Arama sonuçlarınız

1. M

Orjinal İngilizimi Satıyorumm

Ynt: Orjinal İngilizimi Satıyorumm Hayırlı olsun. Ayrıca bugün süper bir tesadüf oldu, dün forumda bu konuyu okudum, bugün de toplantıya gittiğim Tekstilkent'te aracı bir anda karşımda gördüm. Maşallahı var, çok temiz duruyor.

2. M

Land Rover Discovery; Radyatör Su Eksiltmesi Sorunu

Ynt: Land Rover Discovery; Radyatör Su Eksiltmesi Sorunu Benzer bir sorunu ben de '97 Disco1 V8'de çekmeye başladım. 2-3 ay önce bir offroad faaliyeti sonrası tam yıkama yapamadığımdan radyatörü sıvayan çamur harareti yükseltmişti. Kenara çekip soğuttuk, sonra radyatörü iki taraftan jetle...
  3. M

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Güray EROL (monte) 1997 Discovery1 V8i İstanbul

4. M

Kocaeli'ndeki '87 Bj75 Hakkında Bilgisi Olan

Merhaba, Kocaeli-İzmit'te satılık olan linkteki BJ75 hakkında bilgisi olan var mı? 3.4 turbodiesel motorun şöhreti nasıldır? Bu araçlara çıkma klima bukup koayca takılabilir mi? Teşekkürler...
  5. M

Disco İncelemesi

Ynt: Disco İncelemesi 3-4 hafta önce Aşkın Jeep'te araca bakmaya gittim.Marş basmıyordu, takviye akü de getirdiler yine çalışmadı (belki takviyede sorun vardı). Arkasında Hüsoff etiketi var, Hüseyin Usta'nın tanıdığı bir araç olabilir. Mantec snorkel ve warn winç var üzerinde (hatta vincin...

6. M

Yaz Geliyor Klımalı Dısko V8 Ler Çamura Dikkat

Ynt: Yaz Geliyor Klımalı Dısko V8 Ler Çamura Dikkat Gaz deposunu sökmeden fanları çıkartıp temizlik yapılabiliyor mu?Sökme takma işi sırf vidalarsa yarım günlük iş gibi geldi ama sizin ne kadar vaktinizi aldı ? Düşük basınçlı suyla mı yıkadınız?

7. M

12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz

Ynt: 12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz Peki bu vinçlerin üzerindeki halatlar hep Dyneema mı acaba?
  8. M

Ynt: 12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz Bir de b u nu buldum, ama markasını tam anlayamadım: http://www.offroadmarket.com/product.php?id_product=120
  9. M

Ynt: 12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz Sizinki de sentetik halatlı mı?

10. M

Merhaba, Aracımdaki 9500lük vinç arızalandı, zaten sentetik halata geçmek istiyordum. Kullanıcıların markalara göre deneyimlerini alabilir miyim?Powerwinch, Runva ve Goliath arasında malzeme kalitesi nasıldır? Piyasada şu anda bulabildiklerim aşağıdakiler, önerilerinizi de beklerim...

11. M

Acil Satılık Unimog 404s

Ynt: Acil Satılık Unimog 404s Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar. Aracın fotolarını koyabilir misiniz?
  12. M

Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti Unutmadan Tayfun'a bir özel teşekkür; ilk derin su geçişinde kaputa nazikçe uçup vinç halatını çamurlu sulardan elleriyle çıkartarak vinçleme operasyonunu başlattı ama, maalesef halatın tambura bağlanan kafası...

13. M

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti .
  14. M

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti .
  15. M

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti Distribütor koruma kutusu gerçekten sınavı geçti.Land Rover'da Türkiye'deki ustaların en iyilerinden olan Hüseyin Usta'nın çözümü.Siyah Defender'ı toplayan usta kendisi. Benim vinç Netlift marka, yerli malı...

16. M

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti Başındahadi girelim şu parkura, ortasında ne bitmaz parkurmuş, sonunda yola nereden çıkacaz nidaları yükselse de ever gece varınca yorgunlukla, ne süper bir gündü dedirten bir faaliyet oldu.Herkese teşekkürler.
  17. M

1999 v8 hakkında nedersiniz alınırmı tüplü iş görürmü

Ynt: 1999 V8 Hakkında Nedersiniz Alınırmı Tüplü İş Görürmü Yine aynı yorumla başlayayım: Disco ile en çok ne yapacaksınız, ne için kullanacaksınız? Ciddi offroad düşünüyorsanız ve çamur geçişleri vb. tarzı aktiviteleri seviyorsanız dizel önde Td5 veya 300Tdi.Tabii ki motora iyi bakılmış olması...
  18. M

20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz Aracı toparlattım, LPGyi ayarlattım sabah 9da ACR'da görüşeceğiz kısmetse. Bu sefer kahvaltı için listeden herkese birer ürün paylaştırılmadı galiba değil mi? Herkes kahvaltısını kendine göre mi ayarlasın ? Minik bir düzeltme: Benim araç LR Discovery1 ...

19. M

V8lerde Distribütor Koruma

Ynt: V8lerde Distribütor Koruma Sizinki elbette orjinal bir ürün.Umarım kalıp çıkartarak kopyalamak başarılı olur. Aslında ben de, 2,5ltlik pet şişe dibini kalıp gibi kullanıp sıvı silikon ile sıvayıp bir deneme yaptım, ama kururken homojen dağılmadığından incelik-kalınlık farkı malzemeyi...
  20. M

V8lerde Distribütor Koruma

Ynt: V8lerde Distribütor Koruma Yarısı Hüseyin Usta'dan, yarısı mutfaktan:) bir çözüm oluşturduk.Distribütörün üstüne 3 tarafı aluminyum, üstü de ısıya dayanıklı şeffaf kalım filmden kapaklı bir kuru imal etti Hüseyin Usta.Etiketin olduğu yüzün alt kısmında 2 somunla sabitlendi.Bobin içinse...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR