Arama sonuçlarınız

1. butros

4.0 cc Grand Cherokee ZJ takaslı Doblo

Arkadaşlar artık ayağımı yerden kesmek istiyorum çok temiz memur arabamı çok temiz canavar arabanızla takas edebilirim. Aracım 2004 Doblo http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-doblo-cok-temiz-klimali-doblo-2004-lpg-li-31278219/detay Aradığım araç ise sadece 1993 -...

2. butros

1992 4000 CC YAKITI

Ynt: 1992 4000 CC YAKITI İlk 4*4 aracınız mı? Benim ilk olacak sorması ayıp kaç km de hangi ilden ve kaça aldınız? Kafamda 40 tilki geziyor. Araç cherokee olunca birde acemi olunca sorular kafamda çarpışıyor. Vergi dedikleri gibi 285 tl mi alış satış ne tuttu sigortası ne kadar gibi bilmediğim...
  3. butros

1992 4000 CC YAKITI

Ynt: 1992 4000 CC YAKITI 4.0 cc kullanıcılarından cevap gelecektir ancak ben sorunuzu okuyunca dehşete düştüm normaldir diyecek olmaz sanırım benimde hayallerim yıkılır çünkü yakından takipteyim neden mi bende 93-96 arası 4.0 cc Grand Cherokee ye niyetliyim temiz araç aranıyorum. inşallah...

4. butros

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? Mükemmel bilgiler gerçekten sağolun varolun. İşte ben gibi bu işlere canını verecek kadar düşkün ama 4x4 araçların ilkokulunu bile okuyamamış kişilere ancak bu kadar güzel,detaylı,pratik ve sade bir anlatım olabilir.
  5. butros

Frontera İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var.

Ynt: Frontera İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim . Amam artık uyumak istiyorum :) neden mi ? Araba bulmak ne zor işmiş , geceleri internetin başında bir orası bir burası ; yok darbeli x :o ,yok 4x4 çalışmıyormu , aaaa :o büyük kazalımı diye diye geceyi...

6. butros

Ynt: Frontera İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var. Sayın üyeler abilerim ve arkadaşlarım fikir veren yokmu arabamı teslim ettim edecem. Fikir verin de alayım birtane frontera :P

7. butros

Sevgili site kurucuları ve üyeleri ilk önce herbirinize saygılar ve sevgiler sunuyorum. Nasip olursa ve sizlerde destek olursanız Frontera sahibi olmak istiyorum. Tam 6 saattir her birinizin yorumlarını ve paylaşımlarınızı zevkle :o okudum. Ben doğayı ve özelliklede balık avcılığını seven...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR