Arama sonuçlarınız

1. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... chorna chopa (sözüm meclisten dışarı..)

2. A

Kamp Ocağı Seçimi

valla bende de bi msr var da yakmaya ameliyata giren doktor gibi başlıyosun.. alın migros'dan bi campingaz, bi kac tane de tüp; işi bitirin. ha kış dağcılığı mı ?, çok kolay ateşin içinden bi en kalınından bakır tel geçirin, tüpün etrafına dolayın babam dolayın .. beyaz benzin, menzin, akar...
  3. A

Trekking Cenneti Türkiye

Ynt: Trekking Cenneti Türkiye ya ben g.zekalımıyım ? ne ? hobaaa (murat can) buraya bu dosyaları çakabiliyo.. ben yapamıyorum.. niye acep ?? gökhan

4. A

Trekking Cenneti Türkiye

Ynt: Trekking Cenneti Türkiye ah ah cümlemize; 1- sağlık önce bu ......... 2- başarı 3- afiyet 4- para versin Allah'ım.. inşallah; bak bolkar var.. sülüklü var, uludağ var.. canım benim .. abin gökhan
  5. A

Trekking Cenneti Türkiye

Ynt: Trekking Cenneti Türkiye haa hobaa (murat can) ve sedat'ım mayıs-haziran gibi bi bolkar, karagöl oranize ediyorlar.. ulukışla, darboğaz'dan cip, mip, karagöl'e kamp, - isteyen geyik.. - isteyen, dipsizgöl --> kocagedik - isteyen, koyunaşa, sırttan medetsiz.. böle bi mavra var, aklında...

6. A

Trekking Cenneti Türkiye

Ynt: Trekking Cenneti Türkiye Allah kimsenin başına vermesin.. görüşürüz, inşallah muradım.. çok selam, gökhan

7. A

Trekking Cenneti Türkiye

Ynt: Trekking Cenneti Türkiye murat can, sedat, aysman bilirler de biraz gevelik yapiim.. kaza nisan 14, 2000 de oldu, ne zaman kendime geldim biliyor musun 24 temmuz ! hasteneden çıktığımda kaç kiloydum ? sıkı dur bayılma .. 42 kg. ! omuz başı kemiği porselen, bacakta 30-40 cm. bi demir...
  8. A

Trekking Cenneti Türkiye

Ynt: Trekking Cenneti Türkiye çok ama çok isterim orayı yürümek, kazadan önce * , taa ~ 1998 de rahmeti iskender'ciğim, ayı bünyad (dinç) ve aydın apaydın adında bi arkadaşla yürümüştük.. biraz da nostalji olur (ağlamazsak iyidir..) inşallah zıplarız.. sevgi ve saygı benden.. gökhan...
  9. A

Trekking Cenneti Türkiye

Ynt: Trekking Cenneti Türkiye murat can ile sedat'a söyledim, krokiyi koyacaklar; bir iki gün sonra, sülüklü --> acarlar yolu burada .. sevgiler, gökhan

10. A

Trekking Cenneti Türkiye

Ynt: Trekking Cenneti Türkiye naçizane, bunlara sülükgöl - acarlar yürüyünü de ekleyebiliriz. süper süper, ama bu günübirlik bi yürüyüş değil, çadır, ocak, tulum, zerzevat lazım.. dokurcun'dan bi araba ile sülüklügöl'e çıkın, ordan gölün üst sırt hattına çıkın (az biraz yokuş), ileride su...

11. A

Doğançay

Ynt: Doğançay gelmeyen gökhan " O " olsun , ;D teşekkürler canlar.. inşallah inşallah .. iyi gece.. gökhan
  12. A

Uludağ Zirveye Kayak Tesislerinden Yürüyüş

Ynt: Uludağ Zirveye Kayak Tesislerinden Yürüyüş doğrudur, dur ben bunu bursa dağcılık geyiğini bi bulup, bi soriim, bilirler, valla var ya, süper süper, "pamuk prenses ve 7 cüceler" ormanı gibi .. tabii ki, canımcım, inşallah göller bölgesine de yaza doğru kaçarız.. hobaa (murat can), bolkar...

13. A

Doğançay

Ynt: Doğançay yaaa çok güzel yerler geziyorsunuz, çok .. gezilerinizden bizim de haberimiz olursa seviniriz.. % 70'iniz bilir, eskiden dağ mağ çok giderdim de, 2000 de çok ama çok ağır bir trafik kazası.. beyin suyu mu tuzu mu ? o akmış, yani denge çok ağır toparlanıyor (diğerlerini...
  14. A

Büyük Kumla Deresi

Ynt: Büyük Kumla Deresi ya cahilli mi mahzur görün.. bu yer narlı'dan sona mı ? yıllar önce hatırlırlıyorum, narlı'dan delmece'ye motokros yapmış idim, -- > ordan erikli, teşvikiye (ha ha biraz hava atiim ..) bu yola ordan gitmiyo dii mi ? harika bi yer yavvv .. tşk. gökhan
  15. A

Erikli Yaylası

Ynt: Erikli Yaylası AYI çıkabilüüüüüüüüü, "ham" yapabilüüüüüüüüüüü !!! .. ~ 20 sene önce teşvikiye'den erikli'ye kestirme patika'dan çıkıyorum. yolun yarısına geldim, karşımda bir ayı !!!!!!!!!!!!!!!! elmalara takılıyor.. ben bi yana toz, ayı öbÜr yana !!! bilenler bilir, acayip yabanİ...

16. A

Uludağ Zirveye Kayak Tesislerinden Yürüyüş

Ynt: Uludağ Zirveye Kayak Tesislerinden Yürüyüş anladığım kadarı ile uludağ'ı bayağı bilenler var; Allah kısmet ederse, haziran 2007 gibi bursa'ya gitmeyi düşünüyoruz, öyle arabayla otellere çıkmaca yok, aynen teleferik, sarıalan.. yıllar önce yürümüştüm, oteller ile sarıalan arasında yürüyüş...
  17. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kış = gerçek bol kar yaz = süper yerler, yüksek irtifa yürüyüşü
  18. A

İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon

Ynt: İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon mert'ciğim, yok baba sis mis olsun, valla ma, sivastopol'dan kulaktozuna gelen poyrazdan 1,000 kat daha iyi .. hipotermi'den koylarda viccckkkkkkkkkkk .. lodos=c.tesi - pazar; büyüteç lazım .. gökhan kardeşin ..

19. A

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

canlar, ilgiye çok teşekkürler, ya ne güzel bir grup bu .. tanışmayı çok isterdim.. bak hobaa (murat can), şu mayıs / haziran, bolkar geyiğini bi ayarlamazsan; uykulukları, valla ma senden çıkarırım.. şaka şaka.......... nadir abi sesssssssssssssssssssssssssssss sevgiler, gökhan
  20. A

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

saol erdem baba, doğru, ben de tahtakale filan gezerken bakarım.. benin için de marka fasa fiso.. sağlam olsun, az pil yaksın saol, gökhan

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR