Arama sonuçlarınız

1. BBOYTED

Kamp Ortamında Su Soğutma

Ynt: Kamp Ortamında Su Soğutma Topram dediğin doğruda bunu kim yapacak ? tek düşündükleri müfredatı nasıl karıştırıp sorsakda çocuklar 0 alsa acaba, bence insanlar merakları yönünde araştırma yapıp deneylerle farklı buluşlar yapmalı öğrenmek sadece ezberden ibarettir. Bu konuda saygı duyduğum...

2. BBOYTED

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Askerde kullandığım l1300 de vites yanında hidrolik kumanda valfleri vardı yani ön tampondaki hidrolik jaklarına kar küreme bıçağını sağa sola ve yukarı aşağı kontrol ediyordum sizinkinde ilaveten basınçlı su pompasını kavramaya alacak kolda oradadır büyük ihtimal...
  3. BBOYTED

Arı kovucu

Balkonumuzda bahçemizde ve kampçılık yaşamında arı sivrisinek vb kanatlı haşereler bizi zor durumda bırakabilir özellikle sarıcı arılar çiğ eti ve mangal kokusunu çabuk bulurlar. Bu yöntem aslında arılar için kesin çözüm sinekler için %100 etkili olduğunu söyleyemem yarım çorba kaşığı...

4. BBOYTED

Kamp Ortamında Su Soğutma

Ynt: Kamp Ortamında Su Soğutma Konu sapmış ama ben deyinmeden devam edeyim. Tarlada suni gübre saçarken (el ile ) kuru elim ile saçarken bişey olmuyordu ıslak elimi gübrenin içine soktuğumda buz gibi olduğunu fark ettim 1 litrelik suyu beze sarıp ıslattim ve gübreye soktum 10 dakika gibi bir...
  5. BBOYTED

BREMACH

Ynt: BREMACH ....

6. BBOYTED

BREMACH

Güzelbir araca benziyor.

7. BBOYTED

Eski Reklamlar

Ynt: Eski Reklamlar resimler çok güzel gerçekten eski resimleri severim zaten kimisi ilginç kimisi şaşırtıcı kimiside komik
  8. BBOYTED

Hey Gidi Eski Günler

Ynt: Hey Gidi Eski Günler resimler çok güzel gerçekten eski resimleri severim zaten kimisi ilginç kimisin şaşırtıcı kimiside komik
  9. BBOYTED

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar senin acmat canavar abi karavan yaparsın sen onu valla

10. BBOYTED

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi İyiyiz allaha şükür abicim sende iyisindir inşallah resim konudan alıntıdır ben sadece örümceğe benzettim

11. BBOYTED

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi 8 gözlü valla örümcek gibi çıkmış aynı
  12. BBOYTED

Land Rover Defender'ımın Son Hali

Ynt: Land Rover Defender'ımın Son Hali Bu araçlar nekadar yaşlı olursa olsun sahibi nekadar gençse aracın ruhuda okadar genç oluyor. Kimi O km araçlarda ruh bile yok ;) çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık allah nazardan saklasın maşallah

13. BBOYTED

275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Tabi ozaman zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin kararı ve düşüncesi farklıdır.
  14. BBOYTED

275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? selamlar herkese bence spacer larını defender orjinal bijon ölçüsü değilde 5x120 bijon aralığı yaptırırsan birsürü seçeneği olan off road jantı kullana bilirsin ve aynı zamanda yol için discovery veya range...
  15. BBOYTED

Dizel Defender'a Eksoz Freni!

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! traktörde yüklü bir şekilde rampa aşağı inerken kasa kaldırma kolunu kullanıyordum ;D yağ pompası yağı basıyor jak takılı olmadığından pompa zorluyor ve haliyle güç aldığı motoru zorluyor sıkışan motorda beni yavaşlatıyor bu frenin bir adıyok ama ben...

16. BBOYTED

Dizel Defender'a Eksoz Freni!

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! olumsuz düşüncelere katılmıyorum zaten bunu yapacak adam arazide değil asfalt yolda kullanacak ve %80 iş görecektir 2012 model mitsubishi kamyonet kullandım ve egzoz freni araçda gaz pedalına koyulmuş ayağınızı gazdan çektiğinizde devreye giriyoz hafifce gaza...
  17. BBOYTED

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Çin işkencesi olsa gene iyi bu yıl devlet destekli yani %50 si hibe bir tarım makinası aldık almaz olaydık bir prosedürler varki dosyalar evraklar bir çok kuruma git gel çeşitli kişilerden imza al orada dalga geçenmi ararsın saçma sorularla...
  18. BBOYTED

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı discovery ll lerde v8 benzinli motorda var Onat bey tertemiz 95-96 model disco ll 18.000-20.000 fiyatlarında olduğuna göre motor ve otomatik şanzuman daha ucuza bulunur her halde. Bende bilmiyorumda size fikir vermek vabında yapmışken...

19. BBOYTED

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı çok süper olmuş kolay gele
  20. BBOYTED

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı motor motor motor gözlerim sulandı okurken arkadaşlar bulunduğumuz yer türkiye olduğundan yabancı sitelerden edindiğimiz bilgiler bizi sadece hayallerde bırakıyor anladığım kadarıyla genelde istenen motor mekanik sistem olacak dizel olacak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR