Arama sonuçlarınız

1. tuncel

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? balayında,uludağın ormanlık alanında ,hanımla kamp kurmuştuk. gece kurtlar çadırımızın otuz metre yakınına kadar gelmişti ,yat bir şey olmaz dememe rağmen hanım sabaha kadar tüfekle nöbet tutmuştu. :D

2. tuncel

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? senelerdir dağda ve deniz kıyısında kamp kurarım çok şükür hiç böyle bir olayla karşılaşmadım ama yinede yanınızda bir bayan veya eşiniz varsa yinede tedbiri elden bırakmamak lazım .
  3. tuncel

Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu)

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) bir problem olmaz benim aracımın üstündeki lastikler 285.75.16 ölçülerinde pek bir sorun yapmadı

4. tuncel

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. güzel ama biraz narin gibi.
  5. tuncel

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. bıçağı görebileceğimiz bir resmi varmı. ?

6. tuncel

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri evet izledim çok güzel bir filim.

7. tuncel

2* Dalıcı Sertifikası İçin 20 Kayıtlı Dalış ?

Ynt: 2* Dalıcı Sertifikası İçin 20 Kayıtlı Dalış ? evet aynen katılıyorum bir iki dalışla sertifika veren çok kurum var.
  8. tuncel

Serbest Dalış Dünya Rekortmeni; Şahika Ercümen

Ynt: Serbest Dalış Dünya Rekortmeni; Şahika Ercümen tebrikler. başarılarının devamını diliyorum...
  9. tuncel

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. bilgi için teşekkürler , adamlar çok güzel bıçak ve pala yapmış.

10. tuncel

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri bilgiler için teşekkürler .

11. tuncel

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) teşekkürler.
  12. tuncel

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) arka çamurlukları kestim pek sorun olmadı.

13. tuncel

Çadırda Yaşamak

Ynt: Çadırda Yaşamak arkadaşım mke' de ne çadır üretimi var nede bıçak dalga geçiyon herhalde.
  14. tuncel

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim parası problem değilse extrem ratio marka italyan malı bıçakları öneririm şahane bıçaklar , her türlü zorluk testinden geçmiş bıçaklardır.
  15. tuncel

Ege,Akdeniz de Kamp Yerleri

Ynt: Ege,Akdeniz de Kamp Yerleri altınızda aracınız varsa gözünüzü kestirdiğiniz her koyda kamp yapabilirsiniz ege ve akdenizde çok güzel bakir yerler var.

16. tuncel

Çadırda Yaşamak

Ynt: Çadırda Yaşamak mke'nin çadır sattığını ilk defa duyuyorum,bir yanlışlık var bu işte,belkide mke bayisi bir av dükkanında görmüştür arkadaşımız.
  17. tuncel

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? leathermane ne zaman ihtiyacınız olacağını bilemezsiniz onun için ben her zaman yanımda bulunduruyorum , birinde park yaptığım otoparkın kilitli zincirini bile kesmek zorunda kaldım :D
  18. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar arkadaşım eskiyle uğraşma git yeni bir araç al.

19. tuncel

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu aynen katılıyorum artislik makinası bunlar.
  20. tuncel

Garmin Etrex H Hakkında

Ynt: Garmin Etrex H Hakkında deniz kullanımında bir sorun yok kayıt ettiğimiz noktaya ulaşabiliyoruz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR