Arama sonuçlarınız

1. BBOYTED

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

kolay gelsin takip

2. BBOYTED

dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene

Ynt: dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene güzel proje tebrikler virajlarda da kullanıyormusunuz ;D
  3. BBOYTED

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi yapacak bir şey yok sonuçda kit bir araç kimisi off road tipli kimisi race kimiside mars keşif aracına benzeye bilir bunu engellemek için aracı oluşturmadan önce bire bir oranda küçük maketini yaparak çözüle bilir. Örneğin konsept araç üreten sayılı otomobil...

4. BBOYTED

SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR ısızu nun snorkel de süper olmuş demirden valla.
  5. BBOYTED

SAFİR T 14

Ynt: SAFİR T 14 konuyu dağıtmak istemem. Aslında çokda alakasıs değil red-dot la atış yapanınız varmı çok merak ediyorum nışan alması nasıl 5.5 çaplı havalı silahıma almak istedim safirden silahıma uyumluydu ama tuzlu geldi vazgeçdim :(

6. BBOYTED

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

yan basamaklar saçdan bükme galiba polis flaşörleride yakışmış

7. BBOYTED

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları chevrolet 4 jpg bittim be yaa çok yakışıklı evt bende şikayetciyim bu mtv sisteminden nasıl olurda 4x2 bir pick-up ın yıllık mtv si 700 tl iken 4x4 bir pick-up ın yıllık mtv si 2400 tl olur ben anlamadım bu saçmalığı şimdi gene değişmiş galiba yeni değilde eski...
  8. BBOYTED

SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR tebrik ederim insanın kendi yaptığı şey hem değerli hemde daha güzel gelir ki bu şnorkelinde orjinalinden bir farkı yok kırılsada ustası benim dersin gene yaparsın ;)
  9. BBOYTED

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik abi kompresör yanına ufak tüp olsa havalı arap korna süper olurdu ;)

10. BBOYTED

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

hayırlı olsun güle güle kullanın

11. BBOYTED

Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

Ynt: Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU] aynen adamların evinin garajında bile ufakçaplı torna freze tezgahları var biz ise hurda parçaları toplayıp birbirine uyduruyoruz bendede fikir çok ama imkan yok :'( bir videoda izledim adamlar suzuki hayabusayı parçaladı ;D bugy yaptılar
  12. BBOYTED

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik hayırlısı olsun dif lock başka birşey araç paletli tank gibi olmuştur şimdi ;D kompresör varmı varsa elektriklimi motoramı bağlı

13. BBOYTED

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var araç gerçekden temiz ve toplu duruyor Allah kaza bela vermesin maşallah.
  14. BBOYTED

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... cüssesine birşey diyemem ama hafif malum sitelerde 800 tl ye bula bilirsiniz 2. el ama kompakt makinaların kralıdır ve yaptığı lens aralıklarını slr bir makinada yapmak isteyenler 15.000 tl lik çeşitli lensler almaları gerek :o
  15. BBOYTED

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi bir sorun daha var aslında diferansiyel kilitleri geçtiği zaman yerinden cıkarmakda bi okadar sorun yaşanır. orjinal diff lock olarak kullandığım 2 araç var biri unimog l 1300 diğeri bizim traktör ;D ikisindede devreden cıkması için aracın çektiği yükten yada battığı...

16. BBOYTED

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon takip
  17. BBOYTED

SAFİR T 14

Ynt: SAFİR T 14 bende hem fikirim ilk çıktığında deli gibi takipçisiydim bir tanıdığımın av malzemeleri satan yeri var yanına gittim bana 5 kişi aldı tüfeklerin 3 ü arkada geri iade dedi herşeyi sağlam olsa bile fşeklerin atım esnasında mekanizmayı kurma gücü düşük. Sonuçda düşük kalibreli av...
  18. BBOYTED

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... daha almadıysan canon sx30 is tavsiye ederim 1 yıldan beri kullanıyorum. Her sorunu cvplayabilirim.

19. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları disco disco partyzani ;D ;D ;D koptum gene mumahuamuahmuah
  20. BBOYTED

Defender Vites Konumları

Ynt: Defender Vites Konumları teşekkürler anladım şimdi kısa olan viteste 4 konum var ön arka kilit içinde sonradan havalı diff lock monte ettirmemiz gerek

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR