Arama sonuçlarınız

1. Konyalı

Konyalılar Nerede ?

Ynt: Konyalılar Nerede ? Yukarıda söylemeyi unutmuşum dışardan gelecek arkadaşlara da her zaman kapımız açıktır..

2. Konyalı

Konyalılar Nerede ?

Arkadaşlar Konya'da bir gezi organize etsek ne dersiniz? Mesajlarınızı bekliyorum....
  3. Konyalı

Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent)

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Teşekkürler.. Sizinde belirttiğiniz gibi yazın daha keyifli oluyor. Bir kaç arkadaş bi araya gelebilirsek bir organize yaparız.

4. Konyalı

Vitara Yağ Değişimi

Ynt: Vitara Yağ Değişimi Ben bu adrese mail atmıştım 1 hafta sonra ücretsiz gönderdiler. http://www.suzuki.com.tr/otomobil/index.asp?sayfa=iletisim
  5. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Şimdi artık bu güzel kirazlardan yiyebilmek için Temmuzun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.......

6. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Dönüşte keçileri otlatan çobana rastladım ve bir tanesini boğazlattım.

7. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Hemen fırınlı sobayı ateşledim içerisine papates soğan ve üzerine çaydanlığı koydum.. Afiyetle yedim.
  8. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Burasıda benim 2 odalı bahçe evi.
  9. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Yaklaşık 50-60 cm. kar vardı ve ağaçların gövdesi sanki karda gömülü gibi duruyordu.

10. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Sonra 1800 metre rakımda bulunan kiraz bahçeme gitmek için yola devam ettim.. ve nihayet oraya vardım.

11. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Konaklamak isteyenler için Hotel pirlerkondu (Pirlerkondu Taşkent'in eski ismidir)
  12. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) SULTAN PINARI’NIN ÖYKÜSÜ Birinci Selçuklu Sultanı Alaeddin KEYKUBAT ile Alanya Beyi arasında sınır ihtilafı vuku bulur.Her iki Bey sınır tespiti için bir araya gelirler ve bizzat kendileri Horoz ötünce Selçuklu Beyi Konya’dan, Alanya Beyi Alanya’dan...

13. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Taşkentin meşhur Sultan Çeşmesi ve Alaaddin keykubat Anıtı.
  14. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) .....
  15. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) .....

16. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Sonra Taşkent'e geldim (benim memleketim). Adı üstünde her taraf taş ve kaya.
  17. Konyalı

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Kirazı ile meşhur Hadim'in uzaktan görünüşü..
  18. Konyalı

Konya'dan çıktım yola Toroslara doğru Hadim -Taşkent istikametine.... Ovanın bitmesiyle birlikte karlı dağlar başladı.

19. Konyalı

Vitara Beygir (hp) Gücü Nedir?

Ynt: Vitara Beygir (hp) Gücü Nedir? İspanyol yada Japon ürtimi olduğunu nasıl anlayacaz. Bunlardan hangisi tutuluyor. Benimki 2000 model v6 acaba nerenin üretimi.
  20. Konyalı

Vitara Yağ Değişimi

Ynt: Vitara Yağ Değişimi Teşekkürler.. Anlaşılan yağı değiştirecez km. dolmadı ama 1 yıl oldu.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR