Arama sonuçlarınız

1. tuncel

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı genç arkadaşlarımızın böyle doğayla baş başa olmaları beni sevindiriyor tebrikler güzel bir gezi olmuş... ;)

2. tuncel

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? ortalama 8 senedir leathermanin wave modelini kullanmaktayım tavsiye ederim 100 dolar gibi bir fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
  3. tuncel

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? internette uygun fiyata bulabilirsiniz çok fahiş bir fiyat farkı olmadıktan sonra aldığınız ürün orjinal olacaktır...

4. tuncel

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri evet bu bilgileri doğada tatbik etmekte fayda var.
  5. tuncel

Ben Dalamıyorum

Ynt: Ben Dalamıyorum bu işi bilen birinden yardım almanız şart.

6. tuncel

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır Allah kazasız belasız arazide kullanmayı nasip etsin. :D

7. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bir problem yok abi sadece bizim sitenin köşesinde aytemiz petrol var soyisimde tutunca o yüzden merak ettim , Antalya'ya gelirsen beklerim abi bende merkezde mağaza işletiyorum saygılar. :D
  8. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent abi senin bu aytemiz petrolleriyle bir bağlantın varmı. ???
  9. tuncel

Arazi araçlarında yüksek devirli 4 çeker kullanımı...

Slm ,arazi araçlarında sürekli yüksek devirli dört çekerde karda veya çamurlu arazide gitmek araca bir zarar verirmi ?

10. tuncel

2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel

Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel slm benim aracımın tozluğuda dereden geçerken düşmüştü bende hepsini tamponun hizasından kestirdim daha yakışıklı oldu ,sanayide çıkmacılardan bulabilirsiniz.

11. tuncel

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? yahu arkadaşlar boşuna tartışıyoruz senelerdir kamp yaparım hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım bu kadar kasmaya gerek yok deniz kıyısındada dağda da konaklayacak yer çok yeterki seçiminizi doğru yapın. 8)
  12. tuncel

Nissan Team sticker..

Ynt: Nissan Team sticker.. takipteyim.

13. tuncel

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. serik veya denizli bıçağı al geç bu kadar uzatmanın anlamı yok. ;)
  14. tuncel

Nissan Team sticker..

Ynt: Nissan Team sticker.. güzel çalışma olmuş yanlız başına off road 'da eklense nasıl olur NİSSAN OFF ROAD TEAM...
  15. tuncel

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? bence ıssız bir yere gidiliyorsa silahsız olmaz...

16. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar arka teker çamurluğa sürtüyor gibi lastiklerin ebadı nedir ?
  17. tuncel

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... takip
  18. tuncel

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında merakla bekliyorum bence nissan ;D

19. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar çok hesaplıymış acaba rally raid için olanıda varmı ?
  20. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar aynen katılıyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR