Arama sonuçlarınız

1. orsamer

Motorkaravan Web Sitesi

Ynt: Motorkaravan Web Sitesi HAYRİ ANBARLI 0242 3113861 0533 6188299 ANTALYA. Bilgili ve samimi bir arkadaşa benziyor.

2. orsamer

Motorkaravan Web Sitesi

Ynt: Motorkaravan Web Sitesi selamlar bugün biriyle tanıştım mersin de. usta antalya da talep üzerine motor karavan üretiyormuş. işini iyi yaptığını söylüyor. tabiiki yaptığı motor karavanları görmek lazım. maliyet araba hariç (fiat ducato tercih edilenmiş ) 10.000 ytl civarında olup +...
  3. orsamer

Magellan İçin Harita?

selamlar . yeni bir gps aldım . tabiki yurtdışı . magellan expl. 400. 45 euro civarına satılan bir harita ithal GPS lerde hediye veriliyormuş. Acaba bu haritayı nasıl edinebiliriz veya nasıl satın alabiliriz. ayrıca siz üyelerin gönderdiği tracklar magellan formatına çevrilebilirmi ...

4. orsamer

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? hoşbulduk. selamlar bu arada akdenizli üye arkadaş. tanışmak istersen işyerim adnan menderes teki Pioneer mağazası. ismim mehmet ok gelirseniz veya mesaj atarsanız memnun olurum.
  5. orsamer

Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler

Ynt: Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler teşekkürler ancak bu iş çok profesyonel işi gibi.

6. orsamer

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont hatta xxl olsa daha iyi olur. 107 kilo net geliyorum.

7. orsamer

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont polar siparişini buradan veriyorsak 1 adet xl mersine göndermenizi istiyorum.
  8. orsamer

Ynt: Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler şu beadlock konusunu bir anlatırmısınız. janta takılan halkalardı ama eskidenmi daha çok kullanılıyordu. lastik havasında kullanılınca gerek olmuyor herhalde değilmi?
  9. orsamer

Ynt: Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler acaba hem çamur hem de kar için optimum lastik ne . mesela bf goodrich te bir ta/ko var . kullanan var mı acaba sitede. jantım 15''

10. orsamer

Ynt: Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler lastiği tam havasında kullanıyorum ben. aracım pajero dizel. kısa şase. en büyük sıkıntı karlı yolda durunca geri geri kaymak . onun haricinde pek sorun yaşamadım.

11. orsamer

Ynt: Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler lastik üreticileri lastiği takılı olan araç tarafından belirtilen basınçta kullanılmasını tavsiye etmekle beraber yalnızca kara battığı ve çıkmakta zorlandığı zamanlarda hava basıncının azaltılabileceğini, araç kurtulduktan sonra en kısa zamanda lastik...
  12. orsamer

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? selamlar . terkos parkuru nasıl sonuçlandı acaba ? fotolar gelirmi acaba

13. orsamer

Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi

Ynt: Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi bir anı de benden o zaman. ateşi yakmak için gazyağı bulamayınca az bir benzinle mangalı yakmaya çalıştım. sonuç ne sakal kaldı ne kirpik ne de kaş kaldı. sakın denemeyin çok azı bile parlıyor.sevgiler
  14. orsamer

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? herkese selam bende yeni üyeyim. F 650 kullanıyorum. Dağ yollarında gezmek için aldım. görüşmek üzere

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR