Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?
balayında,uludağın ormanlık alanında ,hanımla kamp kurmuştuk. gece kurtlar çadırımızın otuz metre yakınına kadar gelmişti ,yat bir şey olmaz dememe rağmen hanım sabaha kadar tüfekle nöbet tutmuştu. :D
Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?
senelerdir dağda ve deniz kıyısında kamp kurarım çok şükür hiç böyle bir olayla karşılaşmadım ama yinede yanınızda bir bayan veya eşiniz varsa yinede tedbiri elden bırakmamak lazım .
Ynt: Survival Bıçağı Seçimim
parası problem değilse extrem ratio marka italyan malı bıçakları öneririm şahane bıçaklar , her türlü zorluk testinden geçmiş bıçaklardır.
Ynt: Ege,Akdeniz de Kamp Yerleri
altınızda aracınız varsa gözünüzü kestirdiğiniz her koyda kamp yapabilirsiniz ege ve akdenizde çok güzel bakir yerler var.
Ynt: Leatherman İçin Tavsiye?
leathermane ne zaman ihtiyacınız olacağını bilemezsiniz onun için ben her zaman yanımda bulunduruyorum , birinde park yaptığım otoparkın kilitli zincirini bile kesmek zorunda kaldım :D