Arama sonuçlarınız

1. BBOYTED

Tepe Lambası-Kablosuz Uzaktan Kumandalı (Eğlenceli Ürün):)

Ynt: Tepe Lambası-Kablosuz Uzaktan Kumandalı (Eğlenceli Ürün):) ürün çok güzel ve faydalı birşey, sanırım yatlar için ama off road araçlarında uzun süre dayanacağını sanmıyorum.

2. BBOYTED

GT Wheels Off Road jantların Defender uyumu?

Ynt: GT Wheels Off Road jantların Defender uyumu? bizim için güzelbir haber çok teşekkürler
  3. BBOYTED

Ynt: GT Wheels Off Road jantların Defender uyumu? evet elindeki spacer lara işlem yapabilirse ona yaptır olmazsa başka spacer yapacak illa bir tornacının elini öpmen gerek yani :)

4. BBOYTED

Ynt: GT Wheels Off Road jantların Defender uyumu? orjinal olarak spacer bijon aralıklarını değiştirmek yerine jantları dışa açmada kullanılır fiyatları 300 ila 600 arası takımı fiyat farkıda mağzeme kalitesinden, en geçerli olanı A7000 Aliminyum alaşım şimdi bizim yapmamız gereken ise benzer...
  5. BBOYTED

Ynt: GT Wheels Off Road jantların Defender uyumu? Aslında başka bir sayfada bu konuyu konuşmuştuk sizinle istemediniz şimdi sözüme geldiniz :) Onat bey off road jantlarının en çok çeşit olan bijon ölçüsü 5x120 4 flanşla bijon aralıklarını 5x120 ye çevirirseniz hem istediğiniz cantı bulabilir...

6. BBOYTED

Dijital termometre kalibrasyon (yardım)

Ynt: Dijital termometre kalibrasyon (yardım) Serkan bey dün gece baya uğraştım bir sitede kalibrasyon için eriyen buzun 0 derece olduğunu okudum ucunu birkaç buzun arasına koyup biraz bekledikten sonra 0 a ayarladım ve buzdolabının deepfreeze ine koydum buzdolabının kapağında -18 yazıyordu 1...

7. BBOYTED

Dijital termometre kalibrasyon (yardım)

Merhaba arkadaşlar bulunduğum yerde bir hurdalık var sürekli eski yeni şeyler geliyor bende 2-3 günde bir horoz gibi içinde eşiniyorum ;D kayda değer birsürü mağzeme var geçenlerde orjinal bir termometre buldum metal crom kutuda dijital 1 metreye yakın kablosu ve ucundada civa var, çalışmıyordu...
  8. BBOYTED

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı sizin konunuzu okumuştun Göktuğ bey baya bir sorun yaşamıştınız.
  9. BBOYTED

defender a motosiklet taşıyıcısı

Anlatabildimmi bilmem ama çalışma sistemi basitce bu, kilitleme sökme takma sistemi bana göre başka sizin yaptırmak istediğiniz ustaya göre başka olabilir yapan kişinin fikrine kalmış

10. BBOYTED

Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ? Hastasıyız dedeeeeeeeeeeeee :D Defendere herşey yakışır 2.5 tonluk ağır abi o. Defender için aynı zamanda aracımda moto cross da bulunsun arazide lazım olsun diyorsanız portatif sökülüp takıla bilen kullanışlı bir motor taşıyıcı fikrim...

11. BBOYTED

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Arkadaşlar biliyorsunuzdur gerçi ama 12 V ile çalışan Blow off larda mevcut neyse esas diyeceğim konu elimdeki 3 tane bozuk bilgisayar kasası fanını birbirlerine vidaladım ford ranger a hava filtresinden önceki boruyu cıkartıp monteledim çıkan ses 12 turbolu V8 gibi...
  12. BBOYTED

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma çuf çuf takip

13. BBOYTED

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Aynen ömer abi zaten 1700 seri ler arazi taşıtı değilde iş makinası kıvamında almanyada bunlara pulluk takıp çift sürüyorlar aks keserdiye aklınıza gelmesin yani :)
  14. BBOYTED

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları Güzel paylaşımlar emeği geçenlere saygılar.
  15. BBOYTED

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL Hayırlı satışlar.

16. BBOYTED

Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım

Ynt: Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım Öncelikle geçmiş olsun bende servise gittiğimde liftin altında toprak bir tepe gördüm abartmıyorum tartsan 400-500 kg gelir hangi araçtan çıkdığını sordum merakla dacıa logan vardı gitti dediler veterinermiş oda iş gereği gittiği yollar malum bişey...
  17. BBOYTED

Paralar Ateşe, Ayaklar Yeşile

Ynt: Paralar ateşe, Ayaklar yeşile Allah yardımcın olsun arkadaşım baktığım kadarıyla sitede en farklı düşünceye sahip gerçek bir doğa tutkunu görüyorum ve tebrik ediyorum. Her nekadar yaradandan ötürü hayvanlara çevreya ve doğaya sevgi duyan birçok arkadaşımız olsada sizin cesaretinize sahip...
  18. BBOYTED

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Evet Ali bey sizinde dediğiniz gibi benim bilgisayarımdada ilan kısa yolları var üst sekmede açar açmaz onları tıklıyorum ilk önce gerçekten güzel toplayıp madifiye etmişler unimogu şuraya resmini koyayımda ilan kalkarsa gene bakarız :D :D :D

19. BBOYTED

Kamp Ortamında Su Soğutma

Ynt: Kamp Ortamında Su Soğutma Memnun olurum uğrarım mekanınıza birgün teşekkürler.
  20. BBOYTED

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Yok ben arkadaki ekipmana acıyorum başka aracada uymaz onlar öyle atılır gider : )

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR