kadar övgü okuduk, bir de Discovery1 için yapsanız:) Defender için olan koruma 1997 model Disco1 aynen takılabilir mi veya sizde onun da ölçüleri varsa uyarlanabilir misiniz?

11. M

Ynt: Satılık Led Off Road Cree Sis Farları LED farların fotoları:
  12. M

CREE çipli, 18W delici ve yayıcı mercekli; 20W delici mercekli sis farları. IP67 dayanım standardına uygun, siyah fırın boya aluminyum kasalı...

13. M

Danışma ..

Ynt: Danışma .. 150.000km aslında hiç bir araç için çok kilometre değildir. Otomotiv sektörü, son 20 yıldır, normal bakımla rahatça 500.000km yapacak araçlar üretiyor. Ama herşey kullanım ve bakımda bitiyor: TD5lerin turbodizel olduğunu unutmadan, her kullanımdan sonra stop etmeden turboya...
  14. M

Land Rover Discovery; Radyatör Su Eksiltmesi Sorunu

Ynt: Land Rover Discovery; Radyatör Su Eksiltmesi Sorunu Temizlikten kastım şişlenmesini de içeriyor.Aslında aracımı Hüseyin Usta'ya götürdüm, o hemen radyatörcüye gidiyoruz dedi:) Radyatörcü de ne gerekiyorsa yaptı...
  15. M

08,06,2014 Hudoff Offroad Club Lopez Görselleri

Ynt: 08,06,2014 Hudoff Offroad Club Lopez Görselleri Çok güzel foto ve videolar var, güzel faaliyet olduğu belli.Selamlar.

16. M

Disco1 Arka Abs Sensör Arızası

Ynt: Disco1 Arka Abs Sensör Arızası Çözüm Çin'den bulundu:) http://www.aliexpress.com/item/ABS-WHEEL-SPEED-SENSOR-FOR-LAND-ROVER-DISCOVERY-REAR-LEFF-RIGHT-94-99-STC1750/1667582881.html Kargo dahil 38USD'ye geldi, takıldı; logbook ile Bostancı'daki Sinan Elektrik'te arızalar silindi ve çalışıyor...
  17. M

Land Rover ABS Sorunu

Ynt: Land Rover Abs Sorunu Ben de, '97 Discovery'imi aldığımda ABS arıza uyarısı sürekli yanıyordu. Servisteki kontrolde sağ arka sensörde arıza bulundu. Arka sensörler sağ ve sol set halinde geliyor ve Türkiye'de 1.700 ila 500 TL arasında; İngiltere'de de 600 ila 60 GBP arasında buldum.Son...
  18. M

LAND ROVER DISCOVERY 1997 FAR SAĞ VE YAKIT SORUNU

Ynt: Land Rover Dıscovery 1997 Far Sağ Ve Yakıt Sorunu Kayalar Oto ve Gaye Oto'ya da sordunuz mu? Sahibinden.com'da da hasarlı araç bölümünde discovery yazınca 2-3tane sökülecek araç var onları da arayabilirsiniz.

19. M

Land Rover Discovery; Radyatör Su Eksiltmesi Sorunu

Ynt: Land Rover Discovery; Radyatör Su Eksiltmesi Sorunu Radyatör söküldü içten dıştan temizlendi, soğutma suyu ve antifriz değişti; sorun hallodu:)
  20. M

Yaz Geliyor Klımalı Dısko V8 Ler Çamura Dikkat

Ynt: Yaz Geliyor Klımalı Dısko V8 Ler Çamura Dikkat Hararet hiç yükselmemesine rağmen genleşme kabında fokurdamalar başlayınca geçen hafta aracımı Hüseyin Usta'ya götürdüm.Birlikte radyatör temizletmeye bıraktık. Hem içinden yılların kiri, pası; hem de dışından parkurların çamuru akınca şimdi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR