Arama sonuçlarınız

1. Konyalı

Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2 İlyas senin karavan duruyormu? Sahibinden.com da ilanını görmüştüm. Benim vitara çekermi onu? Umut niye güldün benim soruyamı :))))))

2. Konyalı

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara Jimny 100 km de 10 litrenin altına düşmediyse benim 2500 cc Grand Vitara'nın 100 km de 7 litre yakması çok fazla değil o zaman.
  3. Konyalı

Vitara Yağ Değişimi

Merhaba arkadaşlar. En son motor yağını (15.000 lik yağ) değiştireli 1 yıl oldu yaptığım km ise 9000. Araç bu süre zarfında arazi koşullarında kullanılmadı. Benim öğrenmek istediğim? - 1 yıl olmasından dolayı yağı değiştirelimmi? - Yoksa 15.000 km nin dolmasını mı bekleyelim?

4. Konyalı

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Keşke karavanların içini görebilseydik sanırım site yapım aşamasında.
  5. Konyalı

İlk Demir Çağı ve Geç Hitit

Ynt: İlk Demir Çağı ve Geç Hitit Bilgiler için tşk ler. Buraya bir kaç tane de Hititlerle ilgili resim koysaydınız keşke.

6. Konyalı

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Ok teşekkürler, bu arada size iyi gezmeler...

7. Konyalı

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Merhaba Zerrin Hanım off-road gezilerinize benide kabul edermisiniz?
  8. Konyalı

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Bizim yörede bağ bıçağına BIÇKI derler, çalı baltasına ise TAHRA derler..
  9. Konyalı

Kalorifer Geç Isıtıyor

Ynt: Kalorifer Geç Isıtıyor Teşekkürler açıklamalarınız için. Anladığım kadarıyla sorun petekte.

10. Konyalı

Kalorifer Geç Isıtıyor

Arkadaşlar benim suzukinin kalöriferi epeyce geç ısıtıyor. Acaba termostattan olabilirmi? Yardım lütfen.

11. Konyalı

Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine

Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine Geçen ay aracımı muayene için götürdüm. Uzun far ayarsız çıktı ağır kusur sayılıyormuş geçmedi. Ayrıca bi kaç tanede hafif kusur çıktı (Motor yağ kaçakları, camlarda film, LPG uyarısı camlarda takılı değil) Muayeneye gitmeden önce aracın...
  12. Konyalı

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Merhaba arkadaşlar bu geziye bende katılmak isterdim ama daha önce hiç off-road yapmadım. Ayrıca benim araç ta hiç modifiye yok fabriikadan nasıl çıktıysa öylece duruyor sıkıntı olurmu? Birde araçta ne gibi teçhizatları bulundurmam...

13. Konyalı

Suzuki'ye Römork

Merhaba arkadaşlar, yeni yılınız kutlu olsun. Suzukime remork yaptırıyorum ölçüleri 180X120 taşıma kapasitesi 500 kg, çeki demiri dahil 1250 TL ye pazarlık yaptık. Daha önce hiç remork kullanmadım bu konuda tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
  14. Konyalı

Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım

Ynt: Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım Ben lastikten pek anlamam lastikçiye sordum kış lastiği dedi. Çamurdaki performansından pek memnun değildim ama karda çok güzel frene basınca ABS bile devreye girmeden duruyor.
  15. Konyalı

Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım

Merhaba arkadaşlar grand vitaramı ilk defa karlı yolda kullandım inanın çok keyif aldım.

16. Konyalı

Grand Vitara LPG İle Yakıt Tüketimi

Yardımlarınız için tşkler.Belki konunun dışında olacak ama benim grand vitara şu anda uzun yolda 30 ykr. şehir içinde 40 ykr. lpg yakıyor bu değerler normalmi acaba? (BRC marka sıralı sistem takılı)
  17. Konyalı

Grand Vitara Otomatik Vites Yardım

Mrb arkadaşlar. 2000 model V6 2500 cc grand vitara satın aldım. Aracın kullanma klavuzu yok. Kafama takılan bi kaç şey var yardım ederseniz sevinirim. 1- Otomatik vitesin üzerinde bir düşme var basıldığı zaman ekranda O/D off yazıyor bu ne işe yarar? 2- Yine otomatik vitesin sol tarafında yerde...
  18. Konyalı

2001 Vitara Jlx İçin LPG

Ynt: 2001 Vitara Jlx İçin LPG Mrb arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 2000 model grand vitara 2500 v6 yı satın aldım. Üzerinde BRC marka sıralı sistem lpg takılı idi. 5-6 defa ölçüm yaptım uzun yolda 30 ykr. şehiriçinde 40 ykr. yakıyor. Bu değerler bana biraz fazla geldi. LpG yi takan servise...

19. Konyalı

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin 06-...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR