Arama sonuçlarınız

1. Konyalı

Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine

Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine Bende 2 sefer gittim sadece far yüzünden. En iyisi içerde ayar düğmesi varsa geçici olarak iptal ettir çünkü kontrol anında düğmeyi sıfır pozisyonuna getiriyorlar..

2. Konyalı

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? 4 L - 1.6 Vitara/Otomatik - 99 - Voltran - 25 kr/km (karma) - 15 Lt/100 Km (karma) / tavsiye ederim orsa - 1.6 Vitara/Düz - 93 - Atiker - - 12 lt/100...
  3. Konyalı

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. başlığa bakarsan suzukicileri sayıyoruz suzukileri değil...

4. Konyalı

Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine

Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine O zaman araca her ilave ettiğimiz parça için A dan Z ye kontrol yaparlarmı acaba? sadece far ayarı için 3 kez gittim geldim yandık valla..
  5. Konyalı

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. o zaman 4 suzukide benden oldu dalya.. ;D

6. Konyalı

Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru caravelle ne?

7. Konyalı

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Eğer 99 da kalırsa gider bir suzuki daha alırım ;D ;D ;D
  8. Konyalı

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru O/D kapalı tabiki açıkken 3. vitesi geçmediği için devir yükseliyor. 3000 devirde 120 hız yapması içinde yolun düz olması gerekiyor.
  9. Konyalı

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru 3000 devirde 120 km hız yapan v6 2500 cc grand vitara..

10. Konyalı

Suzukide Debriyaj

Ynt: Suzukide Debriyaj Bir seferinde boşa alacam derken geriye takmışım aracın hızı 70-80 ani frene basmış gibi oldu Allah'tan bi hasar meydana gelmedi.

11. Konyalı

Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım

Ynt: Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım Seninki remork değil karavan olmuş hemşerim. Üstüde kapalıymış içinde yatarsın..
  12. Konyalı

Ynt: Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım Ben çeki demiri dahil 1250 TL ye yaptırdım . Remork yapmak için gerekli olan alet edavatım yok o yüzden kendim yapamadım :)

13. Konyalı

Ynt: Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım Benzinde denemedim ama LPG ile şehir dışı 25 kr şehir içi 40 kr. civarında yakıyor. 700-800 kg yükü nereye atıyorsunuz merak ettim. Dün bi tane remork yaptırdım daha kullanmaya fırsatım olmadı bağa bahçeye giderken kullanmak için iyi olur diye düşündüm..
  14. Konyalı

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru benim vitara da Oto. vites ama 120 hızı 3000 devirde yapıyor var bu işte bir terslik, bugüne kadar hiç duymadım 3 viteslisini hemde bunu servismi söylüyor..
  15. Konyalı

Ynt: Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım Üretim Yeri :Japonya Karoser :Arazi Aracı Kapı Adedi :2 Uzunluk :3885 mm. Genişlik :1780 mm. Yükseklik :1685 mm. Ağırlık :1320 kg. Dingil Açıklığı :2200 mm. Bagaj Hacmi :137 lt. Motor Yeri :Önde Uzunlamasına Motor Tipi OHC (üssten çift eksantrik)...

16. Konyalı

Suzukide Debriyaj

Arkadaşlar düz vitesli araçlarda bildiğiniz gibi debryaj balatası aşınırsa çekişte düşme olabilir. Benim öğrenmek istediğim otomatik vitesliler de de debriyaj balatası varmı? veya yoksa şanzuman da zamanla değişmesi gereken parça varmı? Teşekkürler..
  17. Konyalı

Ynt: Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım senin arabanın markası ne? Benimki v6 2500 cc istersen bi dövüşelim :)
  18. Konyalı

İlk Defa Bir 4x4 Alacak Kişiye Ne Önerirsiniz ?

Ynt: İlk Defa Bir 4x4 Alacak Kişiye Ne Önerirsiniz ? Ben Lada ile başladım Suzuki ile devam ediyorum.. Lada arazide iyi ama şehir içinde kullanırken kolum çıkmıştı :)

19. Konyalı

Ynt: Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım Sevgili Nazif buna bende kar demen. Dikkat ederseniz konunun başlığına ilk defa karda kullandım dedim. İkinci defa kullandığımda 40 cm kar vardı. resme bakarsanız ağaçların gövdesi karda kaybolmuş :)
  20. Konyalı

Vitara'da Çekiş Düşüklüğü

Ynt: Vitara'da Çekiş Düşüklüğü Hava filtresi ve bujileride gözden geçirdinizmi? Benim 2500 cc grand vitara bile o kadar yakmıyor var bi anormallik.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR