Arama sonuçlarınız

1. orsamer

2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı selamlar, toyota 100 bg liğe bir çip taktırdım. araba inanılmaz iyi oldu. ama sökmeseydim kesin kaza yapardım. durmuyordu çünki. kalkış ve süratlenme acayip iyi olmuştu ama araba çok korkutuyordu . aslında 120 bg liğe uygulansa hiç 170 bg...

2. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı yalnız 3.0 lar 1400-3200 devir aralığında 360 tork sağlıyor. gerçi bu aralığı otomatik vitesin tork konvertörü sağlıyor herhalde. emin değilim yani. ama arazide otomatik vites nasıl olur. ? sonra güç artışıda az değil 50 bg yani. . tek...
  3. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı ben de 44 e almıştım. yenisi 55000 tl olunca 3 lt içinde 61.500 istenince üstelik otomatik vites, bir sürü airbag, stabilite programı vsc olunca kararsız kaldım. üstelik 170 bg civarında . acaba yakında kasa mı değişecek ?

4. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı vergi farkı yok. araç 2.5 lt gibi vergi alınıyor. kanun var ya % 5 geçemez diye. yani 3 lt lik sıfır araç bile 2.5 lt gibi işlem görüyor. internette yazı var. maliye yazısı.
  5. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı ben aldım aracı görür görmez 2005 senesinde. kısa bir süre sonra 120 bg lik çıktı. üstünde gelen cd player bile çok kötüydü. basit bir panasonic le geldi. ama asıl merak ettiğim 3 lt olan. acaba nasıl. ?

6. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı 2006 model. intercooler olmayan. kaput üstünde delik yok bunda. 100bg olarak geldi bunlar. veya 101 bg geçiyor. sizdekinin kullanımı nasıl. benim için önemli olan o. çok teşekkürler. mehmet

7. orsamer

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) selamlar mehmet ok (2008 G.vitara 1.9) Mersin
  8. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı Teşekkürler erkin bey, ben de 100 bg lik 2006 model var . onu değiştirmeyi düşünmüştüm. nasıl kullanımı keyiflimi. şöyle gaza basınca kükrüyormü. ısuzu yu denedim 3.0 lt otomatik olanı hiç doyurucu bulmadım. aklım 3 litrelik hilux de...
  9. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı erkin bey , hayırlı olsun yeni aracınız. ben geçen hafta fiyat sordum . 61.500 tl fiyat verdiler. nasıl uygun mu. birde 1.ci taşıt pulunu 1302 tl mi yatırdılar. 2500 cc gibi işlem yapıyorlarmış. mehmet

10. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı hani çalışma prensibi farklı olacak ama kullanımda da çok şey farkedecekmi. yani öndeki kilit sistemini illa değiştirmek gerekecek mi. ben de 2006 toyota adv. 100 bg lik ten var. bu çalışmanın sonucunu çok merak ediyorum. eminim çok güzel...

11. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı peki ön için ayrıca arb kilit gerekecekmi ? yoksa porya kilidi manuel olanlamı değişecek ?
  12. orsamer

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı selamlar, hilux için önlere mevcut porya kilidinden başka kilide ihtiyaç olacakmı.? arb havalı kilitler çok mu hava kullanarak çalışıyor. yoksa kilitlendikten sonra hava desteği devamlı gerekiyor mu. ? teşekkürler.

13. orsamer

Sahaflar Çarşısı

Ynt: Sahaflar Çarşısı 1950 yangınında ne belge niteliğinde kitaplar yanmıştır acaba. ne büyük kayıptır ..
  14. orsamer

Canon 350D

Ynt: Canon 350D ben d70s kullanıyorum ve geçenlerde sigma 10-20 mm zoom aldım. flaş lı çekimlerde fazla pozlama yapıyor. almadan satıcıya bu konuyu sor. veya flaşla çekim yap sonra al. yanlız flaşın 10 mm karşılayacak bir flaş olmasına dikkat et,
  15. orsamer

Sahibinden Satılık Devlet

Ynt: Sahibinden Satılık Devlet ikna edecektik. gruba üye yapacaktık

16. orsamer

Sahibinden Satılık Devlet

Ynt: Sahibinden Satılık Devlet enteresan. şöyle güzelim egede bodrum taraflarında ılıman bir iklimi olan bir yerde yapsaymış ya bu adayı sn. prensimiz. hem gider dalardık.balık tutardık. yazı geçirirdik .
  17. orsamer

Magellan İçin Harita?

Ynt: Magellan İçin Harita? gezenbilir e üye olduğumu özellikle belirttim. bu harita fiyatları bence kısa zamanda düşecek veya birileri kopyalamayı başaracak. şu anda distribütörler her ithal malda başlangıçta olduğu gibi bir fırsat karı yakalamaya çalışıyorlar.zamanla fiyatlar normale...
  18. orsamer

Magellan İçin Harita?

gps turk net i aradım. yurtdışından alınan gps lere harita 220 euro ya yükleniyormuş. acaba bu fiyatlar ne zaman makul seviyelere gelecek. ? türkiye ve 33ilin detaylı haritası varmış.

19. orsamer

Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? MERT BEY hafif , dingil mesafesi kısa ve yüksek araç arazide daha iyidir değilmi. tabiki motoru güçlü olmak kaydıyla.
  20. orsamer

Magellan İçin Harita?

yarın arayayım . teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz