Arama sonuçlarınız

1. BBOYTED

freelanderla offroad yapabilir miyim?

Ynt: freelanderla offroad yapabilir miyim? Ama illa yapıcam diyorsanız 4 kar paleti ön arka diff lock takın gider ;) tabiiki şakaydı.

2. BBOYTED

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı teşekkürler ahmet bey süpermiş ozaman
  3. BBOYTED

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Nissan BD 30 tip motorlarda kışın çalışma problemi oluyormu. Kızdırma varmı varsa enjektörlerdenmi yoksa hava filtresinden dumanlımı.

4. BBOYTED

unimok 406 doka

Ynt: unimok 406 doka çok güzl yaww rengide yakışmış arkaya 4 lü pulluk tarlaya ;D
  5. BBOYTED

Hangimize lazım değilki?

Hangimize lazım değilki böyle bir cep telefonu adamlar yapmış videoyu izleyelim.http://www.youtube.com/watch?v=BNviNHKnZyM

6. BBOYTED

Led Mini Lüks Lambası Projesi

Ynt: Led Mini Lüks Lambası Projesi süre birnevi uzadı aslında zenon ısınmadan önce akü voltajı yükseliyordu. Serdar beyinde dediği gibi fizik kurallarına aykırı Hiçbirşey vardan yok olamaz yokdanda var olamaz biz bunu yapsak zaten sonzuz enerjiyi bulmuş olurduk ;D

7. BBOYTED

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

sayın egerce isminizi bilmediğimden nick yazdım amortisör fikrinizi çok beğendim benimde bir düşüncem var amortisör içe girerken yağ iki delikden geçecek dışa çıkerken deliğin teki valf yardımı ile kapanıp tek delikden yağ geçecek yani amortisör şoku birkerede emip aracı zıplatmadan yavaşça...
  8. BBOYTED

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! kaportacı arkadaşımın deyişi plastik kısımların soğuk sıcak genleşmesi yüzünden boyayı yüzeyden ayırırmış tazzikli oto yıkama makineside mevzuya yardımcı oluyormuş mantıklı yani
  9. BBOYTED

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Konuyu kaçırmışık Ömer abi bende 2 yıldır raw 4 kullanıcısıyım plastik tamponları geç aracın metal aksamındaki boyalar bile kalitesis 5 kutu akçalı metalik siyah boya aldım attıkca boyuyom valla ;D

10. BBOYTED

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı dodikler takılınca tekerler ufak kalmış yerinde

11. BBOYTED

Webasto

Ynt: Webasto takip
  12. BBOYTED

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı teşekkürler

13. BBOYTED

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı yavuz bey ben 6-7 yaşlarındayken arkadaşlarımın her türlü oyuncakları vardı benim ise sadece lego larım canım ne isterse yapar hatta oyuncaklardan söktüğüm motorları onlara takardım. Yani isteyince olmayacak birşey yok + para tabiki bu tip...
  14. BBOYTED

Ynt: Led Mini Lüks Lambası Projesi arkadaşlar elimdeki mağzemelerle bir proje denedim fos çıktı ;D ama gene anlatayım tam ışıkda 22 volt veren 14inch lik bir güneş panelini 12 volt 18 amper kuru aküye bağladım aynı zamanda motosikletlerde kullanılan zenon ampülü aküye bağlayıp güneş paneline...
  15. BBOYTED

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı arkadaşlar bd 30 hangi aracın orjinal motoru birde defendercılar neden araçlarına piyasadaki yeni model kazalı pick-up ların motorlarını taktırmıyorlar (mitsubishi l200 ford ranger nissan skystar motoru gibi )

16. BBOYTED

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

önce bakdım sonra şaştım biz bunların hastasıyız aga paha biçilmez alet çok uğraşmışsın ellerine sağlık atv tarzı yerine bugy gibi heryeri kapalı birşey düşünmedinmi aga
  17. BBOYTED

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiniz Admin gezenbilir ailesi kaç kişi oldu yahu. ???
  18. BBOYTED

İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA Tc ajanı arkadaş bizimkiler bunlara alışkın yapmışken aktif birşeyler olaydı süperdi mesela ben üstü ve içi ford transit olan var ona hastayım ama anlaşılan sen orjinallikden yanasın tebrikler güzel çalışma olmuş...

19. BBOYTED

Ynt: Led Mini Lüks Lambası Projesi bende elimdeki kullanmadığım bir fotoğraf makinası flaşından 2 devreyi röle yardımıyla bütünleyip 19 saniyede patlayan şarjlı flaşör yaptım neden yaptım bilmiyorum elektronikci de değilim ama hobi işde öyle duruyor bahçede ;D
  20. BBOYTED

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model kalıbı kaybetmeyelim banada lazım olabilir ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR