Arama sonuçlarınız

1. BBOYTED

defender 90 yakıtı acil yardım...

Ynt: defender 90 yakıtı acil yardım... Öncelikle defender 110 inch arazide sizi üzecek kadar büyük değil birde mağzemeleriniz varsa hatta daha iyi 90 inch herzaman bulunan bir model değil ve buna nazaran fiyatı haliyle biraz yüksek Motor seçenekleri 110 veya 90 içinde aynı tavsiyem 2.5 td veya...

2. BBOYTED

Land rover defender vs subaru xv karşılaştırma

Ynt: Land rover defender vs subaru xv karşılaştırma Tarafsızca baktığımda defender ın şöförü merdiven parkurunda seri girmeseydi araç hoplayıp boşuna batanaj etmezdi. xv de hoşuma giden bir diğer unsur havada kalan tekerin boşa dönmemesi bu tip araçlarda diff lock yok ama electronik fren denge...
  3. BBOYTED

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Yap işlet devret kolay gelsin Hüseyin kardeş.

4. BBOYTED

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı usta ellerine sağlık
  5. BBOYTED

Defender 110 Fren Ve Debriyaj Problemi

Ynt: Defender 110 Fren Ve Debriyaj Problemi bir arkadaşda dodge pick-up ve anadol debriyaj üst merkezini denemiş ve memnun kalmıştı japon işi daha mantıklı geliyor gerçi kulağa :)

6. BBOYTED

Sonunda Defender'ime Kavuşuyorum

Ynt: Sonunda Defender'ime Kavuşuyorum hadi hayırlısı gönlüne göre olur inşallah

7. BBOYTED

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları süper araçlar
  8. BBOYTED

Defender ı unimog a çevirme

Ynt: Defender ı unimog a çevirme http://www.killeraxles.com/
  9. BBOYTED

Defender ı unimog a çevirme

süper olmuş

10. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları cadde işi

11. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları arazi şanzumanı ve diğer şanzumanda tyt herhalde yoksa başka türlü nasıl uyacakki motor yan konumlu birde 3 vites kolu var. yapana helal olsun...
  12. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları baba series

13. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bunlarıda paylaşayım ozaman : )
  14. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları LR&TYT
  15. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bendaha önce düşündüm ama adamlar yapmış : ) defender portatif boat

16. BBOYTED

Adana'da Defender ve Vinç Sorunu

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Haydi hayırlısı hersey gönlünüze göre olsun teknik resimlerde yardımcı olabilirim tasarlamak kolaydır ama en önemlisi kolay üretim olacak şekilde yapmak. Av için ön tampona portatif oturak sandalye vs güzel olrdu : ) tekrar kolay gelsin.
  17. BBOYTED

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... hadi hayırlısı kolay gelsin bizede nasip olur inşallah
  18. BBOYTED

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? cümleten amin.

19. BBOYTED

4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek

Ynt: 4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek teşekkürler kolay gele
  20. BBOYTED

4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek

Ynt: 4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek araçda arazi şanzımanı olacakmı kullanılacak olan araç önden çekişlimi olunca kolay olur arkadan itişli oluncamı aklınızdaki aktarma sistemini motordan başlayarak anlatırsanız sevinirim teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR