Arama sonuçlarınız

1. BBOYTED

Defender Düz Dizel İçin Lastik Seçimi

Ynt: Defender Düz Dizel İçin Lastik Seçimi slm arkadaşlar bu gidişle hurdalıklarda defender kalmıcak bende niyetindeyim yardımlarınızla defenderın bijon ları 5x108 mi 5 x 120 mi 120 ise ozaman 1000 tl ye çıkma range veya disco3 jant&lastikleri dolu mesela 255x50x19 yazın kullansak olmazmı ne...

2. BBOYTED

Defender Vites Konumları

Ynt: Defender Vites Konumları yani orjinalinde aks diferansiyel kilidi yokmu hiç birşey anlamadım arkadaşlar karda çamurda kumda diye anlatacağınıza mekaniksel olarak anlatırmısınız
  3. BBOYTED

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. takip etmedik konuyu baştan sona okudum güzel bir dram valla bu gidişle bende gelecem aranıza ben askerde mog cuydum landlarda pek gözümyoktu bence Göktuğ bey askerde fikir değiştirdi ondan satma eylemine yeltendi ;D Yani deyişim 20000 değerindeki bir ford...

4. BBOYTED

UNİMOG

Ynt: UNİMOG sağol ömer abi adamın dibisin
  5. BBOYTED

UNİMOG

Ynt: UNİMOG senide beklerim aga gel misafirim ol sağolasın

6. BBOYTED

UNİMOG

Ynt: UNİMOG iyi gardaş napam iş güç yoruluyoz şu tesbihi verde iki sallayım : )

7. BBOYTED

UNİMOG

Ynt: UNİMOG hepimiz hem fikiriz neden dıştan böyle birşey yapmışlarki mercedes MB trak larda helazonları devreye sokup çıkartan havalı bir sistem var o kit den kullansalarmış ::) ??? almanlar hiç üşenmiyor hea aklına geleni yapmış adamlar ;D geyik değilmi wc temizleyici uni ler bile vardır ;D
  8. BBOYTED

UNİMOG

Ynt: UNİMOG bende tam tahmin edemedim aslında kabin itibaıyla sağa yönelik bir iş yaptığı kesin arka cantlara bağlı sabit mafsallar helezon salınımını iptal ettiğide kesin ama amacı ne kestiremedim : ) tren çekenide biliyorum ama bunda öybir aparat göremedim
  9. BBOYTED

UNİMOG

BİLDİĞİMİZ ÜZERE UNİMOGLAR ÜZERİNDE ALMANLAR 100 LERCE UYGULAMA KULLANIP HER ÇEŞİT İŞLERDE HER AMAÇLI KULLANIYORLAR PEKİ OZAMAN BU NE YAHU ÇÖZEMEDİM VALLA

10. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları evt sırıtıyo hemen ;D birdahakine daha güzel olacak

11. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları El emeği göz nuru ama bir eksik var çizdikden sonra fark ettim. ???
  12. BBOYTED

Sonu geldi denilen Defender'ın yenisini yine Otokar mı üretecek

Ynt: Sonu geldi denilen Defender'ın yenisini yine Otokar mı üretecek efsane geri dönsün ama bu şekilde değil

13. BBOYTED

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bayaa uğraştırdı ama güzel oldu sonunda ;D ;D ;D
  14. BBOYTED

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma laf lafı açarmış bir konu açtık altından neler çıktı yahu ;D
  15. BBOYTED

Discovery 3 ve Land Cruiser - Ölüm Geçişi

Ynt: Discovery 3 ve Land Cruiser - Ölüm Geçişi gerçekden güzel gerilim terletti ;D

16. BBOYTED

Araç Motoru Lastiğe Girdi!

Ynt: Araç Motoru Lastiğe Girdi! sol iki teker ileri aynı zamanda sağ iki teker geri dönebiliyormu acaba ;D
  17. BBOYTED

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma kışın boşaltılır ama antifreez de iyi fikir ;D keşke biri arazi aracında denesede bize kesin bilgiler verse güzel olurdu
  18. BBOYTED

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma Babam anlatırdı Eşekle koyuna gönderirken nenem heybesine kavanoza ayran yaparmış koyun yoğurdundan sallandıkça der babam iki parmak yağ olurmuş üstünde o misal ;D

19. BBOYTED

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma Genelde 40 km hızı geçemediğimizden ısınma olmuyor sürtünmede bi okadar önemsiz denecek kadar az kullandığım lastikler önler önler 12 arkalar 8 kat olduğu için patladıklarını görmedim daha ;D ağırlık altta hatta sürekli en altta olduğu için dengeyi muhteşem sağlıyor...
  20. BBOYTED

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi tekrar kolay gele ağırlığını sordum çünki baya malzeme sarf etmişsiniz sağlamlığı arttırmak istenirken aracın arazi performansı düşüyor yanlış anlamayın ağır devirde heryerden iner çıkar ama sonuçda bu bir bugy insan içinde atlamak zıplamak isticek buda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR