Arama sonuçlarınız

1. tuncel

Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.

Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi. aracımdaki makaslara kavis verdirerek yükseltmeye çalıştım pek yararı olmadı bu yüzden makascıda bir makas daha eklettim ilk başta çok sert olur diye istememiştim ama bir makas daha eklenince çok daha güzel oldu bir karış daha yükseldi...

2. tuncel

Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi. ek parça eklenmeden ön amortisörlerden ayarlanabiliyormuş.
  3. tuncel

Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi. Aracım 2005 model nissan pick up .Dün serviste aracın makaslardan ve amortisörlerden yükseltilebiliceğini söylediler.

4. tuncel

Makaslı bir arazi aracının makaslardan yükseltilmesi. Aracın arazide ve yolda gitmesine ne gibi dezevantaj sağlar ?
  5. tuncel

Nissan Rally Raid 4x4 Gaz Kesme Problemi.

Ynt: Nissan Rally Raid 4x4 Gaz Kesme Problemi. teşekkürler aracım 2005 model bu sorun sistemin neyinden kaynaklanıyor ? Ayrıca makina derken ?

6. tuncel

Nissan Rally Raid 4x4 Gaz Kesme Problemi.

Pazar günü aracımla su geçişi yaptım. Aracımla sudan geçerken bir iki kez gazı tam yiyemediğinden dolayı stop etti. Bu zorlanmadan dolayı aracın zarar görmemesi için bir özellikmidir. Yoksa bilemediğim bir arızamı var ? Yada yavaş gidilmesinden dolayı dizel yakıtımı geç yakıyor ? :-\

7. tuncel

Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ?

Ynt: Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ? B 2500 MAZDA 4 ÇEKER PİCKUP 2004 MODEL
  8. tuncel

Ynt: Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ? 2004 modelini almayı düşünüyor.
  9. tuncel

Bir arkadaşım mazda 4x4 pickup almayı düşünüyor.Bu araçların arazi performansı nasıl sitede mazda hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım bilgisi olan arkadaşların bilgisini paylaşmasını istirham ediyorum ;D

10. tuncel

El Ayarlı Vinçler Arazide Kaldığımız da İşimize Yarar mı?

Benim dört çeker nissan kamyonete ön tarafı uzun olduğu ve arazide dezevantaj sağlayacağını düşündüğüm için ön tarafına motorlu vinç taktırmayı düşünmüyorum. Bu yüzden 5 ton çekerli el vinci aldım el vinçleri arazide takıldığımızda motorlu vinçlere oranla iş görürmü.

11. tuncel

Satılık 2004 Nissan Skystar 4x4

Ynt: Satılık 2004 Nissan Skystar 4x4 slm bu aracın arazideki performansı nasıl ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR