Arama sonuçlarınız

1. butros

Musaözü Barajı

Ynt: Musaözü Barajı Aaa haberim yoktu! :o Doğrudur, epeydir gitmedim de ;)

2. butros

yeni parti power vinçler turuncu halatlı....

Ynt: yeni parti power vinçler turuncu halatlı.... Bende takılayım takip konvoyuna , nereye gidiyoruz? ;D
  3. butros

Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara)

Ynt: Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara) Bence de fiyat tuzlu :o

4. butros

Sis Bağlama

Arkadaşlar 1996 ZJ'min tavanına 4 adet sis takıyorum, ancak normal sislerden röle bağlıyarak voltaj almak istiyorum. 1-Yapan var mı ? 2-Nasıl yaptınız ve Kabloyu nereden geçirdiniz ?
  5. butros

Aranıyor - 1995-1997 Model - Grand Cherokee ZJ 4.0 (LPG)

Ynt: Aranıyor - 1995-1997 Model - Grand Cherokee ZJ 4.0 (LPG) Çok teşekkür ederim.

6. butros

Fakülte Offroad Grubu 27 Kasım Soğucak Görselleri

Ynt: Fakülte Offroad Grubu 27 Kasım Soğucak Görselleri Çok güzel gezmişsiniz, ancak ateşi yakarken iki küçük tüp bitti galiba :D

7. butros

İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek

Ynt: İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek Nasıl bir parkur bu? Ne harika bir doğa! Seyretmesi bile çok zevkli. Keşke fırsat olsa da gelebilsek ;)
  8. butros

Yükseltme mi Get mi?

Ynt: Yükseltme mi Get mi? Şükrü Bey herşeyi nasıl takip edebiliyorsunuz, şaşırıyorum ;D
  9. butros

Musaözü Barajı

Ynt: Musaözü Barajı Güzel bir mekan, ancak sosyal tesis yok.

10. butros

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi Eskişehir'in maaşallahı var, hıza yetişemiyorum ;D , mesajları okumakta zorlanıyorum ;D bir önce ki mesaj benim olsa da GÜNAYDIIIIN ...!!!! Sesimi duyan varmııııı....!!! ;D ;D Herkes off-road'a Bozdağ'a mı çıktı ne?

11. butros

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankara'lı abiler ve arkadaşlar. Diyarbakır'dan (hava -2 derece ) selamlar.
  12. butros

Kızılcahamam - Çamlıdere Orman gezisi

Ynt: Kızılcahamam - Çamlıdere Orman gezisi Çok güzel bir gezi yapmışsınız. Darısı isteyenlere :D

13. butros

Aranıyor - 1995-1997 Model - Grand Cherokee ZJ 4.0 (LPG)

Ynt: Aranıyor - 1995-1997 Model - Grand Cherokee ZJ 4.0 (LPG) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81206.0 Linkdeki aracı aldım. Konu kapanabilir, teşekkür ederim.
  14. butros

Ynt: yeni parti power vinçler turuncu halatlı.... Resimli örneği var mı?
  15. butros

Ynt: yeni parti power vinçler turuncu halatlı.... Bunları araca monte etmek için , illa çelik tampon olması mı gerekiyor? Sorum Grand Cherokee ZJ için :)

16. butros

5.2 ne yakar işte cevap.

Ynt: 5.2 ne yakar işte cevap. Oooo o neymiş öyle? Cherokeenin adı çıkmış çok yakar diye. Bende otobandaydım ama 320 Tl yaktı. Hemde 1000km de. Şehir içini daha hesaplıyamadım. 100TL gaz aldı full depo, kullanıyorum ama daha 70 milde bakalım ne olacak. 125 mil (200km) yapar gibi, tabii bu...
  17. butros

İnegöl Off Road Grubu 20 Kasım 2011 Görselleri

Ynt: İnegöl Off Road Grubu 20 Kasım 2011 Görselleri Araç hazır altımda, sıkıntı yok . Sıkıntı bu sene gurbette olmam :D
  18. butros

Yeni Yarenim "Kum Grisi 1997 ZJ 5.2 LTD"

Ynt: Yeni Yarenim "Kum Grisi 1997 ZJ 5.2 LTD" Vay vay vay , Maaşallah Maaşallah çok güzelmiş.

19. butros

İnegöl Off Road Grubu 20 Kasım 2011 Görselleri

Ynt: İnegöl Off Road Grubu 20 Kasım 2011 Görselleri Her bir resminiz ekran koruyucu olacak, duara tablo yapılacak kadar güzel insanın içi gidiyor. 2012-2013 kışında inşallah aranızda olacağım. Bir Grand Cherokee 5.2 'ye yeriniz varsa tabii? ;)
  20. butros

TÜRKÇEMİZİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANALIM.

Sevgili site yönetimi ve değerli arkadaşlar,''ne kadar gıcık adammış '' diyeceklerini bilsemde durup düşünmemiz gereken bir konuyu dile getirmek istedim. Her şey, bizi birbirimize kenetleyen en güçlü bağ olan Türkçe için! Dilimize sahip çıkalım. Aramızda Türkilizce değil , Türkçe konuşalım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR